Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 5

Ina869 spune:
 Mirela - sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi. Priveste in partea frumoasa a lucrurilor; cind ei se vor insura, vei avea si doua fete! ![]()
Eu am fost ieri la dr., era o coada imensa si vreo 30 de persoane inaintea mea, am avut programare la ora 13 si m-a luat la ora 15, i-am spus despre durerile mele de burtica si mi-a spus ca se intind ligamentele...miercuri am facut triplu test si rezultatele nu mi-au venit inca asa ca m-a programat peste inca o luna. Nu stiu ce sa zic, sint cam ingrijorata, acest dr. este bun dar ocupat, mereu stau la usa lui cu orele ca apoi sa stau in cabinet citeva minute, si din pacate daca m-as duce la altul nu stiu cit de bun ar fi ( nu prea sint) si va trebui sa o iau de la capat...of! mai bine de voi, cele care platiti, dar cel putin se ocupa de voi, cit de cit, va mai lamuresc...aici e' diferit si cu lipsa asta acuta de doctori, nu stiu unde vom ajunge...doctorii de familie, nu mai spun...cind reusesti sa te ia unul in evidenta, te imbeti de bucurie 
...caci altfel, daca nu ai dr. de familie si ai vreo problema, te duci la urgenta unde stai cel putin 10 ore pina sa te vada cineva...sint foarte necajita in privinta asta. 
Pupicei,
 & puiutz 13+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

lavi02 spune:
 Eu nu urasc aerul cond, ii urasc numai pe aia care nu stiu sa-l foloseasca. De ex il pun la 14 grade, vorba ta. La mine in birou sta frumos la 23-24 de grade, bate in sus si e numai bine in maneca scurta.
Care vijelie? Pe aici nu e! Ma grabesc dsa plec. Va pup.
Ina, nu fii necajita, daca n-ai cum sa gasesti altul mai comunicativ, asta e. Gandeste-te ca nici el nu are timp, altfel ar sta mai mult de vorba. Important e sa se asigure ca esti bine.

Ina869 spune:
 coralia76 dar nu se poate sa-ti muti biroul in alta parte unde nu e pe-aproape aer conditionat? si eu am avut aceeasi problema la alt loc de munca si le-am spus despre asta si mi-au mutat biroul. O alta solutie ar fi sa pui un un carton in dreptul gurii de aerisire pe unde vine aerul cd care va redirectiona curentul in alta parte. 
Ina

xandra28 spune:
 salutare burtici!
hai ca reushesc shi eu sa intru din an in pashte, dar va citesc zilnic, zau...
mirela, felicitari pt baietzel! 

super super!!!
dar sa ma laud shi eu ca am uitat... shi mie mi-au spus la eco de col ca are cam 5...
shi inca ceva... haidetzi sa propunem nume de bebici, ce zicetzi, eu la fetitza mea ma gandisem la daria alexandra...
ashtept propuneri
va pup shi sa avetzi grija de burticile voastre...
xandra, 28 ani shi bb 14 s fix

Ina869 spune:
 Lavi02- da, trebuie sa ma impac cu ideea, nu am incotro..
Vroiam amanunte cit mai multe ref. la sarcina, in fond,este la mijloc viata unui sufletel...e trist,dar sintem doar un nr.de ordine si atit.
xandra28 -fetita: Maria-Daniela
         baietel: Mihai-Alexandaru
...eu aleg un nume si sotzul unul, dar decizia nu e' finala, ne mai gindim pina in nov-dec.
Pupici!
Ina

IrinucaR spune:
 lavi02, eu am luat doar 1.5 kg de la inceputul sarcinii... 
Ce materie predai tu???
Te inteleg si eu din 6 iunie sunt in sesiune (asta e! de partea cealalta a baricadei 
 )
bb_alinus, nici eu nu prea am pofta de mancare... am si multa treaba si uit!!! Oricum ii dau tot ce ii trebuie bebelului.
Linea nigra, am foaarte putin abia vizibil. Burtica se vede dragut...dar daca ma imbrac in ceva mai larg zici ca-s grasa... asa ca prefer sa o port la vedere ![]()
Mirela Anca, felicitari pentru caruciorul albastru 
IrinucaR 
 16fix
www.irinucasisoru.3x.ro

anamari spune:
 mie mi-e somn, si-as dormiiii..si-as dormiii..
.De abia astept  sa-mi adoarma Lia si ma duc si eu sa trag un pui de somn.imi vine sa plang cand ma gandesc ca , dupa ce s-o naste zgamburelul noaptea n-oi dormi de gura lui si ziua n-oi dormi de gura Liei.
mirela-sa-ti traisca baietii!!!
coralia-am auzit eu ca gravidutele au probleme cu sinusii-sa nu fie asta cauza durerilorde cap ca ei-sinusii, adica-sunt tare sensibili la aerul conditionat
ina-si eu am avut crampe cu Liuta -si mie mi-au spus ca se intaind ligamentele...acu's deja intinse ,cred...si eu
paula- eu m-am uitat la poze inainte de a-mi da seama din discutii ca fetita ta are SD si tot ce am vazut e un copil frumos...m-am lovit si eu de sistemul romanesc cu cel mare, cu Alex- si el a avut problemele lui-mai mici, ce-i drept (retard verbal, deficit atentional)...nu comentez la adresa lui dar sa speram ca pana creste Alex a ta mai maricica s-or mai schimba lucrurile. te admir, esti o mamica deosebita...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

paula2003 spune:
 Ma mir de cum cresc paginile pe forum si nu stiu cand aveti asa de mult timp si cu serviciu, felicitari. Eu cand voi incepe munca nu stiu daca voi mai avea timp nici sa intru, dar sa mai si raspund. Am vorbit si sora si o mai sun si maine sa faca rost de adresa si nr. de tel. de la clinica si am sa-l postez pe forum. Nu pot sa va dau nr. lui personal, ar fi o solutie si sa veniti in garda lui de la Polizu dar sa nu sar calu.
 Nu mai fi asa de severa cu studentii, "hotul neprin e negustor cinstit". Freacai la laborator, dale teme mai grele la care chiar sa invete pt. a le face....metode sunt.
Manan numai salate si beau multe sucuri, in schimb stau rau de tot cu aerul????? Aerul conditionat nu este bun, mai ales in timpul sarcinii, este bun ca ne simtim bine dar in interiorul aparatului se formeaza niste microbi, bacterii care prin functionare sunt trimisi in incapare si noi ii inhalam si produc mari probleme in timp la cap. Dr. spun asta si nu recomanda, chiat daca este util, nu e si sanatos.
Voi cred ca aveti burtici mari...eu, abia se vede si mai ales de la spate. Am tot evitat mancarea sa nu vomit si nu mai pot de stomac si am trecut pe salate, mai ales ca s-au si eftinit rosiile si castravetii. Azi am mancat si capsuni si pt. seara fac o salata cu detoate de fructe, in loc de cina.
Va pupic si spor la scris, sigur e la 9-10 sau inchis cap. cand mai intru si stau sa citesc sa vad ce mai faceti si pana la sfersit uit ce vreau sa va raspund sau sa mai comentez, macar din amintiri la asa pagini....imense.
Paula
 8+ 
Alexandra  

paula2003 spune:
 Despre carucior, daca nu aveti sa va luati de firma, eu am avut 5 la Alex si tote noi dar mai proaste si au tinut de cat am dat, acum nu-i mai cumpar, sper sa mearga si la bb 2 ii iau de firma ca nu mai tine. Sa aiba si garantie minim un an.
Paula
 8+ 
Alexandra  

paula2003 spune:
 Tot eu, am vorbit din nou cu soramea si-l intreaba daca nu poti veni in spital sa te vada, maine imi spune exact ce a spus dar sa fiti serioase sa nu-mi stricati mie relatia. Nu spuneti ca sunteti la dr. coleg cu el de spital, e singura conditie, orice nume vreti dar nu de la Polizu sau ca nu aveti si ca ati fost la cabinet particular. Il intraba daca sa va dau si nr.lui dar pe PM.
Nu mai intru ca am recuperat paginile scrise de voi in cateva ore.
Paula
 8+ 
Alexandra