sunteti...fan(i)?

sunteti...fan(i)? | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

poate e prea mult spus fan..e mai mult un cuvant pentru generatia de 16 ani,dar altceva nu mi-a venit in minte.
Sunt multe personalitati pe care le admir,imi inspira respect sau le apreciez pentru talent sau pentru ce au de spus,pentru faptele lor..dar daca m-ar intreba cineva ce star imi place primul nume care imi vine in gand este..hai radetiJ.Lo.
Si nu pentru ca imi place cum canta sau ce talent actoricesc sau viata palpitanta are...ci pentru cat mi se pare de frumoasaEfectiv femeia asta mi se pare perfecta,la chip si la corp,si nu de ieri,ci de cand am vazut-o prima data,acum ani buni.Barbatu-meu deja a intrat la idei si zambeste a radere cand e pe vreo coperta,int-un film sau videoclip..nici nu ascult tot timpul ce canta..doar ma uit la eaAti vazut shall we dance?sunt eu dusa sau chiar arata superb?
hehee..ar trebui sa postez la cabinetul psi?pliiiizzz..a mai patit cineva asa?

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Adevarul e ca-i frumusica foc!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mami, Angelina Jolie o bate la kuru gol

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

io-s fanica dupa brad pitt, asta e, sa ma ierte jenica si angelica. mai sunt fan mel gibson, al pacino si alain delon. si la filme sunt bolnava cu Iisus din Nazaret, resbelul stelelor si lord of the ring. eram si cu matrix, dar mi-a trecut la al doilea episod. iar pe aripile vantului cred ca l-am vazut de zeci de ori. dar nu sunt membru in nici un fan club, se pune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

mamica dulce ai vazut-o nemachiata, necoafata? arata ca o fata obisnuita, n-are nimic extraordinar...in videoclupuri arata traznet, e drept, ca marea majoritate a domnisoarelor cantarete...ca si conchita, m-as uita de 'nshpe mii de ori la Isus din Nazaret (regia Franco Zefirelli), Pe aripile vantului ( imi place tare mult Vivien Leigh) si am o slabiciune pt. Keanu Reeves.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

io-s fana (sau patologica) la: Godfather, Scarface, Carlito's way, and Justice for all, scent of a woman ... deci il iubesc mult pe Al, dar Al din tinerete, in ultima vreme a jucat numai in tepe.
Mel Gibson. filmul lui de exceptie , vazut de mine de "n" ori este of course "brave heart".
Gone with the Wind, leaving las vegas.
maaaare fana comedii : de la meet the parents, si restu ale lui Ben Stiller , Analyze this/that, Hot Shots

si in final eu sunt maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare fana SEINFELD. il iubesc pur si simplu. desi ca actor e intrecut binisor de colegii lui, daca ma gindesc ca el a scris parte din ce joaca pe acolo, il ador. e portia mea de ris, stiu unele episoade pe de rost....

mie nu-mi place JLo , ptr ca la mine conteaza atitudinea, cum lucesc ochii, daca sunt vioi daca se vede ceva dincolo de ei .. . si la ea nu-mi tresare nimic. are o fata goala, frumoasa (cind e machiata bine), darsunt atitea femei frumoase de-adevaratelea pe lumea asta ca e deja greu sa spui care-i mai viteaza.
ca femeie, mie-mi place mult de tot , cum arata , asta mica: Kylie. e ca o papusica. dar nu d'aia aradeanca care te sperie noaptea pe-ntuneric ...ci din cea pe care vrei s-o ai la orice ora :)). si-mi place si Nicole Kidman, are trasaturi fine si mie-mi place asta. nu mi se pare sexy deloc , dar mi se pare frumoasa. chiar o vedeam aseara in "eyes wide shut" si ma minunam de ea....:)))

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu sunt fan Star Wars . Se pune? De cand l-am vazut prima oara (aveam 7 ani si tin minte si acum ce tare m-a marcat, si la ce cinema l-am vazut, si cu cine am fost, tot), cred ca l-am mai vazut de cel putin 20 de ori - ma refer la seria veche, la asta noua mai am de lucru . Il stiu replica cu replica si scena cu scena, mi-am cumparat vreo 20-25 de carti din Extended Universe (continuari, cu aceleasi sau alte personaje) cred ca daca eram in State ma duceam costumata la premiera . Pot filozofa ore intregi despre natura Fortei .

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

eu sunt fun Edward Norton...joaca genial...Gweneth Paltrow imi place mult.

Iar la capitolul look.. ca pana acum nu i-am descoperit si alte talente importante ..Ashton Kutcher..este adorabil si sexy.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Si mie imi place J.Lo foarte mult.
Nu stiu daca ati vazut filmul Shall we Dance!Vi-l recomand pt cei fanii J.Lo

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu sint fan(a) de Ethan Hawke, Colin Firth, Hugh Grant si....Louis de Funès!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

uufff,bine ca nu sunt singura
Iren...evident ca Angelina e o splendoare,cinstit mi se pare mult mai frumoasa si mult mai talentata ca lopez,dar..uite ca are inteligenta mea o pata zdravana
la masculi sunt topita dupa sean connery,care mi se pare insuportabil de sexos si anthony hopkins dar din generatia tanara Jude Law.. si fotbalistul Ballack
si cand ma gandesc ca la 16 ani eram fan Jacko..dar ce fan,ca-.l visam si noaptea si imi iesea fum pe urechi de atatea fantezii

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput