sunteti...fan(i)?
Raspunsuri - Pagina 2
Denisam spune:
Mie imi place de Sean Connery la maxim si de Pierce Brosnan, mi se pare f. sexy si arata super bien si la varsta asta..
Dintre femei, Julia Roberts, desi veti spune ca are gura cam mare si Angelina Jolie. Cu filmele e mai greu, dar sunt destule bune..
Denisa
5+
Zambeste, si maine e o zi!
Sabina spune:
Conchiiiiiii, razbelu si inelu????? mai sa fie, te reneg , n-am putut sa ma uit deloc la ele, m-am caznit de tot, da nu le-am dat de capat, dupa 20 de minute mi-a ajuns.uof.
si eu sunt fan pe aripile vantutlui( sirop, stiu),da mai degraba cartea decat filmu.am citit-o de la 10 la 15 ani de cel putin 30 de ori
asa...daca e ,imi place si mie al pacino de tot...si dintre actritele "duse" imi place audrey hepburn, mi se pare absolut superba, in tot ce face si cum arata.
iar din muzica usoara acu am obsesia lui jaques brel.imi place la nebunie.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by iren
Mami, Angelina Jolie o bate la kuru gol
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Off topic: doamna amintita are o problema grava la nivelul oaselor bazinului, din care cauza are o scolioza pronuntata si alte probleme de sanatate... dar poate este lipsit de importanta pentru un fan adevarat. Oricum, are sani frumosi - parerea mea !
Cat despre subjectul actual, am si eu pe cineva drag sufletului meu, dar nu va spun....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
iren spune:
quote:
Originally posted by DARAELquote:
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Off topic: doamna amintita are o problema grava la nivelul oaselor bazinului, din care cauza are o scolioza pronuntata si alte probleme de sanatate... dar poate este lipsit de importanta pentru un fan adevarat. Oricum, are sani frumosi - parerea mea !
Cat despre subjectul actual, am si eu pe cineva drag sufletului meu, dar nu va spun....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Darael, shtiu ca eshti medic, o fi venit Angelina la vreo consultatzie?...
Daca faza cu boala este adevarata, imi pare rau, pentru ca nu e numa o tipa senzuala, ci shi un OM care se implica foarte mult in problemele oamenilor, mai ales ale copiilor...
mamica dulce spune:
iren,io cred ca darael se refera la popoul lui J.Lo..ca acolo ai zis tu ca o bate angelina.deci nu the other way round.
basca ca posteriorul lui jenilo e de o mie de ori mai mediatizat ca al anjelineijo
da' hai zi drept darael,nu crezi ca o prinde bine scolioza?
apropo..cum se ia,ca tare ne-am molipsi si noi
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
aschiutza spune:
Se pune fan gimnastica?
Ca nu pierd un concurs la TV si ma enervez si sar in sus si inchid ochii de cite ori au fetele un pas mai dificil. Iar azi sunt trista ca Daniela Sofronie s-a accidentat taman inainte de concursul european.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by conchita
io-s fanica dupa brad pitt,
Si io...imi plac blonzii...D-zeu stie de ce ca m-am maritat cu un brunet!!!!
Si mai imi place (a) Axel Rose...hihi...ce popou dragalas...iti venea sa il mananci !!!!
Si Kurt Cobain...hoho...iubirea mea din tinerete...revoltatu lu mama sinucigas!!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
iren,io cred ca darael se refera la popoul lui J.Lo.....
Mei fetelor, voi vreti sa recunosc ca ma uit dupa poponetele doamnelor ... uf, deja m-am rusinat , asa ca fug sa ma ascund !
Cat despre treaba cu scolioza, ea este doar o treaba secundara unei probleme de bazin - deviatie coxala sau, mai pe intelesul poporului, o luxatie destul de pronuntata a articulatiei sacroileale... care se vede cu ochiul liber pentru cineva care stie dupa ce sa se uite - si eu recunosc ca ma uit, ca am la ce !!!
La Multi Ani tuturor celor cu suflet de copil !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
iren spune:
quote:
Originally posted by irenquote:
Originally posted by DARAELquote:
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Darael, shtiu ca eshti medic, o fi venit Angelina la vreo consultatzie?...
Daca faza cu boala este adevarata, imi pare rau, pentru ca nu e numa o tipa senzuala, ci shi un OM care se implica foarte mult in problemele oamenilor, mai ales ale copiilor...
Hihi se pare ca am cam dat-o in bara cu parerile de rau , recunosc cc ca habar n-aveam ce inseamna scolioza shi ce implica ea, data viitoare ma mai documentez nainte sa dau drumu ciorii
p.s. bine ca Angelina-i sanatoasa
vikinga spune:
Mai sa stii ca asa ziceam si eu ca JLo are o frumusete perfecta dar dupa ce i-am vazut pozele de pe vremea cind nu era celebra si cind nu avea asa artsisti make-up buni, arata ca o servitoare sud americanca de prin telenovele obscure. Dar sa zicem, acum toate-s machiate si de fapt chiar e un lucru bun ca si-a gasit un stil care sa o avantajeze. dar ce a picat-o lejer in ochii mei e colectia ei de moda unde predomina blnurile adevarate, faptul ca isi asociaza imaginea ei cu lesuri de animale crescute si taiate doar pt blana. Pt ca blanurile deja erau demodate cel putin pt tineret, uite ca ea aduce o mare contributie sa le puna iar la un loc de cinste, la un lux la care ar trebui sa se aspire.Si am si eu un maaaare fix cu Robert de Niro, ptiuuu ce barbat bine si plin de personalitate e, ii razbeste inteligenta prin ochi si tot! Mhoooa. Si e actor super!Si imi place eleganta lui Nicole Kidman si ma da gata cit de sweet e Kylie, mica mica da' super sexy femeie!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."