Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..am voie si io una alta inainte de laparo? ca dupa aia cine stie cat oi sta..fara?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor, m-am intors acasa.... obosita...
Sorry, Ardit, dar localul ala era inchis... in piata e santier, pentru festivalul teatrului, se fac pregatiri. Am reusit sa intru la Brukental. Atat. Cu curatenia orasului.... ce sa zic, ce am vazut eu, cu ochii mei.. oameni aruncand pe jos gunoi... asa, in afara de chestia asta, e OK. Dar nu prea mi-a placut. Numai cladiri vechi, neingrijite. Inclusiv primaria si prefectura. Inschimb sediul Atlassib, Autogara adica, e super amenajata. Se respecta oamenii, insa cu angajatii se poarta mizerabil.
De mancat am mancat la restaurantul de la Petrom, chiar aproape de autogara. Se mananca bine si destul de ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata intr-o noua zi si o noua saptamana.
Fetele a venit vara, in sfarsit.Bineinteles ca eu care sunt maniaca cu soarele, am si fugit la plaja.
Dragutele mele , o sa lipsesc cateva zile, pentru ca maine dimineata ma internez sa imi fac analizele la endo, si cu ocazia asta le fac pe toate si ma voi duce si la Dr.Mihalache la gineco, ca tot sunt acolo.
va tin la curent cu rezultatele.
Va pupic pe toate.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutelor!
In sfarsit a venit vara, draguta de ea!
Eu va doresc o saptamana cat mai placuta si mai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

A venit varaaa!Daca ma vedeti cum arat,bronzata ca tractoristiica sambata am fost sa-mi inspectez mosiasi am umblat pe camp de nebuna toata ziua,acum sunt bronzata cu minecute
Bey,voi de la closty ati avut insomnii?k eu una in afara ca mi s-au umflat sanii(de parca as avea nevoie)nu mai pot sa dorm,azi dimineata m-am trezit la 5.30....maine ma duc la eco sa vedem daca au crescut ceva foliculii aia sau nu...desi am asa un sentiment ca nu au crescut,k nu ma inteapa ovarele ca alta data,am luat si nolicin in acelasi timp....poate nu trebuia..nus ce sa mai zic..
laurici,Astery,vesti bune?hai ca tre sa intram in vara cu moralul ridicat!
pup fetili!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele frumoase!!! Bine ca a venit vara sa ne bucuram si noi de soare, de mare, de....

Vale, nu-mi aduc aminte daca aveam insomnii dar trage si tu un oki pe prospect...io cred ca este reactie adversa. Iar ref la intzepaturi...nu trebuia sa fie mereu. Io am avut folicul de 23mm si nu m-a intzepat deloc
Acelasi tip de test pozitiv la mine cu diferenta ca azi dimineata n-am avut test sa-mi fac si cand am ajuns la birou mi-am tras unul care este slab...mi se pare si normal ca am cam beut multe lichide acasa: lapte, suc de portocale, apa, cafea. Primele trei mi le da obligatoriu sotzul!
Ma mai tzin pp pana la ora 1 sau 2 si daca este mai pozitiv o sa intru pe tratamentul lui T, adica 1 Pregny de 5000 UI la 4 zile.
In rest...toate cele, dureri de sani, stari de , constipatzie si somnolentza cat cuprinde!

Ardit???????????

Georgiana, tzuk fata frumoasa!
Sorina, Anca Wish, Flori, Mirela V, Astery, irinacodrina si toate fetele

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani in ce zi esti si ce teste ai facut pina azi...dar testul de azi?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Cata, azi sunt in ziua 14 DPO sau poate chiar 13. Mai spun iar ca nu stiu exact ca nu m-am monitorizat luna asta, am umblat hai hui prin lume.
Testele sunt Clear Blue iar azi este destul de poz in conditiile in care am facut pp destul de diluat.
Mai vedem...in mod normal trebuia sa vina CM azi dar...

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani eu tot cred ca nu-ti vine azi...daca scapi de ziua de azi ce faci cu prenylul? Il faci maine?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Cata, semne de venire nu am ....acum am tras un oki la testul de dimineata ca a inceput sa se usuce si este destul de clar poz.
Daca si cel de la ora 2 iese tot asa...in seara asta trag Pregnyl.

Sper ca totul sa fie OK.

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput