Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laurici scump si eu tin pumnii .Poate da Domnul si vine fetitza de data asta!
Iooooo,is cu rushii pe cap

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Laurici..acum m-ai lamurit cu pregny-ul. astept pana pe 1 , 2 iunie cand tre sa imi vina. vedem ce se intampla pana atunci..sau dupa.
va tin la curent oricum
pupik la aspirante

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sorina, de acord si nu cu tine,Nu e violent,nu ma insala,zice el,dar tot impul imi vorbeste de alte femei.De exemplu,eu fiind acu 3 saptamani in vacanta in romania ,ma suna dimineata la 1,ora Romaniei,stia ca e diferenta de 7 ore intre NY si Deva,si incepe sa-mi spuna ce bruneta frumoasa a vazut el pe strada si incepe sa mi-o descrie cu lux de amanunte.Si asta se intampla mereu,...si eu i spun mereu sa inceteze cu chestiile astea ca ma raneste si el imi spune...ca sunt gresita eu si ca am complexe de inferioritate daca reactionez asa si ca ar trebui sa-i apreciez sinceritateasi vreau sa-i ingradesc libertatea de exprimare si gandire.....Asta e doar unul dintre motivele de Nu ma simt inferioara,ba dimpotriva stiu ca am 25 de ani si nu arat rau deloc si cu siguranta merit sa fiu tratata altfel.Dragoste cu forta nu se poate si...daca ar fi nu cred ca mi-ar vorbi tot timpu de altele.

Oana B sper ca tu ai de a face cu un caracter mai usor de imblanzit decat cel din cazul meu caci altfel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laurici, bafta multa. Poate e cu ochisori. In ce zi ai facut betahcg-ul?

Mirela, petele alea maronii nu spun nimic. Sau spun ceva de bine.
Stai linistita si poate te duci la mamici.
Cu asa o spermograma...sa n-ai nici un dubiu.
Daca mai ai si trompe bune si ovulatie...arunci bebe sigur e pe drum..vine curand.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

fetele...petele alea maronii au spus ceva: acum m-am pomenit cu uratii pe cap! nu mi-a picat nici rau nici bine..probabil ptr faptul ca stiu ca dupa laparo aflu si rezolv mai multe. din nefericire, nu numai spermograma conteaza..ci si trompele mele..care voi vedea cum sunt..
acum stau in dubii..daca sa il deranjez pe T azi cu un telefon..sa vad ce-mi zice..ptr ca pe mine ma tine doar 2 zile CM. s-o supara daca il sun azi?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

l-am sunat pe T. mi-a zis sa-l sun maine dimineata sa-mi zica daca ma duc marti sa fac laparo miercuri..m-a luat cam din scurt..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna Dimineata frumoaselor, e o Duminica frumoasa dupa cate vad, sper sa nu mai vina nori uratzi peste noi...

Mirela, io sper ca dupa HSG sa te linishtesti si sa faci tot posibilul sa pleci cat mai repede la GRAVI!!! IO TZIN PUMNII!!!!
Ref la T.o fi si el obosit. Io nu sunt pacienta lui dar...sa nu te demoralizezi, totul o sa fie OK! Ahhhhh fir'ar mama lor de rushi ca nu ne lasa in pace

Ancule, sper si io sa fie! Dar ma gandesc mereu la kestiile prin care am trecut si-mi vine sa ma rog ca mai bine sa vina rushii decat sa o iau iar de la capat...asteptate, teste pozitive si sapt 5 bang!
Ref la a cata zi am facut bhcg-ul... nu ma intreba ca sigur ma batzi, mai bine tac
Poate ca de data asta sa fie OK. Tu???

Flori, ziceam mai sus de mama lor de rushi...lasa ca luna viitoare le dam noi de cap. Io inca astept!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

aaaa...T m-a luat cam din scurt adika k m-a chemat prea repede ptr laparo..nu ca mi-a vb cine stie cum...chiar a fost f dragut
acum nu ma simt prea bine..ma doare burta..mi-e greata..caracteristic acestei perioade la mine..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mirela sorry, am intzeles io gresit
Atunci...cu atat mai bine, scapi mai repede! Poate ca o limonada rece face bine la greatza iar pentru dureri eu iau paracetamol si aspirina, de fiecare data ma lasa cand le iau.

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mirela, imi pare rau. Se pare ca de data asta n-am avut intuitie.

Laurici, esti tare. Pe bune.
Hai ca-ti tin pumnii sa fie bine.
Eu nu mai fac nimic. iau zaharelul de la homeopat si cum alceva nu am voie sa iau..stau pe bara.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput