Aspirante optimiste (136)
Raspunsuri - Pagina 4
ardit spune:
buna demeneatza fetele frumoase!!
la mine este prima zi de ciclu, ciclul trecut a fost de 30, lucru ciudat la mine, dar in fine asta este, ar fi fost ciudat sa fiu gravida cu o trompa absenta la apel si cealalta diagnosticata de 2 ori ca fiind infundata!
in rest toate bune si frumoase, munca multa, acasa si la serviciu
laurici mama, tzin pumnii sa fie bine, sa fii cuminte sa nu te zbantui mult sa nu stai in soare!
mirelus bafta multa la lapa
fetele, nu gasesc aspirante 135, puteti sa-mi dati un link? am o propunere special pentru subiectul asta: cine incepe subiectul nou sa dea un link cu subiectul anterior, ce ziceti, de acord?
ma duc in treburi, va pup pe toate si bucuratzi-va de soare, va
Tia spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49731" target="_blank">Aspirante optimiste (135)
32+
assa spune:
Nu n-am facut nici o stimulare si cred ca m-am cam grabit putin. O sa astept (daca pot!!!)totusi sa vad luna asta ce se mai intampla .
Assa
Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
fetele..am voie si io una alta inainte de laparo? ca dupa aia cine stie cat oi sta..fara?MirelaV
pupicei pe burticei
ai voie!!
mie mi-a zis la 5 zile dupa lapa ca am voie contact (daca nu doare)
pusi si bafta mare!!
C.
_
I am not insane, just emotionally unstable.
ardit spune:
assa daca ai ovulatia devreme, adica mai devreme decat media femeilor, este posibil sa ai test slab pozitiv, ai rabdare pana pe 5, sa fii cuminte si sa nu te zbantui prea tare, daca chiar te mananca fa un bhcg din sange
ai fact analizele preliminare, alea:toxo, mico, rubella etc?
ia acid folic pt eventualul bb, nu-ti strica si lui ii este foarte necesar
mey androixa a nascut?!! (bineinteles ca a nascut!!) 
merci tia
lauricipani spune:
Arditutz, imi pare rau! Ma gandeam ca exista si minuni! In fapt daca ar fi sa fie la mine tot minune s-ar numi![]()
![]()
![]()
Ref la propunere io zic : DA!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
valentinag spune:
Laurici,ce-i cu pregnylul?se da pentru sustinerea sarcinii sau de ce vrei sa faci acum?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
lauricipani spune:
Arditule, ueik ap

!!! A nascut din 13.05 si are un bb mortal de frumos!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Vale, tu nu ai citit niciodata pe site la T despre Pregnyl? Este tratamentul lui preferat! Si am mai citit undeva ca este mai bun in mentinerea sarcinii in situatia in care este problema cu hormonul de crestere, adica hipofiza nu raspunde la semnale.
O sa pun io o intrebare la gravidutze si sa tragi si tu un oki mai tarziu. Io incerc...sper sa fie OK.
-Theodore Roosevelt
laurici