Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Fetele ce este acidul folic?
Se poate lua si in afara sarcinii (ajuta cu ceva) sau se ia numai in timpul ei?

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

bey io cand v-am zis ca sunt defazata vorbeam serios, nu ma bagatzi in seama! stiam, ba mai mult m-am uitat si la poze cu puiul androixa, da vedetzi voi cand ai o pata pa creer, ceasul rau, pisica neagra... blanck total! tre sa dau creerashul meu la refrigerat ca nu functioneste la ciclu, mak in treaba mea pana nu mai fac inca una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laura,n-am vaz't chestia asta.o sa ma uit cind am timp,da o stii el ceva...nus unde am citit,cred ca tot la el,ca dupa parerea lui utrogestanul e asa,frectie la picior...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..eu am vb si dimineata cu T si mi-a zis sa merg maine dimineata sa facem internarea si analizele si pot pleca acasa sa ma intorc miercuri pt laparo. astery..ai avut dreptate iubita
tineti-mi pumnii ca mor de frica.
mai spuneti-mi cate ceva! pupic

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by elenya_m

Fetele ce este acidul folic?
Se poate lua si in afara sarcinii (ajuta cu ceva) sau se ia numai in timpul ei?

Credinta face totul posibil!

Acidul folic este util in prevenirea spinei bifide la bebelus. Se recomanda cu 3 luni inainte de sarcina si primele 3 luni de sarcina, cat se formeaza bb.
Dar nu ajuta sa ramai insarcinata.

Multa bafta!
Andy si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Vale, asa este, se pare ca utogestanul este mai mult PLACEBO!!! Si Pregnylul a castigat in fata Utrogestanului!
Mai aflu io si mai discutam.
Pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

fetele..eu am vb si dimineata cu T si mi-a zis sa merg maine dimineata sa facem internarea si analizele si pot pleca acasa sa ma intorc miercuri pt laparo. astery..ai avut dreptate iubita
tineti-mi pumnii ca mor de frica.
mai spuneti-mi cate ceva! pupic

MirelaV
pupicei pe burticei

Si eu eram moarta de frica si m-au incurajat fetele . Pe bune, ca nu-i spune degeaba operatie minim-invaziva. O sa fii super fresh chiar de a doua zi. Bine, doar putin molesita…
Eu ma bucur ca am facut chestia asta, am scapat de-o grija si nici nu a fost mare bataie de cap. Puteam sa plec chiar in seara respectiva din spital, dar surorile au tinut mortis sa ramin – ca “daca am dureri” – imi venise ciclul chiar dupa operatie, si d-aia aveam io dureri, dar le-as fi avut oricum. Bineinteles ca am stat peste noapte si nu am avut nici pe naiba, am dormit tun. Nu am avut nici sonda aia urinara, oare e chiar musai s-o puna???

Bafta mare si iti tin pumnii!!!!

C.

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cica se pune sonda. fetele stiu mai bine. eu o sa stiu..miercuri seara

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

LAURICI acum va fi fetita!

eu trista rau, de aia nici nu am scris, intarziere o zi, cum am facut testul m-au napadit!
azi sun pt programare la monitorizare si doctora zice ca ea nu mai vrea decat ias, eu nu vreau, el nu vrea. imi vine sa plang!

credeti ca daca ii cer o hsg "imi da", ca am o idee fixa cum ca dupa aia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mirela, eu am avut sonda. Dar nu am facut la T ci la Giulesti cu Marinescu.
M-a operat seara la 10 sau 11 si a doua zi la pranz eram acasa.
Curaj ca nu-i asa greu!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput