Mamici din Japonia (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

ELI,bine te-am gasit! ROCSANA,felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!Eu una,nu am luat nimic in timpul sarcinii in afara de fierul recomandat in ultimile luni.Am baut 500 ml.lapte pe zi,am mancat f.multe fructe(normal,sa stii ca nu ma prea omor cu ele),lichide, dar ceai verde n-am baut ca mi-a fost frica de cofeina.Cafea n-am baut absolut deloc(normal nu beau decat maxim un cappucino pe zi)si vreau sa spun ca am un copil tare neastamparat.Eu iti recomand sa mananci si sa bei absolut tot ce-ti place! BAFTA MULTA! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetelor va multumesc pentru sfaturi! Sa nu va suparati pe mine daca am sa insist cu tot felul de intrebari Am auzit ca nici sucul de portocale nu e bun pentru ca are acid citric

Va pupic si numai bine la bebe-ii vostri frumosi!!!!!!!
Pengunica nu ne pui poze cu bebe al tau?

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

ADINA..ce-ai facut la examen?Esti la baut deja???Astept raspuns de la tine!
NSHIRO..felicitari!Nu vad de ce acidul citric ar afecta cu c eva sarcina.Iti faci prea multe probleme si inafara de asta eu cred ca cel mai bine e ca vitaminele necesare sa le ei din mancare si nu din medicamente .Eu am avut o sarcina cu probleme destul de mari dar cu toate astea nu am recurs la nici un fel de vitamine ,in schimb am mancat foarte bine si m-am relaxat .Bineinteles ca deciziile diferentiaza de la o mamica la alta deci,deciziile sunt concret ale tale!Bafta!
-ELLA-

Mergi la inceput

Ella, multumesc pentru sfaturi. Relaxat... hmmm vorbesti de lucruri sfinte. Servici de la 8 la 17, uneori 19, 21 apoi spalat, gatit, cumparaturi si alte alea ce se ivesc astfel incat seara la 10 nici nu mai stiu cum ma cheama. Sambata si duminica ce mai respir putin. Acum mai e si frate-meu la mine si asta inseamna un efort in plus. Nici cu mancatul nu as vrea sa exagerez pentru ca mi-e teama sa nu ma ingras. Vreau sa fiu si eu dupa ce nasc la fel de scandura cum sunt japonezele. eu nu stiu cum reusesc ele sa nu se ingrase pe perioada sarcinii. Am sa intreb doctorul.

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare!! Am avut examenul vineri... de atunci o duc numa' intr-o bauta!!! Azi deja mi-am ridicat permisul!! Am avut o maaaaaaaaaaare bafta! Chestionarele de politie erau cu muuult mai usoare decat ce-am facut io acasa sau la testarile de la scoala!
As fi vrut sa va zic mai devreme, dar au fost cateva zile cand n-am avut net! Multumesc inca o data de urari!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Tot io-s!! Acu' can' am chef de citit si de scris nu-i niminea sa vb cu mini!!!

Rocsana, felicitari!! O sarcina usoara, fara greturi si o nastere si mai usoara! Eu am luat cat am fost gravida niste vitamine, din Romania, ca din Japonia nu am auzit niciodata. In schimb si eu te sfatuiesc sa fii cat de relaxata si linistita poti! Elimina-ti toti factorii de stress!

Ella, te pup tare dulce!! Pregateste bibia ca vin!!

Eli, sper ca ai primit PM-ul de la mine...Daca nu, te rog si aici mult de tot sa-mi dai un nr de telefon al Ancai(shian) din Ro. Sper sa nu o fi afectat inundatiile, ploile!!

O zi buna tuturor!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut fetelor,Adina felicitari,si multa bafta,pa parcurs,dia bia asteptam sa ne dai vesti noi,sarvus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

nshiro felicitari!O sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti!
Nici eu nu am luat nimik,medicamente ,vitamine cat am fost insarcinata.
Adina felicitari pt permis !!
Nu mai pot scri ca merg sa-l schimb pe tati ca printesa a inceput concertul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut fetelor ce mai face-ti?--Lory_k@bine ai venit acasa,scuze de intirziere,Adina pupici cai reusit sa-ti ei carnetul,poate facem o plinbare,pin Japan,Pantera ce mai faci si restul fetelor va salut pusiiiiiii

Mergi la inceput

Adina, Hiroral, multumesc
Si eu sper sa am o sarcina usoara, pentru ca va trebui sa merg la serviciu pana in martie, insa mai presus de orice sa fie bebe sanatos, asta e cel mai important. Maine ma duc la doctor. Am inceput sa iau acid folic. Cate luni trebuie sa iau, stiti cumva?
Va pup si sanatate la bebeii vostri

rocsana

Mergi la inceput