Mamici din Japonia (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

Nshiro,felicitari,pentru tine si baby,,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

ADINA,FELICITARI!!!!!Eu te-am mai felicitat o data dar am considerat necesar s-o fac si aici! BRAVOS! Acum trebuie sa dai si de baut,nu????Eu una tare as avea chef de o plimbare cu masinuta.Ce zici vii pana la mine in Kochi?Ma plimbi si pe mine macar pana la prima statie de tramvai? Lory_kluiAlin Cristian http://community.webshots.com/user/alin119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

ADINA.............BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO.Ce mai ,esti tare!
Ma tot gandesc de luni la tine dar n-am apucat sa intru sa vad daca ai scris ceva sau nu ( stii tu ...cu soacra-mea ,cu toate alea) .Ma bucur enorm pentru tine,ce faci,nu mai stai 3 luni sa poti lua permisul si aici?Cred ca in octombrie sau noiembrie voi merge si eu acasa dar pana atunci mai e , asa ca distrati-va si pentru mine!
NSHIRO..da tu esti ocupata tare !Oricum e mai bine ca vei avea o nastere usoara.
HOSEN,sorry !In ultima vreme n-am timp nici de mine ,poate ne mai auzim la un telefon in curand.Pana atunci,bafta!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

salutare fetelor !ne-am intors si noi de 2 sapt din tara si ne-a luat destul de mult ca sa ne redresam.

ADINOOO felicitariii astept sampania

ROCSANA felicitari pt bebe!sarcina usoara.eu am luat primele 3 luni acid folic,ia ca nu strica.organismul ia cat ii trebuie iar surplusul este eliminat prin urina.doza exacta este de 0,4mg zilnic.

ELI multumim cu intarziere pentru urari.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ADINA spune-mi te rog e valabila sau nu chestia aia cu membru ACR si-ti dau permis international?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Bits, multumesc!
Ieri am fost la doctor, am trecut prin niste emotii....
Mare lucru nu m-a lamurit, mi-a zis ca nu am nici un fel de restrictii alimentare, sa mananc bine si sa stau linistita si sa vin peste doua saptamani iar si sa incepem sa facem din alalize, insa analizele la sange cu cat mai tarziu cu atat mai relevante cica...

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare!! Ce mai faceti?

In noaptea asta plecam la mare! Abia astept, sper sa tina vremea cu noi. Cred ca n-o sa mai am timp sa va scriu pana ajung acasa in Jp pentru ca mergem imediat dupa mare in Italia pana pe 27 august, si apoi pe 5 sept e avionul de intors acasa!!

Octavio, n-am avut timp sa ma interesez la ACR... dar o sa fac tot posibilul macar un telefon sa dau, sa vad ce-am pierdut... Uitasem complet de varianta asta care mi-o spusesesi!! Voi ce faceti? Cum e acasa? Nu-i dai, te rog un telefon lui Kazu sa vezi ce face?

Ella, nu staaaaaauu inca 3 luni!! Abia astept sa ajung acasa la mine! Cum se mai simte soacra-ta? Tu cum esti? Te mai tin puterile?

Fetelor, va urez o vara super!! SA ne auzim cu bine!! Pupici!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetele ce mai faceti? Nici o miscare pe aici?! Cum va descurcati cu caldura?

As avea o intrebare pentru cele care ati nascut aici. Stiti cumva daca in setul de analize care se fac intra si cea de imunitate la toxoplasmoza? Cum se numeste in japoneza?

O vara frumoasa si nu foarte calduroasa! Pupici.

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

NSHIRO,eu am nascut in JP. si sa stii ca deocamdata nu ti se fac analizele la sange.Eu cred ca o sa-ti faca toate analizele posibile.Ai tot timpul ca te vei duce in fiecare luna la control.Din cate imi amintesc eu cam in luna a3-a sau a4-a iti ia sange in rest,in fiecare luna urina,cantarul,tensiunea. Nu stiu cum se spune in jp. la toxoplasmoza dar probabil ca ti se va face.Ti se va mai lua sange cam in luna a 8-a inclusiv din ureche.Cel putin asa se face la noi aici in Kochi in rest,nu stiu.Sa vedem ce spun si celelalte mamici.TE PUP SI-TI DORESC O SARCINA USOARA! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Pozici noi http://community.webshots.com/user/sutikun15
http://community.webshots.com/user/sutikun16

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput