Mamici din Japonia (3)
Raspunsuri - Pagina 9
hosen spune:
salut fetelor care mai sunt in japonia,si pentru fetele vcare trebue sa vina,sau care se simt bine acasa,va dau o veste buna,o fi dragul meu sot mai batut in cap,dar vestea cea mare este miam prelungit vizaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!-sunt fericita,si va multumesc tuturor ca totusi cit de putin ati fost alaturi de minedin kochi sper sa va placa saru mina din nou,mai vorbim
yashy spune:
Hosen, ma bucur pt tine, vezi ca au inceput sa se indrepte lucrurile? Poate o sa va mearga mai bine de acum inainte! Pupici, multa sanatate si spor la munca!
Eli, noi am dormit pe futon vreun an cu Luka, avea cam tot ca Stef. N-au fost multe probleme, doar ca-l mai gaseam cateodata, dimineata, in cealalta parte a camerei, fara futon, fara nimic... in rest a fost bine!
Ella, ma straduiesc din rasputeri sa invat sa iau permisul sa-ti conduc masina!! Kazu oricum n-are de gand sa cumpere alta...
Va sarutam dulce din infriguratul Piatra Neamt!! Numai bine!!
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
hosen spune:
AAAAAAAAAAAdina bafta la invatat,poate voi avea nevoe de sofer,asa ca ganbate!!!!!!!!!!!!!-ok,ceau la adica daca inveti si nu reusesti sal ei poti sal cunperi faza e ca sa inveti sa conduci atita tot,ceau
yashy spune:
Multumesc Diana, nu se mai prinde de mine... incerc sa nu dezamagesc pe nimeni, dar in primul rand pe mine!! Azi la testarea de la scoala am facut 24, sper sa-mi tin naravul si vinerea viitoare cand dau examenul!
Va pupic! Multa sanatate!
obraznicatura lu' mami
yashy spune:
Salutare!! Maine va fi ziua cea mare... am emotii, dar vreau sa termin odata sa stiu ca-i laie ori balaie...
Am gasit bilete sa mergem la mare pe 22 iulie, dar nu stiu ce sa zic... cu ploile astea si inundatiile... e groaznic in tara... n-am vazut in viata mea asa ceva!! Cata apa... cate case distruse, munca de-o viata a oamenilor...
Va pup, la o buna recitire....
obraznicatura lu' mami
Lory_k spune:
Salutare mamicilor! Abia m-am intors ieri din tara si abia asteptam sa va scriu cateva randuri.Ce mai faceti? Din cate am vazut aici,sunteti bine toate si ma bucur.Copilasii va asculta? PE MINE,ALIN NU PREAAm venit de acasa foarte obosita si sper sa-mi revin cat mai curand.Va pup pe toate! Lory_kluiAlin Cristian
nshiro spune:
Fetele, de 3 zile am aflat ca voi fi mamica. Sunt tare emotionata!!!!!!! Saptamana viitoare voi merge la doctor. Cele care ati nascut aici, vi s-au prescris vitamine, prenatal, acid folic? Am vazut ca tuturor mamicilor din Romania li se prescrie asa ceva, insa in Japonia nu am auzit pana acum.
Voi ce lichide consumati in timpul sarcinii? Mie imi place uroncha foarte mult si pe zi beau mai mult de un litru insa ma gandesc sa nu-i faca rau la bebe continand cofeina.
rocsana
eli spune:
Buna!
Lory, bine ai venit din tara. Refacere rapida!
Rocsana, felicitari! Eu am luat Acid folic, medici de aici nu-l recomada. Eu, o alta prietean care e acum gravida, am luat si cand le-am zis medicilor au zis ca e ok. Eu am mai luat si Popon-S, complex de vit si minerale recmandat in timpul sarcinii si al alaptarii (pe langa altele). Are prospect si in engleza (pe cutie), pt ca mi-a fost si rau in primele luni si nu-i puteam asigura organismului tot ce ii trebuia. Eu am consumat lapte, apa si ceai mai putin (de la ceaiul verde si oroncha, am dat-o pe ceaiuri de plante din Roamnia). Ai grija la carne si oua, sa fie bine preparate. Sarcina usoara si bine ai venit in grup.
Adina, ce ai facut? Bem ceva?
Pozici noi http://community.webshots.com/user/sutikun15
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
pengunica spune:
nshirofelicitari!
Mie nu mi-au prescris nimik ...nu am beut nici o pastiluta in timpul sarcinii..singurul sfat care ti-l dau este sa mananci foarte bine..adica diversificat ....sarcina usoara si un bebe sanatos!
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005