Mamici din Japonia (3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Pantera28jp spune:
TOT EU
HOSEn...nu cred ca e din cauza ca,cuiva nu-i place de tine sau ceva de genul asta!Cred ca trebuie totusi sa o ei mai usurel ,toate vor fi bine cu putin efort bineinteles si in plus cum ne asternem ,asa dormim,nu?Te descurci tu cumva sunt convinsa.
-ELLA-
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
eli spune:
Buna!
Hosen , nu cred ca e nimeni suparata pe tine, multe fete sunt plecate in tara si poate nu au timp sa intre pe internet, iar cele care suntem in Japonia, cred ca, la fel ca si mine, ocupate cu bebeii/copii si de asta rar pe aici. Ai grija de tine si numai bine.
Ela, sunt binisor, am avut de ieri seara pana azi o durere de cap crancena. In rest cu Stef, nu prea mai am timp de altceva. pe la 21 l-am pus sa doarma, a stat el ce a stat in pat si cand imi era lumea mai draga a venit in living. Acum imi rontaie cu pofta telefonul.
Adina, sanatate multa lui Luka! Cum se simte?
Tu ce ai facut la testare? Succes, sa iei permisul din prima!
La multi ani bebeilor care au implinit sau implinesc zilele astea lunisoarele!
Am si eu o problema, help.
Lui Stef i-au aparut bubite de la caldura, il deranjeaza si se scarpina. Cu ce sa il dau?
Daca ati avut aceeasi probl, cum ati procedat? Ati mers la medic?
Multumesc!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
yashy spune:
Salutare!!
Noi suntem bine, sanatosi, vioi ca intotdeauna! Nici nu s-a cunoscut ca i-am facut o mica operatie!! In schimb, ma bucur ffff mult ca acum stie ce e o injectie in fundulet; asa il pot ameninta cand nu mananca sau e obraznic! L-a durut tare injectia (anestezia), mereu imi aduce aminte! Dar s-a comportat frumos, a fost linistit si a dormit dupa interventie. Inca mai sforaie putin, dar va disparea si sforaitul in cateva zile.
Eu la testare am cam imbulinat-o, dar era de asteptat! Tre sa invat putin ca nu se poate, vreau sa iau permisul de prima data! Ca, fie vb intre noi, nu e prima oara cand fac scoala de soferi, si chiar m-as supara tare sa nu iau nici de data asta permisu!!!
Va pupacesc pe toate!! Multa sanatate si o vara minunata la toate!! Mi-e tare dor de Japonia!
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
shian spune:
Salutari si de la noi!
Ca si Adina si noi avem doua saptamani de cand suntem in tara...la tara...
Aer curat,miros de tei inflorit,animale multe,...dar cam frig dimineata si seara,sau cand ploua.
Shion e tare fericit,de dimineata-l apuca plimbarile si nu te lasa pana nu-l duci unde-ti arata cu degetelul.Daca vreau sa nu tipe il duc in curtea pasarilor si sta acolo uitandu-se la gaini...La gaina ii spune ,,coco,, iar la gasca ii spune ,,gaca,,.
Are si vreo tri ,,gagici,,care-l plimba toata ziua,asa mai scap si eu sa mai fac cate ceva.
Adina,ma bucur ca sunteti bine,chiar ma gandeam la voi!Pupici si poate ne vedem.
Pupici la toata lumea si la buna reauzire!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
Pantera28jp spune:
ELI,eu il dadeam cu o crema si ii trecea tare repede dar nu-mi amintesc cum se cheama stiu doar cum arata .O cumparam de la drug store chiar ei mi-o recomandau ,bineinteles asta dupa ce am fost la medic si n-a fost buna de nimic crema care mi-au dat-o!
Cu durerile de cap ,nu-mi spune ca eu le am zilnic chiar am fost si mi-am facut o tomografie ca ma durea rau si prea des si mi-au spus e ca katakuri de la stres,oboseala si toate alea la un loc.Ai grija de tine!
SHIAN....distractie placuta in continuare in Romania si vreme cat mai frumoasa !
YASHY...ma bucur ca a decurs cu bine operatia .Ne e dor de voi sa stii ,Rony intreaba de Luka mai tottimpul .
Bafta multa la examen ,te-au programat deja?Sa inveti ca e pacat daca tot esti in Romania si ai dat un ban trebuie sa-l ei ca nu se stie cand vei avea nevoie !
Rony al meu e din c e in ce mai inventiv si mai ascultator ,sper sa nu-l deochi,la gradinita a inceput cursurile de hiragana si se face ca citeste dar asta bineinteles dupa ce ma intreaba ce scrie ....lol Cica :mama ,ce scrie aici?si apoi imi zice sa-l intreb ce scrie !Hiihihi ,descurcaretz ,nu?Fetelor ,nu va ingrijoreaza faptul ca v-a ajunge la scoala si ca nu ve-ti putea sa-l ajutati indeajuns?Deja vine de la gradinita si-mi spune niste cuvinte care eu in 5 ani de cand sunt aici nu le-am auzit si ce sa-i spun,ii spun si eu ca tre' sa-l intreb pe taica-su.Sper sa fie bine si sa nu ma trezesc cu lipsuri mai tarziu ,sper sa-l pot ajuta indeajuns atunci cand are nevoie de ajutorul meu.
Pupici la toate si toate cele bune!
-ELLA-
yashy spune:
Buna fetelor!! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Cam slaba miscarea pe-aici.
Cum e vremea pe la voi? Aici, la Piatra Neamt, au fost multe zile urate, dar azi s-a incalzit putin, ce ma bucur! L-am pus pe Luka sa doarma acum si ar fi trebuit sa ma apuc de invatat.... dar n-am cheeeeeeeeeeeef!! Nu-mi da-ti si mie niste ponturi? Ce-ar trebui sa fac sa=mi intre cat mai repede si bine in cap...
Mi se pare ca pe cat citesc mai mult, pe-atat zic ca nu stiu nik...La o alta testate am facut doar 18pct din 26... Am cam intrat in panica... Examenul e pe 15, zic ei... dar nu stiu ce sa cred... Sper din tot sufletul sa fie bine...
Lui Luka ii place tare mult aici. A invatat bine romaneste, nu mai vb deloc in jap. Seara inainte de culcare ii mai vb de tati lui, de bunici, verisori, prieteni din Japonia. Nu vreau sa uite nimic, ar fi pacat...
Abia astept sa mai intre fetele, sa am si eu ce citi. Pupici dulci!! paaa
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
eli spune:
Adina, buna! In Jp e frig si ploua.
Eu am facut foarte multe chestionare si apoi, cand le corectam, ma uitam in cartea de teorie, la cele gresite sa vad ce trebuia sa raspund, iar la cele bune sa verific daca am raspuns bine pt ca stiam sau din intamplare. Mi se pare mai usor sa inveti teoria cu ajutorul chestionarelor, dar bineinteles ca trebuie sa si citesti teoria cap-coada, te imaginezi la volan si cum trebuie sa procedezi. Apoi, la orele de condus, pe mine ma intreba instructorul diferite semne de circulatie ce reprezinta, de ce lucrul "x" e ok sau nu. Cand grseam, acasa reluam cartea sa bag mai bine la cap sa nu mai gresesc data viitoare. Sper ca am scris inteligibil, sunt cu Stef la cmputer.
Hiroral, la multi ani pt Karen care a facut cele 3 lunisoare de curand.
La multi ani si pt Kenzo si Kaori, pt cele 8 si respectiv, 9 luni.
Sanatate la copii si mamici, o seara buna si o sapt usoara!
eli spune:
Ela, eu vreau sa urmez, niste cursuri serioase de japoneza. Acum, pana ce il oi da pe Stef la gradinita (pe la 2 ani) m-as duce la cursuri unde poti sa mergi cu copii si au grija de ei acolo sau sa merg in weekend, sa stea tati cu Stef. Iar cand Stef va incepe sa vb, apoi sa scrie si sa citeasca, sa invat si de la el si cu el, plus cursurile pe care le-as urma si astfel sa fac fata cand va veni momentuls a il ajut, pt ca la cat de mult lucreaza tati, eu va trebui sa il ajut si la teme in cursul saptamanii.
Am vise mari, sper sa mi le si implinesc.
Succes si tie si pupicei lui Rony cel cuminte!
Pantera28jp spune:
ADINOOOOOOOOOOOOOO..te strang de gat ,i-a si invata ca poate m-ai trag si eu o dusca si am nevoie de sofer,eu care beau de nu mai pot...looooooooool
Cum spunea si Eli ,cel mai bine e sa faci multe chestionare si bineinteles teoria s-o inveti , iar la sofat multa atentie la semnele de circulatie si stii tu ,incetisor cu viteza!
Noi suntem bine in rest ,numai ca soacrei mele ii e din ce in ce mai rau ,asa ca pana vii tu zice medicul ca va muri deja ,poate chiar mai devreme.Numai sa de-a domnul sa n-o mai doara atat .Hai ca nu vreau sa te intristezi !La urma urmei oricum toti ne vom duce .
Bafta multa la examen si sa te intorci soferitza,da?
ELI....lucrul asta il fac eu acum cu el si tot am frica ca nu va fi indeajuns.Tu spui ca il vei de la 2 ani la gradinita?Eu nu te-as sfatui ,al meu a mers de la 4 ani si tot mi sa parut devreme vazand copii mai mici decat el,adica 3 ani(ca mai devreme nu il poti da la gradinita)care pareau atat de neajutorati plus ca tottimpul se va gasi cineva mai mare decat ei care le va face timpul petrecut la gradinita nu tocmai adecvat!Ufff,cateodata mi se pare atat de greu sa traiesti intr-o tara straina !
Cam atat pe azi ca maine trebuie sa ma trezesc la 6 sa-i fac pachetelul la gradinita piciului!
PUPICEI LA TOATE !
eli spune:
Fetele, de mult tot vreau sa va intreb, doarme sau a dormit cineva cu copilul pe tatami pe futon? Stef nu mai vrea sa doarma in patutul lui si patul nostru a devenit neincapator, plus ca prin somn risca sa si cada, asa ca m-am gandit sa il pun pe futon, dar oare e ok? mutumesc anticipat pt raspunsuri.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei