Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata fetele. Va pup pe toate din zbor ca tre sa fug.
Laurici si Costi, fetelor, prin cate treceti voi! Aveti o tarie de caracter nemaipomenita. Folositi-o! Good things come to those who wait

Eu, ziua 13, 36,4 si mucus creamy. Imi iau temperatura si urmaresc mucusul din inertie, ca eu cu endometru ala subtirel, n-am nici o sansa luna asta.. Si asta dupa ce l-am stresat pe al meu cu auto-prestarea de intretinere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

BRAVO, CATA !!!!

ASTA MI SE PARE MOMENTUL-CHEIE PENTRU INCEPUTUL UNEI SARCINI, CEL IN CARE I SE AUDE INIMIOARA !! FELICITARI !!

Micha, io nu stiu ... ce-ai facut dupa ce ai zis GATA ??

Fetele, nu stie nimeni sa-mi spuna si mie daca Fertility mai modifica data ovulatiei, odata ce a apucat sa o "spuna" ??
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata FELICITARI!!!! Sa fitzi sanatosi!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

IRINA,am infiat baietelul,era abandonat in spitalul in care eu executam inseminarile artificiale,nu pot sa spun cit de fericita am fost atunci .....si sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cata
[b]Sa traiasca si sa fie sanatos bebelicu , cu inimoara lui !!! Abia astept sa mai vad o poza pe la 4-5 luni (de-aia cu "degetel"sau cu "pasarel")![/b]

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic mult dragele de voi...dar pina la aia cu cuc sau pupaza se pare ca T s-a obisnuit sa vreau poze cu bebe...el de fapt vine in intimpinarea mea..eu eram cu aparatul foto ca nu am crezut ca mai imi da o poza ca am auzit ca sunt scumpe si cind colo din proprie intiativa mi-a dat...este super! Miercurea viitoare merg iar ca de luni intr-o sapt. plec din tara vreo 7 zile si vreau sa plec linistita! Diseara am sa pun poza, singurul regret este ca nu puteti sa vedeti in ea cum batea inimioara! Va pup si astept repede o gravida din rindul vostru dragelor!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

CATA,FELICITARI PENTRU INIIOARA ICA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata draguta !

Felicitari pentru inimioara activa a luibb si sa fiti sanatosi!
Ma bucur din tot sufletul pentru voi si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, , iti urez si eu multa sanatate tie si lui bebe si sa ai o sarcina usoara.

Pup toate fetele.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele, va pup pe toate.
Catalina, felicitari pt. bb sanatos si inimos! Sa cresteti mari!
Am innebunit? In continuare imi iau temperatura, azi am mai facut un test. Vineri merg la echo si daca e de bine, ma "bag" si eu la dr. T.
Doamne ajuta!

Am pus o poza ieri pe webshots. Duminica am fost la mare.
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput