Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Costi, subscriu la ce au spus fetele dragutzele!
Curaj, trebuie sa treci si peste asta si...daca cumva te ajuta, si eu trec tot prin asa ceva cu diferenta ca eu nu mai vreau sa-l stresez pe al meu si sufar singura. Inca nu am certitudinea sarcinii si nu stiu ce sa fac, parca tot timpul simt ca nu mai am nici un fel de senzatii ca as fi dupa care revin senzatiile si ma tin doar 5 minute. Dumnezeu mi-e martor ca mi-am pipait atat de mult sanii incat cine ma vedea credea ca-mi creez senzatii tari singura. Din 2 in doua secunde ma controlez....deci? Care din noi este mai tare?
Si unde mai pui ca nici n-am unde sa ma ascund sa plang si plang in sufletul meu!!!
Fugi la nani cumintzica ca maine va fi mai bine!
Pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ce-ar fi sa va faceti amandoua cate un test maine dimineata ?
Poate ar fi mai concludent, fiind trecuta inca o zi .... si poate pana atunci va intariti sufleteste pentru ce-o fi - o fi !
Oricum, noi suntem aici sa va sustinem moralul.
Pupici la fetele incordate.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Costi si Lauricipani, va tin pumnii si sa fie sarcina, eu cred ca asa este.
Eu zic s afaceti un test ca aste, dar din alea mai ieftine, o sa vedeti ca va fi bine, eu nu am sperat in luan mai si uite ca minunea a venit si sa va rugati la Doamne Doamne ca el ne ajuta si ne implineste dorintele.
VA pup si aveti grija, maine sa veniti cu 2 liniutze

Denisa
5+

Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Costi draguta,

Incearca sa te linistesti, oricum peste voia lui Dumnezeu nu putem trece, roaga-te Lui, ca El te va linisti si te va lumina, si vei vedea ca orice va fi o sa reusesti sa treci peste. Fi optimista ca El te iubeste si stie ce e mai bine ptr. tine si sufletelul tau.
Incearca sa fi calma si sa nu-l mai stresezi pe soatul tau, ca si el cu siguranta vrea ceea ce e mai bine ptr. tine, ptr. voi.

Multe putere si nu dispera. I-ati inima in dinti, fa-ti un test de dimineata si vei vedea ca indiferent ce va fi o sa reusescti sa treci peste daca il ai pe Dumnezeu alaturi.

Te pupic
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Denisa, Irina!!!!
Io acum nu am cum sa mai fac test ca am facut ieri Pregnyl, acum astept echo!
Multzumesc mult!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Sunteti dragute si va multumesc!
M-am mai linistit, defapt m-am linistit putin de aseara,a avut grija sotul meu sa ma tina in brate pina am adormit.
Nu mai fac test fetelor, astept pina iese analiza de singe, cred ca este mai bine asa.
Laurici si eu ma pipai zi si noapte, pe sini, pe burtica, doar doar am confirmarea, dar...cum ma dor sinii mai intens( ca acum dealtfel) gasesc o explicatie- ca ma stringe sutienul(aiurea), ca ma doare burtica ca mi-a fost frig( aiurea- la caldura de ieri)- iar ieri cind sa-mi fac testul nu mai aveam nimic.
Va pupic si va iubesc!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Laura si Elena ..... da' stiu ca aveti o rabdareeee ..... io vorbesc ... cu ciclurile mele lungi ar trebui sa-mi intarzie o luna ca sa ma gandesc sa fac un test !
Bine, sper ca pana vineri sa aflati amandoua ca sunteti gravide si sa plecati de aici la Odisee !
Eu azi ziua 17 temp. 36.6 si hodoronc-tronc, Fertility imi arata ca am ovulat in ziua 14, adica duminica ! Bine ca am prestat pe la pranz , dar ... mi se pare prea devreme ! Eu am ciclu lung, de 32-52 zile. Se mai poate modifica data ovulatiei, cine stie ?
Utocatalina, cum a fost la eco ?
Pupicei la everybody.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

COSTI,am intrat sa te cert,,alunga mai pui starea asta cacacioasa( scuze),nu e bine crede-ma,ia gindeste-te,daca esti insarcinata cit rau ii faci bebelusului,iar daca nu esti ,luna viitoare ti se ofera o noua sansa.Daca ne-ar veni ciclul de doua ori pe an ,cum ar fi?Ar trebui sa asteptam 6 luni pentru a incepe sa speram din nou
Intr-adevar si eu am cazut in starea aceasta de multe ori dar la un moment dat cind atmosfera din familie se deteriorase din cauza ca eu eram mai tot timpul stresata am zis:GATA !( ce am facut dupa aceea cred ca stiti,v-am povestit odata)
Oricum,eu cred ca esti gravidoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am fost la eco si mi-am vazut simburelul de 6 sapt. si 4 zile....este sanatos tun...are 7,6 mm si ii bate inimioara cu 133 de batai/minut...Doamne ce fericita am fost...Diseara pun simburelul la "cafeluta" sa-l vedeti...De Ziua Copilului sper sa va dea Doamne Doamne la toate bebei in burtica cit mai repede...Laurici si Costi va tin pumnii sus!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata .
Costi,fii optimista, ma bucur ca ti-ai mai revenit de ieri,hai ca mai ai 2 zile si afli cum stai! gandeste-te mereu ca-l ai pe sotul tau alaturi care te iubeste, si de va fi ceva ,de nu,vorba fetelor, trebuie sa fii o mamica optimista si linistita, ca daca esti suparata si stersata, nu vine barza asa usor!

Laurici, eu nu te mai intreb nimic, astept sa ne zici tu .
Azi e ziua 17 si la mine, temp. bazala tot 37.0 C ca ieri.Tind sa cred, totusi ca ovulatia s-a produs vineri sau sambata, ptr ca atunci am avut toate starile specifice;dupa duminica n-am mai avut nimic.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput