Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micha spune:

ALEXIA,in ce zi a C esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Micha, ziua 12, la un CM de 29 zile si ovulatie de obicei in ziua 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Fetelor... sunt nehotarita tare si sunt convinsa ca voi ma intelegeti.
Mi-e frica sa-mi fac test, a-ti mai pomenit asa ceva...si imi vine sa pling de incordare.Poftim si acum mi s-au umplut ochii de lacrimi, de ce toate mi se-ntimpla numai mie...n-am avut niciodata amenoree mai mare de 35 zile ( si asta o singura data), atunci a existat o explicatie - prolactina marita, dar acum ? Azi este ziua 44 , analizele hormonale sunt facute inainte de laparoscopie(parca 28 martie) si au iesit bine, mai ales prolactina, dar ciclul nu vine.
Sa-l ia naiba de test si cele facute care au iesit negative si testul de singe la care am rezultatul tocmai vineri.Acum va las, deja imi curg lacrimile si nu mai pot continua cu scrisul.
Elena

Mergi la inceput

Sunt tare amarita, urla casa si peretii de atita liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Costi iubita, lasa lacrimile si ganedeste-te la sufletelul tau. Mai fa un test. Parca ziceai ca ai oprit o mostra din urina de dimineata? Sau m-am rablagit? Hai nu mia fi trista si stresata. Poate s-a cuibarit un puisor la tine si tu plangi? Noi suntem toate aici, te ascultam, te intelegem.
Te pup si te astept cu vesti

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Costi. Inteleg prin ce treci. E grea incertitudinea si asteptarea. Iti urez sa ai cat mai repede un rezultat pozitiv. A mai fost o aspiranta al carei test din urina a iesit pozitiv abia cand era in sapt. 8 si acum are 2o si ceva de sapt. Noroc!

Teodora

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Ai dreptate iepurica, am oprit o monstra de dimineata, nu te-ai rablagit dar...mi-e atit de frica. Intii am hotarit sa ma opresc la farmacie, dupa aceea, n-am mai vrut, Am ajuns acasa, am vrut sa plec iar la farmacie, l-am trimis pe sotul meu la farmacia din colt si nu avea clear blue, m-am razgindit- nu-l mai fac. Iar mi s-a pus pata sa plecam dupa test si uite asa s-a facut ora 20.50 si ba vreau, ba nu mai vreau. L-am innebunit si pe sot, zice ca-mi bat joc de el, ca sunt rafatata si nu stiu ce vreau.
Dar eu stiu ce vreau...dar bisericile sunt inchise si eu as plinge la picioarele Maicii Domnului.
Credeam ca mi-am revenit cit de cit, dar iar sunt intr-o pasa proasta.
Fetelor un copil este tot ce mi-am dorit si-mi doresc eu mai mult pe lume, nu sunt in stare sa constientizez cit de norocoasa sunt ca sunt iubita si as putea fi foarte fericita daca m-as putea impaca cu gindul ca asta e viata.
Nu vreau sa va intristez, pur si simplu am nevoie de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Elena,draga de tine si eu sunt aici....cum nu ma vezi? Sunt una din cele care te tine de manuta si striga: fugi de langa "butoiul cu melancolie" ca faci "baldabac" in el si te ineci! Eu te inteleg,ca si eu sunt disperata dupa copilul meu,mi-as da si viata pentru el(ceea ce,crede-ma,nu e exclus sa se intample).Dar daca nu luptam pentru el si el va renunta sa mai vrea sa vina la mamici disperate! Hai sterge-ti ochisorii ca sa vezi ce-ti scriu din suflet si fi tare pentru puiul tau ca are nevoie de tine(asta e replica cu care sotul meu nu ma lasa sa plang...)Si daca simti nevoia sa te rogi Maicii Domnului(Doamne,cat de des o fac si eu in ultima vreme)poti sa o faci si in alta parte decat in Biserica,ca in fond credinta e in suflet si Dumnezeu o aude oriunde ai fi...Poate te simti mai bine! Si iti dau niste sa fie cu tine!
Pupice si fi tare!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Elena, eu una nu m-am intristat. Si Doamne ce ma regasesc in cuvintele tale. De fapt cred ca aproape toate ne regasim. Pe toate ne mistuie aceeasi dorinta. Pe toate ne termina nereusita, incercarea fara rezultat, disperarea. Dar nu avem voie sa cedam. Roaga-te, o poti face si in casa, roaga-te si elibereaza-te. Trebuie sa te linistesti. Trebuie sa fii pregatita pentru oricare din variante. Si daca e aia buna?
Hai, te rog eu linisteste-te si gandeste pozitiv. Oricum se intampla cum vrea cel de sus. Mai devreme sau mai tarziu fiecare vom reusi. Intr-un fel sau altul.
Te pup dulce

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Multumesc Mishu,multumesc!
Poate ca miine o sa fie o noua zi, dar azi..
Viata nu este usoara, incerc sa fac fata, am picat intr-o pasa proasta.
Incerc sa ies din butoi si sa stiti, azi am plins pt toate, pt toate durerile voastre, de miine sa fiti toate fericite si sa veniti cu vesti bune, sa ma bucur pt voi.
Elena

Mergi la inceput