Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Astery, iarta-ma FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Costi, imi pare rau ca vei sta in incertitudini o saptamina intreaga. Mai bine mergeai la Medsana - dai un ban in plus, dar ai seara rezultatul. Oricum... semne bune fata are! Iti tinem pumnii strinsi.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, ce se munceste zilele astea!!!altfel nu inteleg ce-i cu linistea din zona?!

Mai stie cineva ceva de limitele temperaturii bazale ? daca ovulatia se produce sub 37.0 C e posibil sa am probleme hormonale ?sau sa nu se "prinda" nimic?

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu eu cind am ovulat in luna in care am ramas temp. mi-a crescut de la 36.6 la 36.8 (ziua 14) si abia in ziua 20 a ajuns la 37...deci poti ramine grea si la ovulatie sub 37...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Stai linistita, Andicumama, mie mi-a zis o gineco faza cu 37 C. Si am ovulat bine mersi la 36,5, si temp nu a crescut niciodata peste 36,8. Deci se poate ovulatie si asa. Ce-i drept, eu imi iau temperatura oral. Vaginal este putin mai mare. Cat despre faza cu "prinsu", nu cred ca temperatura te-ar impiedica, atata timp cat este ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu vaginal mi-am luat temp.

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele Endometre monitorizate, va pup si va multumesc pt. urarile calde si frumoase! Incerc sa ma adun, nu-mi revin inca. Sotul meu s-a bucurat. M-a strans in brate... si-a inceput apoi cu instructiunile de rigoare, cerebral cum este..., ceea ce nu-i rau deloc. N-am "mancat " nimic deosebit, credeti-ma ca nici nu stiu cand s-a intamplat, poate va mai amintiti ca eram tare in ceata, suparata, necajita, renuntasem din cauza unor neintelegeri majore cu sotul meu. A vrut Dumnezeu, altfel nu-mi explic. A vrut exact la timp, ma hotarasem sa merg la psiholog, sa primesc ajutor profesional. Psihicul meu era undeva sub nivelul marii. Tuturor va doresc sa deveniti mamici curand! O meritati din plin.

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci, fetelor, faza asta tot de la un doctor am auzit-o; zicea ca daca nu ajung la 37 C cu temp. probabil,am probleme. Eu tot urmaream forumul si mi s-a parut ciudat ce-a zis, ca am vazut fete cu ovulatia sub 37.Acum imi si fac 100 de ganduri, ca doctorita mea nu m-a chemat si dupa , sa vada daca am ovulat cum trebuie.
Acum am alta in cap: ca daca nu se intampla nimic cu pregnyl si monitorizare, tind sa cred ca am probleme cu trompa cealalta; numai ca in octombire mi s-a spus ca mi-au curatat aderentele din toata zona si ca au "aranjat frumos" si trompa ramasa. E posibil sa faca asta la o operatie de extrauterina, fara laparoscopie??!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,abia acum am reusit sa intru pe net!
Miro,bine ai venit din weekendul prelungit,te asteptam ca pe "o paine calda" sau mai bine zis "ca pe o pana de barza"... Ei,ce zici? Mi-ai pus o vorba buna? Si-a luat vreun angajament? Ca eu nu mai pot,luni iar ma duc la "jumulire"...
Alexia,nu-i chiar exclus ce zici tu(cel putin teoretic) ,sper sa ai dreptate,ar fi o surpriza minunata...
Costi,asteptam si noi cu tine,ce sa facem....Si eu am avut o tentativa recent la Medicover si cand am auzit cat ma tin cu rezultatul am zis : nu,merci,intr-o saptamana aflu oricum si fara analiza voastra....Oricum,pare a fi de bine si la tine...
Astery,multumim ptr urari si vorbe frumoase,poate chiar mai iei niste fete cu tine la ...Si nu uita ce mi-ai promis (cand se va putea,bineinteles)ca de aseara la asta ma gandesc intr-una,acolo mi-e nadejdea....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, m-am intors acum de la monitorizare la prof Pelinescu. Ca o prima impresie, nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, manierele cam lasa de dorit, mai ales la 1 mil de lei eco...
Oricum, se pare ca am foliculul dominant de 14 mm cu vascularizatie perifoliculara (cand am auzit ma gandeam ca na, alta belea, da cica e de bine)si endometrul tristratificat dar doar de 5,2 mm. Ma duc peste 2 zile iar. Mi-a zis ca in situatia asta raman mai greu gravi dar nu e imposibil si ca ar fi bine o stimulare ovariana ca sa aduc ovulatia mai devreme sa prind endometrul bun, ca acum cica ar fi "defazat". Asa ca degeaba luna asta, ca nu se lasa cu ochisori
Hai ca v-am zapacit.

Mergi la inceput