Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Astery stai mai calma,nue bun prea mult stres, e sarcina, mergi la eco si apoi la doctoru care simti tu ca va fi bun pt tine, cu care vei clica, e f. important sa ai incredere in el, ok?
Numai bine siai grija de voi
Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Dragele mele sunteti superbe
...in album la "cafeluta", in albumul cu ecografiile gasiti eco de azi...intre punctisoarele pe care le veti vedea se afla comoara mea mica...jos in stinga scrie CRL:0,76...deci are 7,6 mm...va pup!Asteryaro ti-l recomand pe T cu caldura!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica
Mishulina spune:
Cata,l-am vazut pe "samburica",e tare dragalas,sa va traiasca si sa va bucurati de el...
Elena,ma bucur ca esti un picut mai increzatoare,stai pe aici cu noi si te tinem de manuta si de vorba pana trec zilele astea mai grele...Ai sa vezi ca iese soarele si pe strada ta...
Ina
Batentian Dana spune:
Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
.Ma numesc , sunt din Cluj si din ianuarie voi locui in Canada
cu sotul.Sper sa fiu in curand si eu o mamica tanara(24 ani), ne dorim din suflet un copil si acum suntem la faza cu
.Am vazut pozele de la eco. a lui catalina :FELICITARI!!!!
.Va doresc o zi buna si tinem legatura.
Batentian
Irina71 spune:
Micha, am uitat ca tu ai infiat un baietel.
Cati ani are ?
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el !! 
Eu am numai 2 ani de casnicie (de fapt, ii implinesc pe 24.08 !)dar daca as fi avut mai multi de cand incerc la bebe, cred ca infiam si eu ... Asa am stabilit cu sotul : daca pana la 40 ani nu reusim sa concepem natural, noi fara copil in casa nu stam !
Motzunicaaaaaa ! Hai cu vestile de la laparo ! Stii ca sunt panicoasa, daca nu aflu nimic ma gandesc la ceva rau, asa ca, te rog, cum ajungi acasa, da-ne un semn, da ?? 
Pupici to everybody.
Irina. 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
Costi spune:
Dragutele, miine dimineata la 8.00 m-a chemat doctor T.
Mai e putin, cum ajung la birou va anunt cum e.
Important este sa stiu ceva, sa nu mai bijbii prin intuneric.
Va pup
Elena
Denisam spune:
Bafta multa Costisa vii cu vestea cea buna ca esti
si sa ai grija de voi
Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
Mishulina spune:
Dana Bine ai venit si sper sa stai pe la noi cat mai putin...
Costi maine stau "lipita" de calculator pana vii de la T! Sa nu ne ti pe jar...
Ina
Laura Ioana spune:
Cata, ai un samburel foarte frumos. Sa fie sanatos si sa se faca mare si voinic. Ai grija de tine si sa calatoresti doar daca iti da voie nenea doctoru'.

Laura
Mirona spune:
Buna fetelor,
sunt ca pe ghimpi ... maine am termin-ul magic la ginecolog (programat din aprilie). Mi-e o frica ... desi prea multe nu-i cer, decat sa se uite peste analize si sa-mi faca un eco, sa-si dea cu parerea daca mai e necesar o laparo sau nu, sa-mi zica de foliculi, de endometru ... etc. Ii cer prea multe?
Dana bine ai venit in
. Iti doresc o colaborare cat mai stransa cu fetele si o sedere cat mai scurta pe aici.
Elena iti suntem alaturi. Bafta maine la doctor si de asemeni bafta si vineri la rezultatul analizei.
Cata ... ai un samburel ... Super. Ai grija mare acum in lunile mici.
Mishulina te pupa Miro. Sa-mi tii pumnii maine. Am sa-mi fac timp sa-ti pove faza cu berzele, e si haioasa intr-un fel, dar acum ... sunt atat de stresata ... poate in week-end.
Apropos! In acest week-end este festivalul berii la Timisoara. Fetelor??? Care trage o fuga?
Miro
My ticker