Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 12
irinacodrina spune:
Buna fetelor.... eu maine de dimineata de la 7 voi fi in Sibiu.... daca e careva pe acolo, dati un telefon la 0741-022072, poate bem o cafea impreauna. Eu voi fi la autogara, ca la Atlassib am treaba... imi fac lichidarea. Dar as vrea sa merg la muzeul de arta din Sibiu, am auzit ca e tare.
Va pup pe toate
elenya_m spune:
Da, e frumos!
Am fost si eu vara trecuta! Si orasul e foarte curat, mi-a placut.
Drum bun! Asteptam impresii :)
Delia21 spune:
Pupicesc si eu fetili-cochetili pe ziua de azi.Si...am inceput misiunea ciuruitu ,adeca injectiile,ieri seara prima,cu manuta mea.Ce fata curajoasa....sunt modesta,dar vreau sa se stie.Si cu mandru ma paste un divort....am fost ieri la avocat.Imi critica pana si mersu .Nu stiu sigur cat o sa ma tina nervii si nici nu stiu daca se merita...Tot ieri m-a rugat o prietena sa fac pe bbabysitera cu odorul ei de 3 ani si....a fost super,in timp ce mandru imireprosa ca de ce nu l-am intrebat si pe el,iar azi pentru ca iar vine copilu,mi-a zis ca vine mai tarziu de la munca fiindca ...nu vrea sa mai auda atata galagie si zbenguiala.Asta mic va dati seama ca are o gramada de energie,si e asa un dulce de copil si frumos foc,dar...mandru meu,asta,zice el ca situatia o sa se schimbe cand o sa fie vorba de progenitura lui,dar...oare?Adevarul este ca pana acum nu l-am mai vazut in jurul copiilor,una e cand vin parintii cu ei in vizita 1-2 ore si pleaca si alta cand ti-i lasa pe cap 10 ore,dar mie mi-a placut.V-am pupicit.
valentinag spune:
Delia lasa nebuneala!tu te-ai apucat de FIV acum!ce faci por'ma,il faci si il cresti singura?las ca se da el pe brazda,trebuie!
pup fata.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
ardit spune:
delia mama, rabda-l acuma, ca-i trece lui nebuneala, garantat, cand o fi copilul lui sa vezi ce cazut in limba o sa fie... o sa i se urce copchilul lui in cap, si nu o sa-l deranjeze, n-ai grija, nu-l baga in seama, vezi de injectiile alea, si sa doneze la timp!
irina daca ajungi la brukental vezi ca in aceeasi piata e un restaurant "la turnu rosu" au o ciorbitza cu tarhon, mama mama... opera de arta!
Delia21 spune:
Vale,scumpa,asta ma tot mint si eu intr-una,ca las' ca s-o da el pe brazda.Si eu vreau sa cred asta si mai stiu ca nici eu nu-s perfecta,dar...teama mi-e ca o sa mi se termine si mie rabdarea si o sa spun stop joc.Si de crescut un copil de una singura...nu e cel mai mare baubau al meu,decat sa creasca copilul intr-un mediu incordat ,cu certuri si alte deastea...mai bine separat.Ti-am spus ca ai mei au divortat cand aveam 16 ani si...cred ca ajungeam la spitalu de nebuni daca nu o faceau.A asteptat maica-mea vreo 10 ani sa se dea tata pe brazda,bine el avea si patima alcoolului.Mai imi dau catva timp.sa vedem ce se intampla cu barza...si om vedea.Daca liniste si pace sufleteasca nu e ,nimic nu e,parerea mea de parerista.
Delia21 spune:
Vreau si eu ciorbita cu tarhon cum facea bunica mea..

ardit spune:
lasa ma delia, ca mai folosesc si la altceva
la distraktie de ex, aoleu daca ma aude iepurasul meu ma rade!
lasa ma ca se listinesc lucrurile p'orma, e acum tensiunea evenimentului cu fiv, stii tu, cum e cu criza de cu o saptamana dinaintea nuntii, da-i o sansa!
pup fetele mele preferate... adica toate!
sa avetzi un we fain, frumos!
asteryaro spune:
Si uite asa, iar va fi liniste p'acilea...
http://community.webshots.com/user/astery100