Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 13
Catrinel_17 spune:
Fetele, fetele… Am citit si io ca omu despre medicamentele alea Clomifen/Clomhexal/Clomid (banuiesc ca face parte din partea de “dozari hormonale” a aventurii) si am citit acolo la reactii adverse o gramada, de la chisturi, iritabilitate, depresii, pina la dureri de cap si gretzuri. Eu care si asa sufar de migrene. M-am speriat rau de tot. Trebuie sa-l iau intre zilele 3-7… A mai luat cineva asa ceva? Care sunt experientele? Sunt destul de deznadajduita si abia ma abtin sa nu pling aici la birou. Mi-e frica….
Spune-ti-mi, va rog mult, voi prin ce ati trecut?
va pup!
C.
_
I am not insane, just emotionally unstable.
Anca Wish spune:
Anis, ma bucur ca ai mai trecut oe la noi. Astept si eu pozicile. pup burtica cu bebelina. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
MirelaV spune:
eu cred ca ma apropii vertignos de rusi..acum am observat o secretie rozalie...nu cred sa fie altceva
MirelaV
pupicei pe burticei
Carmen.cita spune:
Catrinel, clomifenul mie nu mi-a dat depresii, doar testul negativ mi-a dat! Stiu ca poti face chisturi de la stimulare, de aceea trebuie sa faci ecografii foliculare atunci cand faci stimulare. Greturi poate sa-ti dea doar progesteronul sub forma de utrogestan luat oral, dar nu stiu daca ti-a fost prescris...
flori76 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
eu cred ca ma apropii vertignos de rusi..acum am observat o secretie rozalie...nu cred sa fie altcevaMirelaV
pupicei pe burticei
Si eu la fel
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asteryaro spune:
Ce n-as da sa stiu si eu: ma apropii sau nu de rusi? sanii dor in continuare, temp. ieri si azi 37.0, azi fiind ziua 25 a CM. si mi-e somn. fratilor, mi-e somn de pic. aproape am facut un obicei sa pun cornu'-n perna dupa amiaza, deja mi-e jena. gravida nu-s, poate doar la cap
, dar ce-o fi?
pup fetili frumoase.
http://community.webshots.com/user/astery100
martha78 spune:
si la mine este azi a 26-a zi, dar n-am nici cea mai mica speranta...
cine stie cand va fi sau daca va fi
deja simt ca-mi pierd rabdarea
If hope were not, heart would break.
Sorina7 spune:
Elenya dragutzo, pai fix la burtici te trimiteam, scuze daca nu s-a inteles asta...
...ca radacini am prins cam multe pe aici si trebuie golita lista de aspirante si marita cea de gravidutze !
fetele in asteptare, Arditutz, Laurici, Mirela, Flori, Astery, Martha si cele pe care nu le-am enumerat din nestiinta, va tin pumnii !
weekend frumos tuturor !