Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 14
Oana_B spune:
Catrinel eu am luat trei luni, in zilele 4-8 si am avut ceva efecte adverse, senzatie de uscaciune, stare de iritare, dureri de sani mai mari ca de obicei in preajma menstruatiei si o menstruatie superabundenta. La mine cred ca a fost dat degeaba (la noi problema e la el) ca doctorul respectiv nici nu mi-a facut analize si m-am enervat si l-am schimbat.
Delia21 te inteleg si eu am trecut prin niste faze in care facea mutre, (scuze ca nu stiu povestea ta asa ca daca sunt pe de laturi pliz te rog sa nu te superi), dar el imi reprosa ca sunt prea obsedata de bebel si zicea ca se simte dat la o parte, ca daca nu e sa fie asta e ca n-o sa fim ultimii care n-au copii si eu fireste ca nu accept ideea. Plangeam si eram deprimata cand veneau rusii, tot tacamul, am incercat sa gandesc pozitiv si sa am o atitudine cat de cat normala, l-am inteles si pe el ca nu-i prea fun cu sex programat si numai si numai discutii despre problema asta.
Ei, poor things, trebe protejati dom'le ca sunt tare sensibilosi, poate ca si sotul tau sufera de aceleasi simptome ca al meu:))
Acum am trecut la inseminare, fac injectii (nu-i fair, tot eu
) cu Follistim si Ovidrel.
Oana_B
flori76 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
flori, tot secretie? la mine e roz f palMirelaV
pupicei pe burticei
Da,Mirela,tot secretie roz...la mine nu mai e nici o speranta...am facut un test...bineinteles negativ
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
MirelaV spune:
eu nu fac test ca daca il vad pozitiv, sigur e de la pregnyl. in cat timp se resoarbe cel de 5.000 u.i??? parca 10 zile? ummm..dar mai stau! abia pe 1, 2 ar trebui sa NU mai vina ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
offfffffff Floricel, ce nervi am
...da las ca vine el bebeul, cred ca in iulie o sa plece multa lume de pe aici, ca ploua cu aprilisti din cate vad si inseamna ca luna iulie o fi cea mai fructoasa...
...poate efectul caldurii, al soarelui, who knows ?
Oana_B,
...mi-a fost dor de tine si de moderarea ta. Bafta maxima la inseminare !!!
Delia, si noi si ei suntem cu nervii in pioneze cu asteptarea asta..dar stii cum e, barbatii sunt un rau necesar, tre' sa trecem peste toate, impreuna, ca doar de aia i-am ales, nu ? Io zic ca daca ei nu "sufera" de violenta, alcool sau infidelitate, peste celealte se poate trece.
tuturor un weekend frumos si pozitiv in toate sensurile !
maraki spune:
Catrinel eu am facut tratament de stimulare cu clomiphen si choragon. In prima luna a fost exact cum a descris si Oana, senzatie de uscaciune, durere mare de sani,nervozitate si CM foarte abundent cu dureri extrem de mari.Am luat cate o jumatate de pastila de clomiphen.Choragonul este pregnyl-ul. Eu cred ca din moment ce dr. ti-a dat tratamentul asta sigur vei fi si monitorizata intre timp ,ca sa vada cum evoluezi si daca se sparge foliculul( iti v-a spune si cand trebuie sa prestezi ) In februarie am facut stimularea ( fara rezultat ), martie pauza iar in aprilie cu stimulare am avut succes
Multa bafta sa iasa cu okishori
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
flori76 spune:
Sorinush
fata.Abia azi cred ca vin rushii cu surle si trambitze,deja vad ca-si anunta venirea.Asta e!Inca o luna pierduta...Dar,nu-i nimic,mai am putin si plec acasa si incep investigatiile serios,sa vad ai nostri ce zic?Chiar e ultima noastra sansa fiv-ul sau....?
Astery,sper sa vorbim azi,ca ieri am fost "ocupata" rau(parinti,socri,sora...)
Mirela,eu tin pumnii stransi sa NU vina uratii vreo 9 luni,asa ![]()
Pup dulce tooooate fetele.![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Catrinel_17 spune:
Carmen.cita, Oana_B, Maraki,
multumesc din suflet. M-am mai linistit, mai ales cind am citit ca au fost rezultate. Am citit o gramada si pe Internet, apropo de clomifen. Scrie ca la 80% din femei se rezolva problemele de ovulatie si din astea, 50% au sanse sa ramina in primele 3 luni de administrare. Am citit si am rascitit... Vineri ma duc si pt un TPC, ca sa le stiu pe toate. Monitorizata voi fi si inca cum, ca si pina acuma am fost fro 5 luni.
Progesteron nu mi-a fost prescris (inca)...
va pup pe toate, weekend placut.
Va tin pumnii tare de tot, sa auzim numai vesti bune.
C.
_
I am not insane, just emotionally unstable.
MirelaV spune:
fetele..tot nu mi-ati spus in cate zile se resoarbe pregyl 5.000 u.i
eu deja am trecut la pete maronii. cum sa interpretez? vin uratii?
MirelaV
pupicei pe burticei
Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
fetele..tot nu mi-ati spus in cate zile se resoarbe pregyl 5.000 u.i
eu deja am trecut la pete maronii. cum sa interpretez? vin uratii?MirelaV
pupicei pe burticei
am cautat pe internet si am gasit pe un forum din UK - spunea cineva ca "ramine 10 zile in sistem". Nu zicea ce doza... E singura info de care am dat...
_
I am not insane, just emotionally unstable.
MirelaV spune:
Catrinel, mercic..gasisem si eu pe aici ceva de 10 zile la 5.000 u.i dar cred ca vin uratii..deci nu stiu cat mai conteaza.
altfel nu-mi explic petele astea..cu cateva zile inainte de cm normal
MirelaV
pupicei pe burticei