Aspirante optimiste (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

Catrinel, mercic..gasisem si eu pe aici ceva de 10 zile la 5.000 u.i dar cred ca vin uratii..deci nu stiu cat mai conteaza.
altfel nu-mi explic petele astea..cu cateva zile inainte de cm normal

MirelaV
pupicei pe burticei

am mai gasit ceva, asa, ca sa stim si in viitor :-))

Intrebare: Pot sa fac un Home Pregnancy test daca am facut injectii cu Pregnyl?

Raspuns: Puteti, dar trebuie asteptat 7-14 zile dupa ultima injectie, pt ca sa fie eliminat. Daca se face testul prea devreme, poate fi "fals pozitiv".

Se asteapta 14 zile dupa o 10,000 IU ,
10 zile dupa 5,000 IU , sau
7 zile dupa 2,500 IU injection.

De ce-mi aminteste de radio Erevan??? :-))))

Mirela - iti tin pumnii

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sarumana..insa mie imi cam scad sperantele.. traim si vedem
pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna fetele!
Va scriu pentru ca am vazut cat de saritoare sunteti si cat de mult va ajutati intre voi....Stiu ca o sa para aiurea ceea ce va intreb eu, dar nu am pe cine intreba si singura nu mai fac fata la intrebari. Uitati cum sta treaba si de ce va scriu (sper sa nu ma pierd in detalii): in 6 mai am avut ciclu destul de slabut ( cantitate si durata)-eu care de cand ma stiu am 9-10 zile., apoi...bineinteles ca am "prestat" si acum mi-am dat seama ca erau chiar zilele de ovulatie. De ceva timp ma simt diferit ( diferit de o perioada premenstruala, la sigur!!!): dureri de cap, somnolenta la greu, greata, dar nu dimineata (mai tot timpul) Se poate sa simti toate astea asa de devreme?La cateva zile doar? Mi-am facut un test...stiu sunt tampita dar n-am mai avut rabdare - si a iesit a doua liniuta foarte slab si intrerupta.Ce-o fi asta? Este ceva sau nu este? Care ati mai patit asa? Aaa uitasem : la cateva zile de la am avut niste dureri de ovare de ziceai ca mor...
Acum ce sa fac? Ar trebui sa-mi vina pe 5 iunie, dar cine poate sta linistit pana atunci?????
Cine ma ajuta si pe mine cu o lamurire va rooooggggg . Astept orice parere..
Va pup

Assa

Mergi la inceput