Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 11
MirelaV spune:
nu stiu daca apuc sa scap de laparo ca vad ca de vreo 3 zile ma cam sacaie burtica. dar..na..sperante exista. daca tu ai cm dereglat..eu cu al meu de atatea zile..ce sa mai zic?
MirelaV
pupicei pe burticei
flori76 spune:
Roxee
,sar'mana..
Mirela,stai calma,ca nu esti singura..luna trecuta am avut CM de aproape 50 zile
(nici nu mai stiu).
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
MirelaV spune:
hehehe..deci eu tre sa ma consider fericita ca cm meu s-a stabilizat de cateva luni la 36 zile! o scoatem noi la capat..vin ei si bebeii nostri
pup flory..si fugi si fa un test ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Mirela Anca spune:
Buna fetele !
Am intrat zilele trecute sa va salut dar am nimerit in plina furtuna .Ma bucur ca acum va regasesc vesele si cu sperante .Va tin pumnii strinsi la toate .
Mirela V nu am YM instalat ,dar o sa-l pun si te prind la o birfa ,acum am timp din belsug ,ca stau la pat .
Pupici la toate si succes !
17+
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
valentinag spune:
iete,isi revenira lumili![]()
pup fetili frumoase si optimiste.
Mi,nu mai servesc nici macar Ym ca nu am timp,da iti dau pm cu id,cand pot intru si io.
despre mine,nika...tot ce stiti,closty si nolicin,aaa si am uitat,nu am barbat acasa de vreo 4 zile si sunt pe uscat![]()
![]()
Anis,ia pune fata neste poze,sa-ti vad si io burtica,k o sa ajung ca la andoixa,mereu ziceam ca ma'c s-o vad si nu am ajuns nici acu
da las ca ma'c io si scot pirleala![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
MIrela Anca ce e cu tine? de ce stai la pat? ce s-a intamplat? chiar ma intrebam de ce nu te-am mai vazut deloc pe yahoo..nici macar pe sotul tau sa-l intreb de tine!
Vale, vad ca nu esti online, tocmai acum cand aveam si eu putin timp liber..in ciuda zilei de azi..ca de obicei lunea si miercurea la mine sunt zile f pline
MirelaV
pupicei pe burticei
Catrinel_17 spune:
Fetele, am scapat de laparoscopie si histeroscopie. Le-am facut luni, marti am iesit din spital, azi la lucru. Am mai citit ce au scris fetele la laparoscopie, sa ma pun in tema
asa ca eram pregatita. Singura deosebire este ca mie nu mi-au pus sonda urinara (si nici nu am avut probleme pe tema asta), mi-au spus ca pot sa fac dus din a 4-a zi, si sa prestez cind imi este mie pofta (daca nu doare). Am primit acuma medicamente: Choragon, Clomifen si Ovestin. Trebuie sa le verific, ca habar nu am pt ce sunt. Fac si un TPC sapt viitoare. (dar le iau de la CM urmator).
Of, de-as auzi ca cineva a avut succese dupa laparo, ca la topicul ala nu prea se inghesuia lumea sa scrie d-astea…asa fi muuult mai optimista!!!!!!
Va pup fetele – spor la treaba!!!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
elenya_m spune:
Sorina, ba chiar am de gand sa zabovesc pe aici! In primul rand pt k-mi place si apoi sunt si eu aspiranta :) si nu plec de aici decat cu burtika si nici atunci pt k o sa mai vin din cand in cand ;)
Va pup!