De ce sa lipesc tetinele biberoanelor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen Simona spune:

Buna
Si mie mi sa intamplat sa mi se lipeasca biberoanele dar numai atunci cand am folosit la o sticla, biberonul de la alt model de sticla...
Adica :
Am sticle normale ,cu biberon din silicon tare si cu gaura rotunda si am sticle VentAire, cu biberon de silicon moale si cu gaura taiata in forma de cruce.
De fiecare data cand pun biberonul moale la sticla normala mi se lipeste.
Nu cumva ai cumparat biberoane de rezerva si nu se potriveste cu sticla? Sau poate ai mai multe genuri si le-ai amestecat intre ele.

Bafta.

Sper ca intelegi ceva din ce-am scris

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noi folosim Biberoane Primigiorni de la Chicco si nu am patit niciodata asa ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Fiecare tetina/biberon/suzeta are instructiuni de folosire (sau ar trebui sa aiba).
Tetinele, ca si suzetele, se recomanda sa se schimbe la o anumita perioada de timp, ca si atunci cand sunt lipicioase sau se rup. In nici un caz nu se recomanda largirea gaurilor; eventual, cumperi altele cu viteza mai mare de curgere.
Eu nu as da tetine/suzete la de la un bebe la altul, chiar daca le-as folosi o singura data pentru primul...
La cele pe care le folosim scrie ca atunci cand se ataseaza tetina pe sticla se recomanda ca tetina sa se umezeasca.
Bafta la rezolvarea problemei!!!

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Bebelusul tau suge cu putere si videaza tetina.
N-ai ce sa faci, scoate-i din cand in cand biberonul din gurita sau roteste-i-l putin in gurita pana isi da drumul tetina.
Asa facea si Emi cand era mica, sugea prea lacom, acum stie sa suga chiar si prin tetinele cu gaurica mica, nu se mai lipesc.
,

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Cam asta e problema.
Am 24 de biberoane de la Primii Pasi. Am incercat si Chicco fiziologic, dar nu-i place forma, si Nuk tesita, aceeasi poveste.
24 de tetine in 4 luni nu au cum sa se uzeze. Am avut de la pompa Chicco tetina de latex, care s-a uzat de la sterilizat. Stiu cum e o tetina uzata. Nu le incurc, pt ca sunt la fel. Gaura e mica si se videaza. O sa incerc ce m-ati sfatuit, sa nu infiletez la maxim inelul care tine tetina. Nu prea ma descurc cu capacele acelea de protectie cand agit laptele, si probabil ca strang filetul prea tare. Treaba cu scosul biberonului din gurita am incercat-o, dar il enerveaza la culme si dupa un timp refuza sa mai suga, iar nefiind satul se apuca de urlat. Biberoanele de la Chicco-fiziologic-anticolici erau tare bine concepute, dar au tetine care imita sanul (sunt bune pt ca au supapa), iar cum el nu prea stie ce e asta, nu ii plac, si fiind mica tetina si moale (latex), o impinge incontinuu afara din gurita. Si am dat si atatia bani pe ele.
Cum bebe manca in primele 2 luni jumate si 14-15 mese pe zi, imi era tare greu sa am tot timpul biberoane curate, si m-am enervat si am luat o multime, sa am provizii. De ce nu le putem lasa mostenire nu inteleg, pt ca ele, nefiind deteriorate, si fiind sterilizate, sunt bune. Ok, daca sora mea vrea sa ia alte tetine, e problema ei. Eu ce nu am nevoie pastrez pt ea, dar ce vrea sa foloseasca e treba ei, la fel ca si cu hainutele si alte lucrusoare. Poate o alapta mai mult si nici nu va avea nevoie.

Va multumesc mult pentru raspunsuri, iar maine dimineata la "micul dejun" o sa incerc sa vad daca imi iese.
Pupici

(PS: Maine Albert implineste 4 luni. Daca vreti puteti sa ii transmiteti pupici. Ii va face mare placere )

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pupici pentru "omuletul" tau de la mine si de la Sebastian (care face tot astazi un anisor)!Sa creasca sanatos si sa va bucure intreaga familie!

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Pentru Albert si Sebastian!
Sa creasca mari si sanatosi si sa le aduca parintilor numai bucurii!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

ia-i tetine din silicon de la CHICCO si nu se mai lipesc
costa 50000/ bucata, dar sunt foarte usor de curatat, nu se ingalbenesc etc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu cred ca ar fi bine s ainsisti sa pape cu tetine din alea 'ortodontice', din silicon, cu supapa! astea nu se lipesc si nici nu inghite puiul mult aer!
noi din astea am folosit pt lapte/ lapte cu cereale, apa/ ceai. si am fost super-mutumita de ele!
din cele clasice am folosit doar la sucul natural sau la supa, ca astea arau prea groase si se infundau tetinele!
chiar daca primele dati nu vrea sa schimbe tetinele, pana la urma foamea e cel mai bun bucatar!

daca totusi nu vrea, vezi ca sunt biberoane Chicco la care poti regla debitul prin rasucirea dopului de plastic...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

MULTUMESC PENTRU PUPICI!!

quote:
Originally posted by ana_a
ca sa evit acel gol largeam un pic la filet, sa intre un pic de aer, nu desfaceam filetul prea tare ca riscam sa curga pe langa, doar un pic.Incearca si tu!
Sa imi spui daca a avut vreun efect, si daca ai inteles ce am vrut sa zic!

Asa am facut si merge! Multumesc de informatie. Bineinteles ca tot uit si stang filetul si abia dupa ce ii pun tetina in gurita imi amintesc si o mai desfiletez. Am desfiletat-o si prea tare dar fara victime
Acum manaca si un pic mai mult, probabil ca se satura si el de supt pe gol. Sau o mai fi crescut, doar are 4 luni.
Va multumesc mult pentru raspunsuri, nu ma asteptam sa primesc atat de multe. M-ati ajutat, pt ca papica e ceva foarte important la bebelusi.
Pupici

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Draga mea tetinele se lipesc pentru ca sunt facute dintr-un material prost.Eu la fetita mea am tetine de cand s-a nascut adica de un an si 4 luni si nu am avut nici un fel de probleme.
Tetinele se numesc Farlin(sunt din silicon sau din latex depinde de care vrea bebele tau(cele mai bune sunt cele din silicon 24000 lei si se gasesc aproape la orice farmacie.

neliana anghel

Mergi la inceput