De ce sa lipesc tetinele biberoanelor?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Si tetinele pe care le folosesc eu sunt din silicon si nu am avut probleme cu ele pana acum.
Stiu ca majoritatea producatorilor se "chinuie " sa scoata cat mai mult aerul din biberon, nu sa il introduca (spuneai ca il desfiletezi sa mai intre putin aer), ca sa nu produca dureri de burtica.Acum fiecare face cum crede ca este mai bine.
Sebastian foloseste biberon de la 7 luni (cand a incetat sa mai pape san), are putere la supt, termina laptele din sticla imediat, dar tetina nu s-a lipit niciodata.
Eu as mai cumpara un biberon cu tetina originala (de la aceeasi firma), alta marca, asa de proba.Noi folosim Avent si Playtex.

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am patit si eu aceeasi chestie acu vreo 2 ani... cand a inceput puiul meu sa bea cu biberonul. Am cumparat diferite tipuri de tetine, din diferite materiale... de diferite marimi. Nu stiam cum sa mai procedez. Intr-un final, am descoperit solutia: sita!!! Am cumparat site din plastic (se gasesc separat sau atunci cand cumperi sticla) si odata puse... totul merge uns. Un alt secret ar fi si cel spus mai sus - dat drumul putin la inel.
Nu trebuiesc totusi amestecate inelele intre ele, e bine sa se respecte setul asa cum a fost cumparat. Am observat (la mine) ca unele sticle curgeau, altele nu se inchideau perfect.
In rest... am vazut copii care trageau lapticul din sticle ieftine si se descurcau rezonabil. Cu varsta, invata si ei cum sa le mai roteasca, suceasca si totul va merge mai bine.
Bine ca aveti copii papaciosi, restul se rezolva.
Sanatate si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput