Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Micha,intr-adevar au trecut ceva ani din 2001 si poate s-au schimbat multe dar eu tot vreau amanunte daca poti sa-mi dai? Cum a fost? Cum s-a purtat Dr. ,chestii din astea...Si mersic!
Miro imi era dor sa te vad pe aici dar partea cu starea nasoala seamana mult cu "butoiul" meu care am inteles ca e interzis sezonul asta! Asa ca uite si tratamentul:.In rest ramane cum am stabilit,da?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Sorinache, n-am facut Pregnyl si nici chisturi nu am pentru ca si la chist iese bhcg-ul din sange poz.
Dumnezeu sa mai stie si sa intzeleaga. Astept uratii si luna viitoare atac iar pe sotzul cat pot!!!
Dar tot senzatia aia urata de durere ca la CM am....

Thea, sar'na pentru pumni dar cred ca ....mai am de asteptat o luna.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna seara fetelor!
Eu prea multe nouatati nu am si ma abtin sa scriu.
Eu azi sunt in ziua 39 de la UM ( 13 zile intirziere) si ca nouatati ar fi:
5 zile, am avut secretia maronie, aseara am avut dureri mari, f mari dar parca nu de burta, aveam senzatia ca ma doare uterul si rezultatul a fost o pata de singe- m-am bucurat si mi-am zis- gata a venit, de unde, asta a fost tot, dimineata dupa dusul facut nu a mai aparut nimic, absolut nimic, colul este curat-curat, deci n-a venit si nici nu cred ca mai vine.Am o durere in partea stinga, parca in dreptul ovarului care a ovulat, sau mai jos nu-mi dau prea bine seama, si...am inteles ce inseamna " pipi des"- ma mut la WC in curind si groaznic este sa te trezesti la 4 dimineata pt acest lucru.
Sinii nu sunt f durerosi, mai tare dor dimineta la trezisre si seara la culcare.
Simptome sunt destule si degeaba incerc sa le ignor, ele sunt, acum dupa ce am vb cu doct. T nu am ce face decit sa astept- si astept- doar testul nesuferitul nu vrea sa se pozitiveze.
Saptamina viitoare am sa fac si testul de singe, sigur ciclul nu mai incepe, ce mi se-ntimpla acum e anormal si nu s-a mai intimplat niciodata.
Voi ce parere aveti? De ce am senzatia ca testul negativ minte?
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, sa te auda Dumnezeu. Eu am facut HSG la Craiova si nu pot sa-ti dau informatii. Ia o de la mine sa te aiba in paza. fata.
MirelaV, fac laparo cu dr. T. Poate te sperii si tu ca si Cata si vine de frica .
Iepurila, sper sa ma rezolve dr.T si sa vin cu vesti bune. fata.
si pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Motzule, asa te vreau,optimista si increzatoare! Te pentru asta! In orice incercare conteaza enorm si starea de spirit ! Iti tin pumnii strans de tot sa vi cu vesti bune si Dumnezeu sa te ajute! Ma voi gandi la tine si nu vei fi singura...
Costi draga,dar e de bine ce zici tu...ce e cu mutritza asta necajita...Nu ai zis chiar tu? Semne sunt prea multe ca sa mai poata fi ignorate si rushii putin probabil sa mai vina...Asa ca felicitari,sper sa se pozitiveze si nesuferitul de test cat mai curand...sau fa un B-hcg...sau du-te direct la echo daca maine sunt 40 de zile de la ultimul CM...Nu ar trebui sa reiei Utrogestanul? Dr. T ce zice?

Ina

Mergi la inceput

Doct. T nu mi-a recomandat sa reiau utrogestanul, i-am spus ca nu mai am nici un fel de singerare, mi-a recomandat sa mai asteptam, ramine sa fac testul de singe.
Dupa atitea zile incordate si incertitudine alta " mutritza" nu pot avea.
Va pupic, Elena

Mergi la inceput

Stiu Elena,te inteleg, pentru "mutritza" ca nici eu nu aratam altfel dupa 4 zile de intarziere,pete de diverse culori si 5 teste negative..Cand faci b-Hcg-ul? Cred ca ramane singura cale de a afla ceva sigur....
Te !

Ina

Mergi la inceput

Mishu, testul ma gindesc sa-l fac luni, sa mai treaca citeva zile sa nu fie si asta "prea devreme". Sunt in ceata, in ziua 35 am avut dureri pe ovarul celalat si mucus- albus de ou, mai stii...dupa clomifen poate ovulez de doua ori intr-o luna(i-am spus si medicului si poate din cauza asta a spus sa mai asteptam).
Oricum , pina acum pe nici una dintre fete nu am auzit-o sa i se fi intimplat o asa "aiureala".
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Costi, tinem pumnii la fata, sa iasa bHCG mare-mare!
pt. toate endometrele, pardon, pt. toate fetitele!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,ce mai faceti azi?
Elena iti tin pumnii,stiu ca nu e usor sa rezisti pana luni dar macar afli sigur cum e...Noi speram sa fie cum vrei tu !

Ina

Mergi la inceput