Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33
Raspunsuri - Pagina 13
RO ANA spune:
Sunt o cititoare inraita a forumului, dar nu sunt foarte harnica la scris.Luna viitoare ,mai exact pe 3 trebuie sa ma duc la monitorizare la Giulesti si ma intereseaza cam care sunt costurile(ca sa ma duc pregatita). Si as mai vrea un sfat din partea voastra: as dori sa schimb doctorita la care sunt(de 1an ma poarta pe drumuri fara sa ma lamureasca foarte bine) dar imi este teama sa o iau de la inceput cu histero, perfuzii si altele..... Ce sa fac?
thea_m spune:
Of Lauriciule rau imi pare ca ai indoieli! Peste cateva zile vei stii daca e alba sau neagra, dar greu mai e sa astepti! Eu mai tin pumnii in continuare.
Teodora
Mishulina spune:
Ana,bine ai venit pe la noi si sedere scurta! 
Cata saritoare ca de obicei,iti trimit um PM!
Ina
micha spune:
onitorizare ziua 12:ovarul drept-folicul 18 mm,usor polichistic ,ovarul sting-aspect normal cu formatiune cu aspect de corp galben,endometru trilaminat?????? 12mm."
Ce esta acela trilaminat????????
ANA,bine ai venit,dar sa stai putin!
ISHU,SI ANA, eu am facut histero la Giulesti,cu B.arinescu,dar in 2001,poate nu mai sunt de actualitate raspunsurile care vi le pot da.
RO ANA spune:
Multumesc mult de urari!Sunteti foarte dragute si va doresc la toate cat mai repede
(sper sa fiu si eu printre voi, asa din spirit de solidaritate)
Irina71 spune:
Micha, nu stiu ce inseamna trilaminat, dar cred ca ai ovulat pe stanga. Pacat ca nu stii cat de mare a fost foliculul. Sa speram ca e de bine - da, Doamne !! 
Irina. 

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
flori76 spune:
quote:
Originally posted by ardit
flory sa stii ca exista persoane cu flerul asta de a vedea gravi, am cunoscut si eu una, asa ca tzin pumnii!
Ardit
,dar sa stii ca eu tot reticenta sunt...mai ales ca azi m-a durut burtica,de nici nu stiu cum de am scapat pana acum si nu au venit uratii."Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Sorina7 spune:
Floricel, ce dor mi-a fost de tine
...sper sa aud vesti bune, tin pumnii !
Micha, e vorba de endometru trilaminar, si stai linistita, inseamna ca e bun.
Laurici, eu atat stiu, ca fals pozitiv apare la Pregnyl si ginecologul meu zicea ca poate fi si de la vreun chist. Sper insa sa fie gresita analiza de sange.
toate fetele
Mirona spune:
Buna fetelor,
chiar urmaream un reportaj foarte interesant pe National Geographic, despre ... BB. "In pantece "- partea a II-a . Cred ca prima parte e aceea ce a vazut-o Cata.
Daca sunteti careva on line ... vi-l recomand.
Merci Irina ca ai intrebat de mine. Eu nu sunt chiar atat de bine, trec printr-o perioada mai nasoala, de aceea intentionez sa nu molipsesc si alte fete. La faza cu fertility ... eram cam in dilema din cauza limbii engleze, intr-adevar a fost misto: 5 zile VIP si inca 2 ... pe jumatate VIP. Fetelor nimeni nu a obtinut asa ceva pe fertility? Sunt singura norocoasa?
Urez si eu bun venit noilor fete. Sedere scurta!
Va pup.
Miro