Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata fete frumoase!
Azi sunt mai harnica, ptr ca am fost sa-mi fac pregnylul,sper sa fie de bine!

Costi,si eu stiu prin ce treci, am patit-o si eu luna trecuta,si imi venea sa innebunesc!numai ca mie mi-au venit rushii intr-un mod destul de dureros dupa 4 zile;se pare ca a intarziat de stres; sper la tine sa iasa beta HCGul mare cat trebuie

Mishu,care mai e viata ta?

Are cineva idee daca putem sa in ziua cu pregnylul?sau nu e recomandat?! sunt disperata ca as putea sa pierd momentul ovulatiei,temperatura nu-mi zice nimic,tot 36.5 si azi,dar deja am simptome, crampe, burta umflata....Doctorita a zis ca maine si duminica sa prestam.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

In primul rind, Cata, sa-ti traiasca si sa-ti creasca bulinutza. E fotogenica si eu zic ca seamana cu mamica.

Costi, cum nu ai auzit sa i se intimple "aiureala" asta nimanui? Eu am 50 de zile de la UM si rushii ioc! Si eu am facut stimulare cu clomifen luna asta (de fapt luna trecuta) si exact gindul asta m-a batut si pe mine: ca am ovulat de mai multe ori. Nu stiu daca e posibil, dar alta explicatie nu am.

Laurici, ma inscriu in galeria celor care-s pentru repetarea testului tau bHcg.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

andicu, este OK in ziua cu Pregnylul!!! Spor la treaba!!!

Costi, tinem pumnii sa iasa bine!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Monica, sar'na pt. sustinere, mai astept putzin si....o sa-l refac daca nu vine CM!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Scumpele mele ce faceti? Am trecut sa apuc citeva dintre voi de par sa le trag la burtoase...sper sa nu-mi scapati nici una...asa ca trageti tare si fiti "calare" pe situatie si sigur plec cu citeva dintre voi la

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Lauricipani in a cita zi acm esti?

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si de la Moldova,
Costi si Monica, tare ciudata situatia voastra. N-am nici cea mai mica idee.
Monica nici tu nu ai facut testul de sange?
Laurici cat de putin mai astepti? Eu nu mai am rabdare. Tre sa mai plecati cateva la gravidute.
Andicu multa bafta si tie sa se prinda. Hai cu vestile bune!
Mischulina multi pupici de la mine.

Eu ziua 4 si maine ma duc sa-mi iau trimitere la histeroscopie. Ceva nu e in regula cu mine, cred ca m-am damblagit rau de tot. Nu ma streseaza deloc interventia, nu am intrat in panica. Simt un fel de saturatie. Parca m-am calit cu atatea vesti proaste si inca una in plus nu mai conteaza. E grav?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele,eu fac tratamentul Liviei de doua luni de zile,ma confrunt aproape cu aceeasi problema ca si Costisi lauricipani:sunt in ziua 36 CM si rusii nu dau nici un semn de viata.Din ziua 22 CM am dureri de sini,greata,burtica balonata.In zilele 27,29,30 Cm, am facut cite un test de sarcina,care au iesit slab pozitive.In ziua 32 am fost la dr.care m-a diagnosticat de "amenoree secundara",el zice ca nu este endometru de sarcina.Astazi ziua 36 CM am mai repetat un test de sarcina ,care a iesit la fel slab pozitiv(a doua liniuta se vede ,dar este mai stearsa ca prima).Am aceleasi simptome de doua saptamini,iar acum am o senzatie de greata mult mai accentuata decit la inceput.Am uitat sa scriu, inainte de tratament aveam CM la 30-31 de zile,iar in timpul tratamentului am avut un singur CM la 29 de zile.Voi ce credeti sa fi gresit medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele !

Asteryaki, ce simpatica esti...pupi toate "endometrele", fie ele trilaminare sau nu...
Costi, bafta maxima, tin pumnii !

fetelor, luatul temperaturii deja incepe sa ma distreze...al meu sot devine obsedat, ma intreaba in fiecare dimineata "no cat ii ?"... e tare entuziasmat ca e de 3 zile mare, degeaba ii explic ca tre' sa fie asa vreo 16 zile, vroia deja sa nu mergem maine la iarba verde, sa nu imi faca rau soarele...

sa aveti o zi frumoasa cu vesti bune !

Mergi la inceput

Jubica tu nu ai facut pina la urma B-HCGul! Nu-l faci ca sa fi sigura totusi...ca vad ca ai atitea teste pozitive...chiar nu ai unde sa-l faci?

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput