Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33
Raspunsuri - Pagina 12
andicu spune:
Irinuca,stai fetita linistita,ca nu sunt eu aia care se supara cu una cu doua !
Si Catalina,fii tare si cu noi alaturi, toatele ca tine,continuam sa speram si sa "muncim"
pentru a ne realiza visul 
!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Catalina spune:
Inca o data multi, multi pupici pentru sustinere. Aveti dreptate, impreuna reusim mai mult.

Catalina
lauricipani spune:
Fetele, io nu stiu ce sa fac acum sa rad sau sa plang!
Am fost la medica cu testele sa le vada si sa-mi spuna parerea ei (in fapt nu am fost eu ci prietena meaa Vera ca io sunt cu frantzuzul) si ce credeti voi ca a spus ea: se vede testul, este a doua liniutza rosie (nu f tare dar se vede clar cu ochiul liber) insa ea nu considera ca asta este test pozitiv. Cica sunt cazuri in care testul este f clar pozitiv si nu este sarcina pentru ca bhcg-ul iese negativ!
Voi ce credeti despre asta? Nu este neaparat vorba despre mine, io sunt OK, acuma daca nu este nu-i o tragedie ca o sa fie luna viitoare. Dar...cum pot io sa cred ca testele mint??? M-am cam blocat...voi ce credeti?
Stiu ca a fost un subiect de genul asta cu teste fals pozitive dar...mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva si sunt cam shocata!
Voi ce credeti?
pup fetele
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Lauricipani nu stiu ce sa zic...cred ca s-a intimplat ca la Ale...ca altfel nu imi explic...dar sa vedem daca iti vine ceas...ei i-a si intirziat atunci...si nu stiu ce sa cred despre testele astea fals pozitive decit ca le urasc...mai bine sunt fals negative, nu?![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
ardit spune:
buna fetele frumoase
lauriciule mama, of imi dai o veste... of!
e prima oara cand aud ca testele poa' sa fie constant pozitive si bhcg zero! trebuia sa dea si egzplicatia medica asta! despre mucus asa il am si eu, gelatina elastica, pe urma lichid gros albicios
briantis pot sa faci cum iti mai spunea cineva, sa faci doar in diminetile dupa nopti dormite, la aceeasi ora, fara sa te ridici din pat, vaginal sau poti sa faci monitorizare echografica intravaginala, te duci de cateva ori per ciclu
ardit spune:
flory sa stii ca exista persoane cu flerul asta de a vedea gravi, am cunoscut si eu una, asa ca tzin pumnii!
lauricipani spune:
Ardit mama, egzplicatzie nu mi-a dat!!!
Eu insa am avut acelasi tip de test colorat slab si in Februarie cand am avortat.
Nu pot sa cred ca testele pot sa fie poz fara sa fie poz si bhcg

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Mishulina spune:
Buna,fetelor,va salut de la scarbici, azi e prima zi si trece foarte greu....Abia acum am ajuns sa va scriu cateva randuri...
Lauricipani e tare "dubios" ce ti se intampla tie,poate ar trebui repetat b-hcg-ul dar mai lasa sa treaca o zi si la alt laborator....
Catalina ma bucur ca ti-ai mai revenit,eu stiu ce greu e sa o to iei de la capat dar ce altceva putem face?
Iepurila iti tin pumnii la histeroscopie,sper ca magar asta se fie mai "graitoare" si sa nu mai stai in tensiunea asta...
Fetelor,am si eu o intrebare pentru cele din Bucuresti: a facut careva HSG la Giulesti? Ca m-ar interesa si pe mine niste amanunte...
Va pupic si mai vorbim azi...sper!
Ina
utocatalina spune:
Mishu eu am facut HSG la Giulesti in noiembrie anul trecut...cu Moisa ...ce vrei sa stii?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Irina71 spune:
Laurici, imi pare rau .... dar, dupa cum zicea si Cata, exact acelasi lucru i s-a intamplat lui Ale acum vreo 2 saptamani ....
Daca nu e bebe, macar sa-ti vina repede, sa te poti apuca din nou de treaba ...
Mirona, ce mai faci ? Intrebai ce sa faci pe Fertility in perioada de VIP ? Pai, eu, intrand pe bara gri de care zicea andicu (aia cu Sharing, Analysis, etc), cele mai multe mesaje cand vreau sa imi arate ceva suna asa :
"Note: This feature is available only to our VIP Members. You have access to it during your VIP Trial period. You can purchase a VIP Membership at any time.
Thank you in advance for your support. ".
Irina.
(NU-mi arata si mie nimeni de unde iau floarea albastra ??
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png