Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu in ziua cu ovulatia si prenylul nu am prestat...motivul a fost ca facusem cu 1 zi si cu 2 inainte si gigeii nu erau refacuti...asa ca am prestat urmatorea zi dupa ovulatie...daca ai prestat ieri...fa-o maine nu azi...daca ai prestat doar alaltaieri fa-o azi!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hello fetele .... eu, ziua 11, temp. 36.4 ... cu 0.2 mai mica decat ieri ... doar n-oi ovula ??!! Ca eu am ciclu lung ....
Andicu eu stiam ca testele de ovulatie se fac la pranz ... cica nivelul de LH ar fi optim atunci. Asa am citit eu la "Subiecte fierbinti", la "Teste de ovulatie" ... ce au vorbit alte fete pe forum in trecut ... bine ca exista o clasificare, nene !! Vrei sa intrebi despre analize ? Citesti la "Analize", tot acolo .... si tot asa. Mie mi-a fost de mare ajutor ....
Mi-e rusine sa intreb dar totusi : unde ai gasit tu ticker pe Fertility ?? Ca io am cautat dar nu stiu pe ce pisici sa apas .....
Micha ... azi te duci la monitorizare ? Bafta ! Sper sa-ti zica ca ai ovulat .... stiu ca ai prestat la greu zilele astea
Motzule, sa te auda D-zeu !!
Pupaturi la everybody.
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mercic,! Acum ma tot gandesc,ca testul s-ar putea sa nu fie prea bun, din moment ce temp. mea e tot de 36.5 , iar fluidul cervical e mai mult creamy decat watery, asa ca nu cred ca sunt la ovulatie inca .

Laurici, imi pare rau sa aud de rezultatul Hcg, poate e o greseala! capul sus,nu dispera si zic si eu sa il mai faci o data in alta parte!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cata, mi s-a facut pielea de gaina si primul lucru ce mi-a venit in minte a fost "Înainte de a te fi zămislit în pântece, te-am cunoscut, și înainte de a ieși din pântece, te-am sfințit" (Ieremia 1,5) Ce minune! Sa iti traiasca, sa te bucuri de aceasta minune si sa fii tare, tare fericita! Meriti!

Eu sunt un pic mai bine, imi revin dupa cadere ... si fizic si psihic, sper sa nu mai dau in asa ceva ca nu e frumos. Iau inca duphaston si astept sa vina rushii (acum ca ii astept nu mai vin ...) si dupa aia incepe atacul martienilor cu Clomifen si Menogon.
Va multumesc din suflet pentru sustinere si va pup pe toate.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Irina, cand intri pe homepage, ai o banda gris pe care sunt insirate mai multe optiuni, printre care si "sharing"; cand dai pe el o sa gasesti "tickers" si mai departe, acolo ai "charting ticker" ,etc.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

AULIOOO ... andicule .... nu te supara, ca nu vorbeam cu tine ....
Ma bucuram si io, singura, ca proasta, ca am descoperit clasificarea aia ... si m-am gasit sa comentez asta intre 2 fraze adresate tie ....
Dupa ce am postat m-am prins ca se poate intrerpreta !
Oricum, io mi-s o fire pasnica, nici macar nu GANDESC rau despre nimeni, daramite sa zic vreo rautate.
Pupici multi, si scuze inca o data.
Irina.

Mergi la inceput

Cata ma bucur ca reusesti treptat sa iti iesi din pasa proasta...trebuie sa simti in sufletelul tau ca lucrurile vor fi bune si pentru tine si ca dupa ploaie si nori mai apare si soarele...trebuie sa gasim rezerve in noi si sa mergem mai departe...pentru ca toate meritam...te pup dulce...

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut!
ce fac fetele?
Catalina, eu nu stiu unde ai pus poza...chiar ai pus-o? vreau si eu s-o vad.

Mergi la inceput

Andicu mersiiiiii
Vaaaii, cate desene dragutze, nu stiam pe care sa-mi aleg.
Cred ca o sa-l schimb in fiecare luna, ca imi plac majoritatea.
Pupici.
Irina. (vreau si eu floare albastra, unde gasesc aici ?)

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Lachione poza este la "cafeluta"

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput