Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Britanis,iubita nu fii suparata,daca asta te incurajeaza sa stii ca am si eu momente cind simpt ca nu mai pot....mai ales la faza cu mincarea...nici nu mai stiu ce sa maninc.
Fetele noi trebuie sa ne incurajam reciproc,nu vreau sa apara discutii intre noi.

Ps.imi sunteti cele mai bune prietene.cu cine as mai putea povesti ianfara de voi?credeti ca ar intelege cineva?Dar,voi intelegeti pentru ca suntem egale...cel putin din punctul acesta de vedere...bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Va multumesc pentru primire fetelor .De azi dimineata am inceput sa iau Branca ursului si ceai de napraznic.Primul tratament care l-am facut si care s-a lasat cu sarcina a fost doar cu tinctura de marar.
Problema a fost ca am ramas insarcinata fara sa am menstruatie .Ultimul CM a fost in august si eu am ramas gravida in noiembrie .Si nu mi-am dat seama de asta decat cu vreo 3 zile inainte de a pierde sarcina .Bucuria mea a fost tare scurta .Din cate am observat din analize ,aveam lipsa de calciu si putin anemica si probabil ca astea au fost motivele .Sarcina am pierdut-o la 5-6 sapt .De aceea am inceput sa iau de pe acum calciu ,si sper sa-mi dau seama din timp de sarcina sa pot sa iau ceva vitamine .Nu am luat inca acid folic .Credeti ca este cazul sa incep de pe acum?
Si as mai vrea sa va intreb ,daca imi vine CM ,trebuie sa continui tratamentul peste ,sau il opresc .Am observat ca plantutele astea dau o stare grozava de dinamism si efervescenta ,asa ca nu-i excus sa-mi vina CM -ul zilele astea.

Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Jubica, ai rabdare caci vor veni domnii rusi, cat despre temperatura marita, am inteles ca temperatura o ia razna in timpul tratamentului.
Briantis, capul sus, fata draga! Sa nu parasesti "cireada de pastorite"! Mai ai rabdare putin, tine macar 3 luni.
Miro, Nu te supara puiule! Nu lua chestiile personale, aici chiar nu aveai de ce. Relex! Asta e o mare conditie pentru noi, aspirantele.
Mastodynon poate inlocui tinctura de coada soricelului, amandoua sunt pentru a regla prolactina, in plus pe prospectul de la mastodynon scrie ca regleaza si balanta estrogen/progesteron si are efect asupra fazei luteale (daca e prea mica, o lungeste). Asa ca poti renunta la coada soricelului daca iei mastodynon.
Hitomi, despre reglarea cm: tocmai vorbeam cu o colega care imi spunea ca i-a si ea tinctura de muguri de zmeur si ca acum are cm ceas: 28 de zile si nu mai are dureri. Ia tinctura de un an, cu intreruperi. Si mi-a mai laudat cineva tinctura asta. Asa ca n-o exclude din tratamentul tau.
Marunzika, ce i-ai dat sotului? eu, pentru cresterea mobilitatii gigeilor, ii dau branca ursului si vreau sa adaug polen si zn, nu vreau sa-i bag prea multe pe gat ca sa nu se sperie si sa refuze sa mai ia. Eu nu am "tornade" prin burta de la ceaiuri si tincturi in schimb fac shushu mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Nu m-am suparat!
Eram doar putin sifonata. Era si tarziu aseara cand am citit mesajul si zau ca mi s-a parut de-a dreptul ironic. Am inchis calcu' si n-am mai vrut sa raspund.
Briantis mama, de ce nu spui asa? "Cere si ti se va da!" Sorry.
Eu de obicei mai sap printre randuri, dar de data asta ... n-am mai facut-o, nu m-am prins, sunt si eu cu un picior pe marginea butoiului.
Sigur ca tre sa ne incurajam una pe alta, sa ne sustinem, dar pe mine ... nima?

Si la scarbici trec printr-o perioada mai nasoala ... cu suisuri si coborasuri(mai mult coborasuri) si sunt cam varza. Mi-am luat liber vineri si luni si trag un week-end mai lung. Plec la mama.
Am nevoie de o pauza. S-au adunat prea multe. Trat. il iau cu mine, stati linistite.
Am rugamintea la voi sa fi-ti cuminti pana ma intorc si sa va incurajati/sustineti/pupaciti zilnic. Mai scriu pana plec, dar va dau acum cate un la toate sa aveti si sa va treaca supararea pe mine.

Miro

Mergi la inceput

Merci Stepha, eu citisem prospectul ... dar ... ma rog.
De maine renunt la coada soricelului.
Chestia e ca eu luam 30 pic. soric de 3 ori pe zi, iar mastodynon doar dim si seara cate 30.
Daca renunt la soric ... sa introduc si la pranz masto???
Merci.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Mironica iti doresc multa,multa liniste,sa te odihnesti si sa te intorci cu forte proaspete.
Stepha multumesc pentru informatia despre masodynon,am sa inlocuiesc tinctura de coada soricelului de luna asta.
Mastodynonul il cumpar de la farmacie?La plafar nu am gasit.Stiti cumva cit costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Fetelor, eu din pacate n-am noutati. Vroiam doar sa va salut si sa va spun ca fac in continuare tratamentul si... astept. Nu mi-am pierdut speranta (chiar de tot!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Multumesc pt primire si pt informatiile utile.
Stephaeu ii dau sotului meu urmatoarel:
.tinctura de propolis
.polen
.gynseg rosu (sticlute cu pai)
.zinc+ vit. c
.vitamina c
.Q10
.omega 3 din ulei de somon
.vitamina E
.antioxidant (10 zile)
.spirulina
.branca ursului (tablete)
.ulei de catina (tablete)
.napraznic (tablete)
.telina (tablete)
Cand a tinut doar o luna tratamentul am constatat urmatoarele:
Spermograma I: volum 4 ml, nr. total de sperm. 12 mil, mobilitate totala 25%, iar sperm care nu se miscau erau de 70%
Spermograma II: volum 5 ml, nr. total de sperm. 15 mil, mobilitate totala 55%, iar sperm care nu se miscau erau de 44%
Mie mi se pare o imbunatatire dupa doar o luna de tratament si sper ca acum cand tine 3 luni sa fie fantastic, adica sa se lase cu bb fara sa ajungem la ICSI. Nu bea deloc alcool, dar mananca normal, adica nu-i pot scoate complet carnea de porc din alimentatie.
Am inteles bine, ca daca iau Mastodynon pot scoate tinctura de telina din tratament sau TREBUIE scosa? Se bat cap in cap sau au cam acelasi efect?
Sa auzim numai de bb-ei "naturali" cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Jubica, Masdotynon-ul se gaseste la farmacie. In ianuarie cand am fost in Romania am platit 298.300 lei, iar acum 2 saptamani cand l-a cumparat mama pt mine a platit 440.000 lei. Poate depinde si de farmacie, dar mie mi se pare ca s-a scumpit cam tare in cateva luni. Oare imi ajung 3 sticlute pt 3 luni? (50 ml sticluta) Sau poate nu am nevoie de 3 luni, ca raman graviduta mai repede...visez frumos!

Mergi la inceput

Jubica ... acu am vazut intrebarea ta despre temperatura.
Daca ti-o iei vaginal ... normal ca nu poti din prima zi.
Intelegi tu de ce. daca o iei oral ... poti.
Mie de obicei imi vine in timpul zilei, deci apuc s-o iau dimineata, apoi 2-3 zile intrerup si din a 4 zi incep din nou. Pe fertility va uni cele doua puncte (de temperatura) cu o linie intrerupta.

Marunzika eu am inteles ca e vorba de mastodinon si tinctura de coada soricelului, nu de cea de telina. Stepha ... asa-i?

Briantis??? Hai sa ne impacam!

Miro

Mergi la inceput