Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele asa va vreau treceti la impacare!
Marunzika,este asa cum spune Miro,mastodynonul inlocuieste tinctura se coada soricelului,nu cea de telina(oricum telina si mararul se numai prima luna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Fetele, este normal sa nu imi vina ciclu (am doar o secretie ffff mica maronie de 5 zile) in urma tratamentului homeopat,acupunctura, a tratamentului fitoterapeutic cu ceai de dragaica, cretisoara,coada calului a soricelului,galbenele, tincturi de mladite de zmeur, arinul alb si coacaz negru, iar seara din ziua 15 pana in ziua 16 cate o pastila de Utrogestan iar din ziua a 16 pana in 25 cate 2 tb de Utrogestan?

Mioritaus iti raspund aici, sper sa vezi mesajul meu.
Am intrerupt anul trecut anticonceptionalele, de atunci nu am mai avut un CM curat (exceptand luna asta), aveam numai niste pete maronii, care tineau numai trei zile si si acest fel de menstra era indusa cu duphaston. Deci nu esti singura. Duphastonul e acelasi lucru cu Utrogestan-ul, doar ca e sintetic.
Aici pe forum am mai vazut fete care se plang ca Utrogestan-ul le intarzie CM-ul. In a cata zi a CM-ului ai vazut prima pata?
Eu zic ca in aceea zi poti considera ca ti-ai inceput noul CM.
Dr. meu imi spunea ca acele pete imi sunt menstrele, sa fac in continuare tratamentul cu duphaston timp de 6 luni si pot incerca si la bebe. In timp se regleaza, si eu il ajut si cu tratament naturist.
Bafta in continuare.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Miro !
Si eu am o perioada extrem de proasta ,in care nu-mi iese nimic ,toate imi merg pe dos !Si la servici si in plan personal ! Sunt cu nervii vraiste pt .ca ne-a fost respinsa adoptia in tribunal si astept tampenia aia de hotarare ca sa pot sa fac recurs !Nu ma pot concentra la nimic si nu mai am rabdare cu nimic !Sunt cam decompensata perioada asta !Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Briantis, imi pare tare rau sa aud ce probleme ai. Nici nu stiu ce cuvinte sa-ti spun ca sa te incurajez, doar sa iasa bine la recurs. Si intre timp poate vine un bebe al tau propriu si personal.....
Miro,sa te odihnesti bine, sa te relaxezi. Este foarte important ca in timpul tratamentului sa ne relaxam cat putem, sa avem grija de noi, sa ne rasfatam. Eu asta incerc.
Mastodynon ia dimineata si seara, asa cum scrie in prospect.
Marunzika, telina si mararul se iau 21 de zile, ele au efect de estrogen natural. Multumesc tare mult ca mi-ai trimis tratamentul sotului, rezultatele sunt nemaipomenite pentru doar o luna de tratament.
Jubica,eu am cumparat mastodynon de la farmacia helpNet, a costat in jur de 350.000 si tine o luna, cred/sper:))

Mergi la inceput

jubica, scuze, acum mi-am dat seama ca tu nu esti din bucuresti.

Mergi la inceput

marunzika, cata vitamina e pe zi ii dadeai sotului ca am citit ca daca e in supradoza e de rau si da in alte cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele,vad ca facem adunarea,asa va vreau!

Am scris in ultimele zile cit n-am mai scris de la inceputul tratamentului.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Stepha iti multumesc ptr sugestie ,o sa merg sa-mi cumpar si tinctura de muguri de zmeur .Astazi la pranz am inlocuit ceaiul de napraznic cu planta (de napraznic) luata sublingual.Din cate am auzit are efectul mai rapid decat ceaiul.Mi s-a facut greata de la ceai.
Dar sunt impresionata sa vad cate plante luati ;le luati prin rotatie sau pe toate odata .Cumparati tot plafarul odata
Cheia reusitei unui tratament naturist este perseverenta!
Pupici la toate naturistele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Merci Stepha, eu citisem prospectul ... dar ... ma rog.
De maine renunt la coada soricelului.
Chestia e ca eu luam 30 pic. soric de 3 ori pe zi, iar mastodynon doar dim si seara cate 30.
Daca renunt la soric ... sa introduc si la pranz masto???
Merci.

Miro

Nu inteleg de ce sa renunti la coada soricelului?Si eu il beau.Imi face rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Miro, multumesc mult pentru raspuns....eu numai vreau bebe, vreau numai sa dizolv chistul de pe ovarul drept pentru ca pe stangul si anexa nu le mai am de anul trecut.Mai am 3 fibroame subseroase pe care de asemenea vreau sa le dizolv cu tratament naturist..insa nu stiu daca sunt pe drumul cel bun.Eu nu ma vad bine luna asta cu ciclul in sensul ca Utrogestanul nu imi intarzia ciclu si dimpotriva in a 25 a zi cand luam ultimele 2 tb imi si veneau 4 zile pete maronii, dar mai multe si nu ma dureau sanii ca acuma, dupa care ma pocnea ciclu in toata regula.Fac tratamentul cu Utrogestan de 5 luni si nu am avut probleme sa imi intarzie ciclu.Deodata ma trezesc dupa 3 saptamani de tratament naturist ca am numai niste secretii aproape inexistente, de 5 zile o tin tot asa in asteptarea ciclului adevarat.Imi este frica sa nu ma dereglez de tot.Am mai observat ca ianinte sa imi vina petele maronii parca numai aveam nici un fel de secretie.
as avea mai multe nelamuriri , dar nu vreau sa devin pisaloaga.Poate stiti ce anume se intampla in organism , ce fel de reglare hormonala se produce de la tratamentele astea?la mine observ o dereglare....
Ce eram speriata pana acuma ca numai vreau sa merg la spital.........dar ce sunt acuma....
SANATATE LA TOATE FETELE NATURISTE.

Mergi la inceput