Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor, dupa cum vedeti la mine e mai greu cu scrisul, dar sa stiti ca de citit va citesc in fiecare zi.
Mai intii bun venit fetelor noi si sedere cit mai scurta pe acest subiect.
La mine au venit azi rusii, asa cum ma si asteptam dealtfel. In luna asta voi lua si MACA ( am vorbit cu cineva sa-mi aduca din tara, si sper sa-l primesc duminica),si in rest nimic nou - mergem inainte. Dar luna asta o sa-mi iau si temp. dimineata ( am mai facut asta si am vazut ca am ovulatie prin ziua a 16-a a CM)
Am totusi o intrebare: cum se iau tincturile de zmeur si coada-soricelului? 30 de pic. pe zi impartite in 3 ( 10pic. zmeur+ 10 pic. c-d dimineata, la fel la prinz si seara) sau deodata 30pic. z +30 pic. c-d dimineata si la fel la prinz si seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Ma primiti si pe mine aici la voi!
Am fost foarte impresionata sa vad cata vointa aveti sa tineti un tratament naturist .Si de azi m-am hotarat sa incep si eu .Prima sarcina (care din nefericire am pierdut-o ) a fost in urma unui tratament naturist ,apoi mi-am pierdut increderea si am reinceput tratamentul medicamentos ,dar nici un rezultat de 4 luni.
La mine menstruatia este neregulata ,cat am facut tratament a venit ,cum am intrerupt tratamentul ,nu a mai venit ...Sper sa reusim impreuna !
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara fetelor,
bine ai venit hitomi in daca te putem ajuta ... dai inainte si intreaba-ne. Te-am si trecut in listutza noastra de fete naturale. Imi pare rau pentru sarcina pieduta. Ce fel de tratament ai tinut si ce perioada? Am stat putin sa ma gandesc daca locul tau in listutza nu este cumva la Modele ... nu vreau sa te supar, dar ai reusit o data, acum ... cu noi alaturi ... vei reusi sigur. BAFTA!

Mirga tincturile se iau cate 30 picaturi dimineata, 30 la pranz si 30 seara. Te-ai inscris si pe fertility??? E un mare ajutor.

gabiu m-ai lasat masca. De 5 luni faci tratament, deci mai o luna si sunt 6. Ai luat trat. asta continuu? Indraznesc sa te intreb daca ati facut o spermograma?
De reglat Cm-u s-a reglat de la plante? De unde stii? Vad ca iei si duphaston. Poate ti l-a reglat el. In fine, nu conteaza cine, important e ca-l ai, ovulatie ai, chiar daca nu e in fiecare luna, deci continua. Parca mai era un test de facut in astfel de cazuri ... am sa rog fetele avizate sa intervina. Poscoital ... sau asa ceva? Ati facut? Ceva de compatibilitate dintre parteneri?

Marunzika bine ai venit! in acest iti spun si tie si sotului tau. Sper sa nu stati prea mult pe la noi. Da. Tinctura de coada soricelului o iei 3 luni de zile. Nu e indicata in sarcina, de aceea Livia recomanda ca in momentul in care stii ca esti sa intrerupi.

Sole eu nu am luat seminte, ci tinctura. Poate o sa-ti raspunda alta fata cu e cu semintele. Sorry ... aici nu te pot ajuta.

Stepha raportul LH/FSH trebuie sa fie sub 2. Atunci e ciclu ovualtor. Mie asa mi s-a explicat. Rog sa fiu atentionata daca gresesc.

Jubica, Oana, Adi(nu te mai uit) si toate restul fetelor va .

Si acum: fetelor eu mai uit cateodata ceaiul de napraznic, uit sa-l pregatesc de cu seara , deci nu respect intocmai tratamentul, la fel ... carpiconul, aveam probleme ... la servici si de aceea mi-l pun doar seara si aia cand nu uit.
Eu beau ocana de napraznic, una de cretisoara si una de coada soricelului zilnic. Seara ... daca mai am nevoie de ceva cald ... imi fac o cretisoara.
Branca ursului ... eu iau doar 15 picaturi de 2 ori pe zi. Si aia vad ca-mi creaza probleme ... dar doar la sauna, in rest eu nu am probleme cu tensiunea.
MACA eu iau numai 2 pe zi ... dar cred ca o voi lasa doar sotului ... ca eu ... prea mare nevoie nu am. Pofte am si fara aceat supliment. Deja ... il disper ... si sunt numai in z.8
Bine .. e clar ca mai functioneaza si subconstientul.
Despre luatul in greutate: nu am indraznit sa fac o cura de slabire in timpul cat am luat trat. nat, dar dupa cum stiti am intrerupt trat. sa-mi reiau analizele. Ei, in acea luna am tras si o cura de slabit, am dat jos 4 si acum ... sunt la loc.
Mi-am cumparat ceaiuri de coada de cirese combinat cu matase de porumb. Ei ... de la acest ceai ar trebui sa urinez mai des si deci sa nu mai retin apa. Cica si ceaiul de soc ar mai fi bun pentru asa ceva.
Eu mai merg si la sala, mai fac si o sauna ... dar de tratament nu ma las.
Sper ca am raspuns la toate intrebarile adresate mie, daca nu ... trageti-ma de maneca.

In rest? Voi?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Miro ,nu stiu daca raportul ala e batut in cuie .Ca si al meu e sub 2(70 si ceva /100si ceva ) da asta nu inseamna ca ovulez .Dimpotriva .Trebuie sa existe si o valoare minima, da nu stiu care e .
Eu m-am saturat de "pascut" ,cum imi zicea cineva .Vreau rezultate mai repede .
Si tratamentul l-am inceput in martie ,nu un aprilie (oricum nu e foarte important ,poti lasa lista asa ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Marunzika,Hitomi,bun venit in "casa naturii",impreuna vom reeusi!
Fetele ,cele care nu suc de telina+morcov,cu ce il inlocuiti?
Adita,mai da si tu un semn de viata!
toate celelalte fete!

Mergi la inceput

Hitomi,spune-mi te rog cu ce tratament ai obtinut prima sarcina?Care au fost cauzele pentru care ai pirdut-o,si la cit timp ai pierdut-o?
Mironica,din prima zi a CM se masoara temperatura?

Mergi la inceput

Miro,am uitatat sa te mai intreb ceva:am inteles ca tu iei mastodynon.Ce inlocuiesti cu mastodynonul,tinctura se de coada soricelului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Nu jubica, eu nu inlocuiesc nimic din trat. Liviei. A ... ba da: semintele de marar - cu tinctura, da asta tot ca a zis Livia.
Tot ce iau eu in plus fata de trat. Liviei este asa ... dupa urechea mea, ce am mai auzit aici pe forum de la alte fete.
Deci: maca, branca ursului, propolis, mastodynon, mai sunt? Astea nu sunt in trat. Liviei, cel general.
Mie nu mia- facut ea o schema de trat., mi-am facut-o singura, de aceea mai iau si pe langa cate ceva.

Briantis - mi-am propus sa nu mai raspund la rautati. Daca tie nu ti-a facut trat. un bine, poate noua da!, altora, poate le va face. E hotararea ta, spune-mi daca vrei ... si cand sa te trec la foste, nu e nici un deranj.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Miro ,de ce te-ai suparat ?Daca vrei sa stii ,mama mea facea misto de mine ca" pasc " (din cauza ca m-a vazut cand luam maghiranul si semintele de marar) .Si n-am avut de gand sa demoralizez pe nimeni ,ci spuneam doar ca mi-am pierdut rabdarea ,nu ca tratamentul nu functioneaza .Si aveam nevoie doar de un pic de suport din partea voastra !
Credeam ca ne sustinem una pe alta ,dar daca va deranjeaza ce spun ,nu mai spun nimic si gata .

Mergi la inceput

Mironica,scumpa nu te supara,D-zeu doreste sa fim buni,iar celor care ne fac rau sa le raspundem cu bunatate.Poate Britanis,este mai nerebdatoare decit noi,nu cred ca a vrut sa te supere.
Mai fetelor,ceea ce vroiam sa va spun este ca eu sunt in ziua a 35 si nici vorba de rusi temperatura 37.1.Eu nu prea ma pricep la grafice de temperaturi,dar totusi se mentine la valori destul de mari.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput