Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor,
Mironica nu mai am bufeuri si ma simt bine. Trebuie sa imi fac si FSH-ul luna asta sa vedem ce se mai intampla..sper sa fie cu noroc.
La tine cum merge treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

gata fetelor,am inceput tratam.Liviei......deocamdata nu am nici o nelamurire in leg. cu tratam.,insa nu stiu ce se intampla cu rushii,prima zi putin maro,a-2a zi putin rosu si gata..mi-e putin greata cred ca de la ceaiuri....nu cred ca sunt,o sa merg cu tratam. in continuare,pt. ca am inteles ca nu se poate intampla nimik daca as fi...nu vreau sa-l intrerup aiurea,poate nu este nimik si apoi sa-l reiau luna viitoare,nu vreau sa mai pierd timpul...o sa mai astept si astazi sa vad daca mai curge ceva ,daca nu maine o sa fac un test de sarcina.....va pupic si multumesc pt. tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Sole, si mie mi-a venit sa vomit dupa primul ceai, acum m-am obisnuit cu ele. Tratamentul trebuie intrerupt daca ramai insarcinata si continuat doar cu ceaiul de cretisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Sole, fa-ti un test ... sa nu cumva sa fii si tu sa incepi tratamentul. In sarcina nu sunt indicate mai multe din trat. Mergi mai departe numai cu cretisoara, acid folic si mugur de zmeur. Dar totusi, nu e de speriat, stiu ca Livia a mai mers in paralel cu sarcina si cu tratamentul ... inca ? zile pana si-a dat seama si a intrerupt. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Oana, ma bucur ca ai scapat de bufeuri. eu ti-as spune sa faci si un LH, numai bine poti face un raport din ele si vezi daca ovulezi. Dar ... nu e prea devreme?
De mine ... ce sa zic? Sunt in z.8 CM, temp. este 36.3 E bine.
Ovulatiao voi avea pe 7 iunie, deci mai am pana atunci.
V-am spus ca incep sa retin apa si sunt predispusa la ingrasare?
Ei bine, am inceput sa merg la sala. Ba mai fac si sauna. Aseara mi-a venit rau in sauna si am iesit rapid, cred ca interfera sauna cu branca ursului ... pe care am decis eu s-o iau doar in faza foliculara. Eu am avut intotdeauna tensiunea de aviator, poate nu e din cauza ei ... dar alt motiv nu gasesc, din care sa-mi fi fost atat de rau. Abia dupa ora 10 seara am inceput sa-mi revin, eram o mica legumitza.

Jubica, sorry mama, ai vazut ce varza am fost aseara. Acu am recitit mesajul tau si vad ca ai scris asta. Incearca sa-l suni sa-l intrebi ce ai putea lua pentru a provoca rushii sa vina. Eu iau duphaston. Asa iti zice si cum sa-l iei.

Gabiu, tu ai incercat si cu pregnil? Ovarele le ai polichistice? Daca sunt mari si nu se sparg ... o decorticare ti-a propus cineva? De asa ceva fug si eu de mai mult de una an de zile.

Miro

Mergi la inceput

mi-am facut testul,negativ bineinteles,nu stiu de ce m-am mai agitat sa-l fac,era prea frumos sa apara 2 liniute...asta e......dupa prima luna de tratam. trebuie sa merg la monitorizari sau cum fac ?....spuneti-mi si mie ca eu renunt la dr. mea,cand i-am zis de tratam. nici n-a vrut sa auda si de monitorizari nu le face cand vreau eu....asa ca....m-au apucat niste nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Mironica,nu-i cazul sa-ti ceri scuze,multumesc pentru sfat,am sa-l sun ,dar totusi nu inteleg de ce vrea el sa ma tina asa 10 zile?Si eu retin apa,am crezut ca sunt singura,m-am si ingrasat,tu faci vreo cura de slabire?
In legatura cu Branca Ursului,spune-mi cite picaturi iei pe zi?Dar MACA?Mi-am cumparat si eu de amindoua si vreau sa le bag luna asta in tratament.
Fetele mai spuneti-mi daca voi beti si suc de telina+morcov,daca nu cu ce l-ati inlocuit?Pina acum am gasit telina frumoasa,dar de acum o sa apara cea mica si pina o curatam...
Despre napraznic cite cani pe zi 2?Am mai citit ca unele fete beau 4 cani/zi.Alimentatia fara carne de porc?Carne de vita,pui,peste se poate,da?

Ps.sper ca nu va supar cu atitea intrebari,dar am impresia ca nu am facut ceva bine la tratamentul meu........sunt putin suparata pentru ca rusii nu mai apar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Jubica, eu nu beau suc de telina +morcov,dar vreau sa iau pastile de telina. Sa stii ca am citit ca frunzele de telina sunt mai eficiente decat radacina. Eu beau 4 cani de napraznic pe zi si 2 de cretisoara. Carne nu mai mananc, dar totusi o colega mi-a spus ca ea nu a mancat carne inainte de a ramane insarcinata si din cauza asta a trebuit sa bage vitamine la greu cand a descoperit ca e . Asa ca m-am gandit sa bag totusi carnea de vita inapoi in alimentatie, puii din comert sunt ingrasati nenatural. Peste mananc.
Miro, cum iti dai seama din dozarile hormonale daca ovulezi? Stiu ca LH-ul trebuie sa fie mare in ziua 14 si progesteronul in ziua 21, dar cat de mari? Adica, de ex, daca limitele normale ale progesteronul in ziua 21 sunt 5-86, oare cat ar trebui sa avem minimum ca sa fim sigure ca am ovulat?

Mergi la inceput

Miro....eu n-am mai macinat semintele de marar,le-am luat asa sublingual,are ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ma arunc si eu in "campul cu flori" cu speranta ca bb sa apara "natural" cat mai curand! Ma primiti si pe mine printre voi? La mine problema e ca am testosteronul si androstendion marit; la sfarsitul anului trecut am luat timp de 2 luni tablete cu cortizon pt. a scadea valorile lor, dar mai apoi am descoperit ca sotul are astenozoospermie. Si de la acest rezultat doctorii ne-au indrumat spre ICSI. Eu am mai tras putin de timp si l-am pus pe sot pe tratament natural din 25.04.05. A mai tinut o luna si la inceputul anului si s-au vazut imbunatatiri ( a crescut nr. spermatozoizilor si si-au imbunatatit si motilitatea). De data asta il tine 3 luni ca avem stoc de tablete. Eu am luat o luna polen granule si tinctura de propolis, iar de pe 23.05.05 am inceput sa iau tinctura de zmeur + tinctura de coada soricelului ( de 3X/zi), ceai de cretisoara (dimineata) si ceai de napraznic (pranz+seara) si Kamayani( de 3X/zi).Am inceput ca neomul din ziua 17 a cm, caci nu am mai avut rabdare pana la urmatorul. Sper sa nu vina, dar daca totusi am sa iau si 21 zile tincturile de marar + telina si Mastodynon.
Tinctura de coada soricelului se ia timp de 3 luni? Sunt containdicate in stari de graviditate?- in prospect asa scrie!
Mai am o problema! Ma simt cat Casa Poporului de cand beau ceaiurile si tincturile, se fac valuri in burtica de la atatea lichide! La voi e la fel?!
La cati mai multi bb-ei naturali si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Multumesc de urare Mirona, si sper ca toate sa aiba o sedere cat mai scurta. Pentru ovare polichistice am facut o laparoscopie in august 2003 ( microchisturi obtinute in urma stimularii cu diverse: clostylbegit, puregon), iar stimulari am facut si inainte de operatie si dupa, dar cu tot pregnylul facut ( de 5000, 7500, 8000 u.i.) tot nu am rezolvat mare branza! Cand aveam foliculi grasi nu se spargeau, iar cand se spargeau nu ramaneam. Asa ca, in ianuarie am intrerupt orice tratament si m-am reprofilat pe plante, fara efect totusi ( nici chiar in luna in care am avut ovulatie-confirmata la echo-nu am ramas), insa am avut surpriza ca luna trecuta sa nu am nici un folicul dominant.
Va scriu mai jos ce tratament iau:
-tinctura de branca ursului ( z.1-z.15)-50 pic.de 3 ori/zi
-tinctura de marar ( am inceput luna asta, z.1-z.21)-50 pic de 3 ori/zi
-kamayani 3/zi
-maca 2 dim+2 seara
-duphaston z.16-25
Ciclul meu este de 30-31 zile, iar ovulatia cam prin z.16
De cand iau trat. de plante mi s-a reglat menstruatia in sensul ca mi-a revenit la 30-31 zile ( in timpul tratam. de stimulare ajunsese la 28 fix),si a devenit normala ( nu cum ajunsese sa fie de 2 zile si doar cateva picaturi maro de sange).
Pot sa spun ca in lunile trecute am mai luat si altele, adica supozitoare cu carpicon, tinctura de lemn dulce, tinctura de mugur de zmeur, dar am renuntat la ele si m-am axat numai pe cele care regleaza hormonii.
-acid folic

Mergi la inceput