Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Eu am facut tratament dintodeauna...am luat cycloproginova pentru inducerea menstrei, dar fara ovulatie. Eu sunt in asteptarea unei retete, dupa ce am facut o laparoscopie.
La mine tratamentul naturist nu a avut efect, de aia l-am si lasat, dar am revenit si sper sa fie bine de data asta, atat pentru mine cat si pentru toate noi care facem tratament naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Jubica incerc si eu sa-mi dau cu parerea:
imi pare rau de ceea ce a iesit, sper sa nu fie caderea prea mare, si noi care ti-am mai dat si ghionturi sa te duci, sa faci, sa dregi.
Nasol, te rog eu mult sa nu cazi in depresie acum, ok? Suntem cu toatele langa tine si mergem mai departe, da?
In primul rand ... nu stiu de ce ti-o fi dat el acest diagnostic: amenoree secundara. Tu cat ai avut CM inainte de a face stimulari, dar inaite de a lua trat. nat? Tot la 30? Initial am crezut ca e o dereglare a CM-ului din cauza trat. nat., care intai deregleaza si apoi regleaza.
Acum ... cred ca si stimulare ai facut prea multa, nu se face mai mult de 3 luni. Si asta se poate sa te fi dat peste cap.
Stai linistita, nu e chiar asa de rau, bine ca nu ai facut chisturi.
Poate ai avut doar un ciclu anovulator ... ce s-o fi grabit el sa-ti dea acest diagnostic? Ai fost cu toate analizele la el? I-ai spus ca ai facut un trat. nat.?
Fetelor ... nu va ascundeti de medici cu trat. nat. Spuneti-le ce luati ...sa nu apara apoi o dereglare mai nasoala. Chiar daca fac ei urat ... noi luam defapt un progesteron aici (si nu numai) ... si deci tot la hormoni umblam.
Acum ce ai de facut? Ti-a dat vre-un trat. ce sa-l iei in aceste 10 zile ... pana sa ajungi din nou la el? De ce te-o mai fi lasat sa mai astepti inca 10 zile? Eu ti-as fi dat ceva sa-ti vina si ... ia-o nene de la capat ... pentru ce sa-ti prelungesc chinul?
Nu stiu ce sa-ti mai zic, doar ca-mi pare tare rau. Hai capu' sus, copila mica.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Multumesc fetele dimineta trec la treaba,mai tin inca o luna sa vad ce se intimpla.Din cite imi amintesc zicea si Livia ca tratamentul trebuie tinut intre trei si sase luni ca sa dea rezultate si ca doar de la al doilea cm poti sa-ti dai seama de efectele tratamentului.Primul meu CM a fost intr-o cantitate mai mica si a avut o culoare maron,acum il astept pe al doilea.......da doamne sa vina.

Mergi la inceput

Mironica draga de cind astept raspunsul tau,stiam ca tu ma scoti din ceata.CM meu este din totdeauna de 30-31 de zile si inainte de stimulare si dupa stimulare.Stimularea am facut-o din noiem.2003-mai 2004,deci nu ar avea cum sa apara acum efectele secundare,sau ar putea?Medicului i-am spus despre tratamentul naturist...desi nu i-a prea convenit.Pentru aceste 10 zile nu mi-a dat nici un fel de tratament,dar mi-a recomandat ca la urmatorul CM sa incepem stimularile cu menogon,pentru a incepe niste inseminari(am mai facut una in noiem.2004 tot cu stimulare).Mironica ,acum ca mi-ai deschis tu ochii imi amintesc ca a mai scris cineva care facea aceste tratament ca ar fi avut o intirziere de CM de pina la 34 de zile.Poate imi vine si mie maine.Vreau sa-ti spun ca pe partea dreapta nu am mai ovulat de mult(am acolo niste foliculi care nu se desprind),iar acum simt o durere numai pe dreapta,durere pe care am simtit-o si in ziua a 14 CM crezind ca am ovulat.....din pacate nu a fost asa.Merg mai departe,de maine incep cu ceaiurile,nu ma dau batuta cu una cu doua.Mai am o intrebare:sa merg numai pe naturist sau sa merg in paralel si cu menogan?DR.zice ca a mai avut cazuri de acest gen care au dus la chisturi.Tu ce zici?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

Help me again!!!! in tratam.Liviei scrie ca se introduce cate o granula de argila in fiecare zi....dar sunt camsi nu inteleg...si in timpul menstruatiei?...si in zilele cand trebuie sa,o introduc dupa?....sau cum......

Mergi la inceput

Jubica sunt la scarbici si nu am prea mult tipm, sefu e intr-o sedinta. Sper sa nu ma prinda. Uite aici un link - stiam eu ca s-a discutat pe forum despre asa ceva. Cand ajung acasa iti mai scriu. Mai caut si eu deseara.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46744&whichpage=1

Cred ca tu ma bagi pe mine in ceata, nu eu te scot pe tine. Hi, hi , hi. Eu te ajut cu ce pot.

Sole argila se unge cu crema de galbenele, sa fie o buc. nu prea mare, de dimensiunea unghiei de la deget (mana), o introduci ... nu prea adanc sa nu ai surprize dimineata ca nu poti s-o scoti ... multe dintre noi am patit-o.
Se introduce in zilele fara menstra, iar in zilele cu se introduce dupa.
Mai intreaba-ne, indiferent de nelamurire ... noi raspundem ... ce stim.

Cand ajung acasa ma ocup si de listutza. Acu tre sa ies.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

merci Miro,e ok acum....diseara incep tratam.,parca am emotii,sper sa nu patesc nimik si sa se lase cu ,ceea ce va doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Urmez tratamentul Liviei din ian.2005. In prima luna am scapat de un chist de 5 cm, febr+mar. am avut foliculi( in z.14 de aprox.18 mm)dar nu s-au rupt ( n-am avut ovulatie), iar in aprilie nici un folicul dominant( ov.stang 10 mm, ov. drept 11 mm), iar endometrul in z.15 era de 4.5( valori de cosmar). N-am renuntat( iau in continuare)dar.........a mai patit cineva ceva de genul asta?
Problema mea e ca nu am foliculi si daca am nu se sparg.

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,
sa le luam in ordine:
gabiu si roua1 bine ati venit in -ul naturalelor, v-am gasit cate un locsor in listutza noastra.

GeorgianaI cat am putut sa te ajut ... te-am ajutat, mai multe ... doar Livia iti poate spune. O sa mai caut si eu cand am putin timp liber. Ai incercat sa dai cautare dupa cateva cuvinte cheie? Eu am gasit ceva ... dar nu naturist. Daca ai timp si chef:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15869&whichpage=1&SearchTerms=aderente
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15873&whichpage=1&SearchTerms=aderente
Astept un semn de la tine ... daca incepi ceva naturist - sa te trec in listutza. Maine mai merg si la plafar, sa ma mai aprovizionez, as mai putea sa intreb si acolo, dar slabe sanse. Sper numai ca Livia sa nu ne fi uitat si sa ne raspunda, la intrebarile postate la subiectul ei.

Sole sper si eu sa nu patesti nimic. Ti-ai facut schema de tratament? Stii tot ce si cum sa le iei? Eu ... credeam ca totul e clar la mine si cand l-am inceput ... in fiecare zi aveam cate o intrebare, cate o dilema. Bafta! Sa fie cu noroc.

Oana nu mi-ai mai spus nimic de trat. cum merge? Ai inceput si cu pastilele? Mai ai bufeuri?

Jubica ai citit? Eu am reusit acum sa parcurg tot subiectul. Doctorii astia nu stiu ca nu se mai fabrica un produs? De ce-l mai prescriu? Si cat de scump e ...
Din cate am inteles eu, e stimulare ovariana pentru inseminare sau pentru FIV. A fost vorba de asa ceva la tine? Mai multe ce sa-ti spun?
Zi-mi tu ce ai mai hotarat?

Vai ce tarziu s-a facut. Va pup, pe maine.

Miro

Mergi la inceput

Mironica,multumesc mult pentru informatii,am scris ca dr.mi-a sugerat sa incep stimularile cu menogan pentru o eventuala inseminare(decizia imi apartine),mi-a dat si un nr de telefon pentru a-l procura.
Eu m-am hotarit sa merg mai departe cu tratamentul naturist,insa problema este ca inca nu am CM.

Mergi la inceput