Discutii despre tratamente naturiste (3)
Raspunsuri - Pagina 2
jubica spune:
Scumpele mele,m-am intors cu un raspuns nu tocmai asteptat de mine si in acelasi timp nici de voi:am facut un eco vaginal din care rezulta ca nu este vorba de sarcina(endometrul nu este de sarcina) si dr.mi-a mai facut un test de sarcina chiar acolo la cabinet, care a iesit clar negativ.Dr.mi-a dat diagnosticul de amenoree secundara(am niste foliculi destul de mari pe ambele ovare) si el zice ca nici macar nu ar fi fost ovulatie in aceasta luna si ca ar fi bine(asta depinde de mine)sa incep stimularile cu menogan(sper ca am retinut bine denumirea).
Eu am stat,am rumegat si m-am hotarit sa nu renunt la naturist .
Voi ce credeti ,de unde au aparut valorile pozitive ale testului de sarcina?Mai spuneti-mi ce fac acum pentru ca eu am intrerupt tratametul:cind incep sa iau si tinctura de marar si telina?Vreau sa mentionez ca am intrerupt tratamentul de vreo 4 zile.
CM inca nu am si nici macar semne ca ar veni in curind.Ma simt exact la fel ca zilele trecute sini durerosi,burtica balonata,si o usoara senzatie de greata.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre,pentru ca sunt intr-o ceata totala.Ce inseamna amenoree secundara?
Ps.va multumesc inca odata pentru sprijinul vostru.
roua1 spune:
Sigur ca sunt de acord sa ma treci pe lista. Este f. bine ca putem discuta.
Am incetut tratamentul de Paste, deci de 3 saptamani si ceva.
Greu de tinut!
Daaaaarr ma simt foarte bine. La inceput am simtit intepaturi si dureri, dar acum dupa cm (care a fost mai lung si abundent ca de obicei, si marca mai maroniu) nu mai simt nimic.
Va doresc numai bine.
Sole spune:
merci Mirona,o sa incep de azi tratam.,nu stiu de ce am inteles eu ca din ziua-5-a
,nu am gasit supozitoare cu metronidazol,cica exista doar ovule,ma rog, incep cu ce am.....
jubica spune:
Sole,iubita,fugi la farmacie si cumpara ovule cu metronidazol(intradevar nu de fac supozitoare numai in cazul in care ceri sa ti le prepare in farmacie) si ti le bagi in popo... nu vaginal.
Ps.si eu m-am confruntat cu acceasi problema si mi-a scris Livia ce am de facut.
GeorgianaI spune:
Servus dragutelor!
As dori sa ma inscriu si eu pe lista voastra, dar nu stiu daca, pentru problema mea (trompa dreapta obstruata si cea stanga in curs) exista vreun tratament naturist.
Voi stiti ceva?
Mirona, sper sa nu fi gresit numele, mi-a postat intrebarea si acolo unde raspunde Livia, dar nu am nici un raspuns.
Eu una am facut cam tot ce se putea face, inclusic laparoscopie, si la sapte luni de la operatie trompa dreapta s-a infundat din cauza aderentelor.
Astept un rapsuns de la voi.
Va pupic dulce si va doresc numai bine!
jubica spune:
Georgiana,bun venit si sedere scurta.Eu cred ca la intrebarea ta tot Livia ar trebui sa-ti raspunda.Mai ai un pic de rabdare ca poate o sa-si faca un pic de timp pentru intrebarile noastre si o sa ne raspunda(am inteles ca este destul de ocupata).
uoana spune:
Jubica draga mea, eu am amenoree primara, iar Mironica are ce ai si tu..adica amenoree secundara. Amenoreea inseamna lipsa menstruatiei. In cazul tau si al Mironicai e mai simplu la modul ca voi ati avut CM, dar din motive hormonale nu mai vine. La mine e mai greu pentru ca mie nu mi-a venit niciodata in mod natural, ci numai indus.
Trebuie sa iti spun ca nu este o problema care nu se poate rezolva. Facand un tratament adecvat si combinat cu cel naturist se poate rezolva, asa ca nu iti pierde curajul, bine?
Te pup

Stepha spune:
Jubica, imi pare rau de rezultatul negativ. Am auzit ca testul poate iesi fals negativ, nu mai stiu explicatia, de aceea e bine sa faci testul de sange ca sa stii sigura.Continua cu tratamentul chiar daca ai intrerupt 4 zile. Nu ai tinut pana acum cura de marar+telina?
Roua si Georgiana, bun venit printre naturiste! Georgiana pentru problema ta e bine sa astepti sa-ti raspunda Livia ca noi nu ne-am mai confruntat cu problema asta.
jubica spune:
Stepha, am tinut cura de marar si telina in prima luna de tratament,dar am inteles de la Livia ca daca intrerupi tratamentul poti sa o iei de la capat pentru ca nu mai are acelasi efect.
uoana,eu nu am mai avut niciodata o intirziere de ciclu,dimpotriva imi venea la fix 30-31 zile,ce s-a intimplat oare?Sa fie din cauza stimularilor cu clostilbegyt(am facut stimulari 6 luni la rind anul trecut),am inteles ca clostilbegytul da amenoree.Tu mai
altceva inafara de naturist?Medicul mi-a spus ca daca dupa 10 zile nu am CM sa ma intorc la el.Voi mai faceti stimulare ovariana,pe linga tratamentul naturist?
Va sarut.
Stepha spune:
jubica, eu zic ca 4 zile nu e asa mare intrerupere si ca nu ar trebui sa o iei iar cu mararul, eu in locul tau nu as mai tine cura de 21 zile. Asta as face eu, dar nu stiu daca e si corect.