Discutii despre tratamente naturiste (3)

Discutii despre tratamente naturiste (3) | Autor: Mirona

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit!

Fetele 'naturale':
gabiu – ianuarie 2005
lilicica – februarie 2005
jubica – martie 2005
mcbeal – martie 2005
Stepha - martie 2005
Andrusha - martie 2005
Briantis – martie 2005
adimercedes – aprilie 2005
roua1 - mai 2005
Mirona - mai 2005
Mirga - mai 2005
uoana - mai 2005
Serj - mai 2005
Sole - mai 2005
Marunzika si sotul - mai 2005
hitomi - mai 2005
mioritaus - mai 2005
ada77 - mai 2005

Fetele foste 'naturale':
asi – 3 luni 2003 - Efecte: CM scurtat, Prolactina - lim. normale.
nicol78 – februarie – Efecte : CM scurtat, obtinerea ovulatiei

Modelele noastre sunt:
crangutalil - kamaiany, tinctura branca ursului - 6 luni ->
Mishka - Mastodynon - 3 luni ->
danais - Vitex Agnus Castus(capsule Agnolyt)+ pulbere de seminte de marar in FF ->
Carmi - Femina Plus - 1 luna ->
pisoi3 - Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu, vitamina E, acid folic, Spirulina - 3 luni ->

Lista va ramane deschisa, se pot face adaugiri si se pot sterge anumite date din ea. Tineti-ma la curent cu modificarile voastre.

Miro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele am sunat la Tg.Mures pentru analiza de singe beta HCG si am aflat ca se face intr-un singur loc,iar rezultatul il voi primi pe 2 iunie 2005,asa ca mi-am sunat medicul si m-am programat la el pentru astazi la ora 18.Vin maine cu vesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Jubica abia pe 2 iunie...valeu cit mai este...dar la doctor ce vrei sa faci azi ca nu pricep..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Utocatalinamamica de bebic,m-am gindit ca decit sa ma duc la o clinica privata unde am rezultatul numai pe 2 iunie,mai bine merg la doctorul meu,care poate pune o vorba buna la spital si mi-ar face acolo analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Jubica asa da...incearca...sper sa reusesti sa ai mai repede rezultatul la singe...pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Va pup, fetele, cochetele, naturetele

Jubica, iti tin si eu pumnii sa fie cu ochisori , sa fie bine si sa ai cat de curand un rezultat oficial pozitiv.

Oana, multumesc de confirmare .

Florinini, multumesc de urari. Si tu sa ai parte de zile senine, linistite si de o sarcina de care sa te bucuri in fiecare clipa si sa iti vezi puiutzul sanatos in brate. Poti sa stii ca la tine, ca si la alte fete si sper ca sa fie la fel si la noi, si plantele au jucat rolul lor.

Mirona, multumesc ca mi-ai zis de MACA. O sa caut si la noi, poate gasesc. O sa caut si pe net, ca sa aflu mai multe.

Serj, napraznicul face parte din familia Geranium - nu stiu daca crizantema intra aici, dar stiu ca muscata intra sigur. Stiu ca am gasit la un moment dat, cred ca Livia a postat un link de pe Formula As despre napraznic si acolo erau si poze. O sa caut articolul si o sa ti-l trimit. Termometrul il folosesc la subrat si e ok. Nu stiu cat de incredere e, dar pana acum cu el mi-am facut graficele. Am auzit si eu de discutia despre termometre, insa adevarul e ca este mult mai comod cu cel digital .

Stepha, spor mare la citit si dupa rusi spor la

utocatalina, am vazut pozele tale. Esti o draguta, sunteti niste draguti... Ai alura de fotomodel .

Eu sunt foarte aglomerata zilele astea, dar merg inainte cu tratamentul si grija la ce mananc si cum. Inca mai iau vit.E cateva zile, pana saptamana viitoare. Intre timp, mi-am trimis si sotziorul la o spermograma, ca sa nu avem surprize. Acum asteptam si rezultatele lui si, bineinteles, alte tipuri de rezultate . S-ar putea sa pot face rost de ceai de napraznic din Ro, ca daca stau eu pana imi cresc mladitele mele - trebuie sa le fac poze . Merge un prieten in Ro si am s-o rog pe mama sa il cadoriseasca pe tip si sa imi aduca vreo cateva cutii de ceai si celelalte ingrediente pentru inca 3 luni de tratament. Si ma cam doare spatele de abia pot sa ma indoi. Cred ca am racit azi, ca am tinut geamul deschis si eu am uitat de mine la computador - cred ca m-a prins frigul. Sper sa imi treaca cu ceai fierbinte.

Va pup pe toate si ma duc la somn , ca dorm pe mine si maine si poimaine am niste zileeeeee ...

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!
va pierdusem, si acum am vazut noul post pus de Mirona.
in primul rand va rog sa-mi iertatigreselile scrise (am vazut mesajul meui plin de greseli)
sa va spu ca nu stiu de unde dar tensiunea mea este iar in limite, de multa vreme nu mai vazusem minima sub 9. doctorita mi-a spus ca de la medicament, dar eu stiu??? oricum bine ca nu mi-a facut o scena vrea sa merg in continuare cu ce mi-a dat ea, voi ce spuneti: sa incerc eu cu de la mine putere sa elimin medicamentul dupa o perioada?
acum crted ca voi face asa cum a spus si adi, 3 luni si daca se mentine, sa incep sa renunt la med.
jubicate felicit si eu(chiar daca nu ne cunoastem inca) si sa nu te gandesti la rau, eu cred si iti doresc sa fie totul bine.
mirona pot face parte din listuta voastra, chiar daca iau doar usturoi?
florininicum te simti?
pupici la toate si o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara naturalelor,
da stiu ca ati tras o sporovaiala ... si asta fara mine ... care am avut stres la lucru.
Am adaugat doua fete noi (nu prea noi) in listutza noastra: Andrusha si Serj - care nu ia trat. Liviei dar ia ceva pe baza de usturoi ... deci tot natural. Asa ca: bine ati venit in .
Astept sa primesc verde de la Sole sa o trec si pe ea in listutza. Draga mea, cand incepi ... imi spui, Ok?
Ar mai fi doua fete, daca-mi vad mesajul am sa le rog sa posteze aici, la acest topic, daca vor sa le trec in listutza noastra. Este vorba de mgippo si roua1.

jubica ma bucur ca te-au convins fetele si ai luat ceva pentru burtica. Abia astept sa te trec la Modele ....
Asteptam maine vestile, Ok?

Oana si mie mi-a spus dr. ca nu ovulez. Asta anu trecut . Acum ... dupa 3 luni de trat. nat. pot sa spun ca am avut 2 ovulatii. Pe prima nu am simtit-o atat de intens, dar a doua ... a fost ca la carte. De ce nu s-o fi prins??? Elucidam luna asta, ca facem si monitorizare. Eu zic ca ar fi cazut sa schimbi dr. si sa-l iei pe cel "dupa ureche". Ia fa tu o pauza de doctori, trage 3 luni de un trat. nat. si incepe o data si cu temperatura aia ... sa putem vorbi la concret ... si vom vedea apoi ce mai e.

Sorina - daca ma crezi ... nu am vazut parcul rozelor ... de aproape un an de zile ... poate mai mult. Stiu ca e frumos, are si de ce sa-ti fie dor. Tu de unde esti?

Fetelor, mai stiti ceva de nicol78? Oare ea ce mai face?

De mine ce sa va scriu? z.6, temp. 36.0 dupa cea de ieri de 36.5
Lucrez ca eroul ... merg la sala ... ca incepand tratamentul am inceput din nou sa iau in greutate ... si astept cu dor zilele cu .
Va pup.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, cele care sunt interesate de Maca si stiu engleza, aici http://health.discovery.com/centers/sex/libido/maca.html este un articol itneresant si "oficial".

Am fugit la treaba

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

buna fetelor!!!...ce ma faceti?:)..sunt in a-2a zi a cm,ce fac incep ceaiurile sau din ziu-a-5a tot tratam.? pupici

"Priveste in urma la ceea ce ai realizat deja, in sus si crede ca cerul se va insenina, in jos ca sa te asiguri ca esti pe calea cea buna, inainte si asuma-ti victoria asupra fiecarui obstacol."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Sole, totul se raporteaza la z. 1 a CM-ului.Asa ca de ieri trebuia sa incepi. hai .. da-i bataie. Nu e rau nici de azi. Doar de Vit. E si de carpicon vorbim in zilele 5-19.
Am fugit si eu ... la scarbici.

Miro

Mergi la inceput