Ce ecranizare (nu) v-a dezamagit ?

Ce ecranizare (nu) v-a dezamagit ? | Autor: axia

Link direct la acest mesaj

Sper ca nu a mai fost acest subiect, daca da, sorry....

Discutam zilele astea cu un prieten despre carti care ne-au placut si cat de mult ne-au placut sau nu ne-au placut filmele care s-au facut dupa ele.

Pe mine una nu m-au dezamagit filmele dupa :Pe aripile vantului" ;La rascruce de vanturi" - Lawrence Olivier a fost minunat si nu in ultimul rand, mi-a placut enorm "Pasarea spin"

Voi ce ziceti ?

Andre si BB Tibi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

"Mandrie si prejudecata" cu Colin Firth in rolul lui Mr.Darcy, e unul din filmele mele preferate, la fel si cartea.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

cred ca ar trebui mutat subiectul la Cuvinte?...

Pe mine m-a dezamagit ingrozitor ecranizarea -- de fapt mai mult adaptarea -- dupa Contele de Monte-Cristo, ultima, cu tipul care a jucat si in Passion of the Christ. Nu a pastrat nimic din spiritul cartii...

Ecranizarea dupa P&P cu Colin Firth mi-a placut si mie enorm . Mi s-a parut ca au ales actorii exceptional (mai putin Jane, poate...), erau exact ca personajele...

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Doctorul Jivago !
Filmul e foarte in atmosfera cartii, desi mult mai scurt decit cartea. Cind sunt singura seara acasa, pun DVD-ul cu filmul, cred ca l-am vazut de 5 ori, cel putin.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tot eu : cred ca rubrica de forum ar trebui schimbata ! Daca Axia si moderatorii sunt de acord.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pe mine m-a dezamagit ingrozitor ecranizarea de la "Dune". Mi s-a parut comerciala si mult prea superficiala fata de carte. Nici personajele nu mi s-au parut fericit alese ...

"Pe aripile vintului", "La rascruce de vinturi" mi-au placut, "Contele de Monte-Cristo" nu mi-a placut nici o varianta (aia cu Richard Chamberlain mai mergea, dar ultima a fost catastrofala) ...

Ecranizarile dupa Dickens iarasi au fost OK, numai ca mie nu-mi place Dickens ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Padurea Spanzuratilor, inca nu m-am hotarat daca mi-a placut mai mult filmul sau cartea.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Interesant de vazut:

The Name of the Rose / Umberto Eco

http://www.imdb.com/title/tt0091605/

Cu respect,
G.

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu am vazut filmul "Numele trandafirului" si nu mi-a placut asa de mult ca si cartea...E facut sa aiba happy end, biblioteca minastirii si personalitatea personajului principal nu sunt prea reusit redate. Eu am fost fascinata de biblioteca in carte, in film nu am simtit nimica!

"Pride and Prejudice" cu Firth e unul dintre favoritele mele . Am dat o gramada de bani pe CD-uri si cred ca il vad o data pe saptamina!

Primul film cu Bridget Jones mi-a placut mai mult decit cartea. Filmele cu Harry Potter nu mi-au placut prea mult, in fantezia mea totul e mai fain .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

un film care mi-a placut de 10 ori mai mult decat cartea lui jane austen e "ratiune si simtire", nu degeaba a luat emma thompson oscarul pt. scenariu!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Ma bucur ca va place subiectul, desigur ca nu am nimic impotriva mutarii lui. Nu m-am gandit .... nu am asa multa experienta aici.

Va mai dau un exemplu de crunta dezamagire :Cel mai iubit dintre pamanteni. Mie mi-a placut tare mult cartea, pe care am receptionat-o ca pe o interesanta poveste de iubire, situatia politica fiind doar fundalul....

O prietena care a citit Pacientul englez mi-a spus ca ecranizarea e cam slaba....eu nu am citit cartea in schimb mi-a placut filmul.

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput