Fibrom uterin (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Prezenta la apel!
Asa cum stiti, azi am fost la medic. Totul e ok, sunt in 6 sapt. si 3 zile, am o gramada de analize de facut, la echo m-a programat peste 2 sapt ca sa se vada clar inimioara cum bate, mi-a dat multe documentatii, brosuri si esantioane. M-a pus in garda in caz ca creste fibromul si imi provoaca dureri sau sangerari, mi-a prescris un calmant si multe nr de telefon unde pot sa sun pentru urgente si oricand am intrebari. Daca cumva voi avea dureri atunci va trebui sa stau acasa, oricum in functie de cum imi ies analizele (daca sunt imunizata sau nu la bolile de copii) voi merge la scoala sau nu, exista acel concediu preventiv ca sa nu fiu in in contact cu copiii sau intr-un mediu stresant. Vreau sa va spun ca sunt o norocoasa sa am o doctorita pe gustul meu, si daca totul va fii in regula cu sarcina cu ea voi si naste. Pe 10 aprilie!

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aannaa spune:

test.am uitat parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Kim,

Te felicit din tot sufletul ptr. sufletelul cel mic care se dezvolta in tine. Dumnezeu sa fie cu tine si cu bebelinul tau sa-ti de-a sanatate si tie si lui. Nu am mai intrat demult pe la fibrom, de fapt cam de dinainte de plecarea ta in RO. Ma bucur mult ca si fibromul s-a micsorat, asta da minune si ajutor din partea lui Dumnezeu.
Sa ai grija de tine mai ales acum la inceput, sa nu ridici sa nu faci nici un efort. Vai de-ai sti ce mult ma bucur ptr. tine ca nici nu mai am cuvinte sa ma exprim.
Se poate sa avem bebei si cu fibroamele alea nenorocite inauntru. Si eu ma mai lupt inca cu el si-mi face viata un chin, dar ptr. bebelin merita. Acum incepe sa miste micutul si e ca un fluturas, de ma topesc de dragul lui. Cand il simt parca am aripi...Pe 1 sept. o sa merg sa aflu ce este si totodata o sa fac eco morfologica. Sper sa fie bine, am niste emotii...
Te pup si pe tine si pe toate fetele de aici si sa nu va pierdeti speranta ca se poate sa vina bebelinii cand nu va asteptati mai mult si...sa nu va pierdeti speranta in Dumnezeu.
Pupici

Florinini19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Salutare fetelor,

Am lipsit mult fiindca nu am scris, dar de citit v-am citit.
Fibromul meu avea dimensiuni diferite in functie de medic:cat o mandarina, si mai mare, 5 cm si 2.5 cm.
La inceputul sarcinii ma intepa, asa am zis eu ca e de la fibrom.
Apoi nu s-a mai vazut la eco si nici acum nu se vede.
Neplaceri din cauza lui nu am avut.La ultima consultatie am vorbit cu medicul despre fibrom si mi-a zis ca ar fi cea mai mare prostie sa se lege de el la nastere, risc sa fac hemoragie si sa-mi scoata uterul.Nasc prin cezariana(prima nastere tot prin cezariana este)si probabil depinde mult ce va gasi cand voi naste.
De la inceputul sarcinii mi-a zis sa uit de el.
Va doresc multa sanatate.
Nasc cred in jur de 15 septembrie, daca o duc cu bine pana atunci.
Va pup
Margot

Mergi la inceput

Ma bucur enorm sa aud vesti bune de la voi, Florinini, Margot! va doresc la fiecare multa sanatate, nastere usoara si bb sanatos!
Salutari la fete! Vad ca multe din problemele de la topicul nostru s-au rezolvat, deci fetelor care va mai chinuiti cu fibroamele, luati aminte si nu disperati.
Nici eu nu vreau sa ma ating de fibrom la nastere, daca mai ramane ceva din el dupa ce-l da la o parte puiutul meu scump...! Am auzit ca fibromul ori creste in sarcina, ori se resoarbe, totul e hormonal, si nu prea ai cum sa controlezi chestia asta, numai D-zeu are grija de noi! si in el am deplina incredere...
Eu tot cu somnicu' inainte (ca-i face bine lui bb si lui mami...), asa ca imi scuzati absenta, oricum va citesc.
pupici

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Kim, tot mai intru pe aici sa vad ce ne mai zici, ma uit la micul Lilypie si zambesc .... sa-ti traiasca minunea....

Margot nastere usoara, si sa fie bebe sanatos.

Florinni si tie sa-ti traiasca minunea din burtica si sa va bucurati de el/ea.

Fetelor dar ce mai face Gabela, ca nu ne-a mai scris de mult.

Gabela te astptam sa ne dai un semn, ce mai faci, sper ca esti ok.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kimutza

... tu erai harnicutza si eu ii dadeam inainte ca nu ne-ai scris, mie nu-mi aparea,ce caraghios...
...ma bucur ca ai o dr asa de placuta si ca te simti in siguranta...
Sanatate si sarcina usoara,numai bine...

Margot, sa fie totul bine si nastere usoara!

Mada, unde esti....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Loma,
Multumesc ptr. urari sper ca esti bine.
Cum mai e cu barzica, se lasa greu convinsa, dar nu-ti face griji ca vine ea, uite Kim a reusit sa o prinda.
Te pupic si numai bine si sa te vad in curand pe la gravidute.
Va pup pe toate fetelor si nu va pierdeti speranta, Dumnezeu are grija de fiecare.

Florinini19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Kim, ce ne mai zici?

Fetele, astazi am fost la doctor, astept sa vad ce pronosticuri imi mai da doctorul, inca nu am obtinut nici o programare la o eco vaginala, sa vad cum mai stau cu bolovanasii, insa parca a fost prima data cand am simtit ca m-a luat mai in serios, si mi-am facut si Papa Nic.
Trebuie sa mai merg peste doua sapt.

Loma

Mergi la inceput

Eu am inceput scoala, deci sunt din nou super ocupata. Miine e zi mare, mi-am luat liber. Sper sa va dau vesti bune maine, dupa echografie! Mergem toata gasca, adica noi doi si taticu'. Pupici

KIM & my baby

Mergi la inceput