Fibrom uterin (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Kim,ma bucur atat de mult pentru tine si ma faci sa-mi fie asa de dor de senzatiile astea minunate.Bucura-te si savureaza fiecare senzatie,eu am fost prea tanara ca sa ma bucur din plin de perioada de sarcina,cred ca n-am apreciat-o indeajuns si cine stie daca mi se va oferi o a doua sansa.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Kim, ma bucur mult pentru tine, Domnul sa-ti ajute,
Sa fii vesela mereu si sa gandesti pozitiv, gandeste-te ca cel mai mare vis al tau se implineste, si restul nu mai conteaza.
Nu te ingrijora ca pot aparea probleme, lasa ca Dumnezeu are grija de tot, tu sa stai cumintica si sa nu faci efort.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Dragele mele, sa aveti si voi parte de asemenea bucurie!
...ia uitati-va ce mandra sunt...

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kimutza

...nu mai e mult pana apare ingerasul"in viata noastra", raman incantata de vestile minunate,iti urez mult succes joi la doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari KIM, de-abia acum am citit vestea cea mare. E clar, important e sa nu-ti pierzi speranta. De cand am citit si de tine parca mi-a mai revenit un pic increderea.
Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si fara probleme si sa te bucuri de ingerasul tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirey spune:

salutare fetelor!!!!!!!!!!!sunt noua pe forum , si vreau sa va zic ca sunteti cele mai tari , sunteti adevarate prietene. rachel te rog ajuta-ma sa dau de docorul gabriel de la suub, ca sunt tare speriata , mi-au zis ca am fibrom de 109mm , si sunt ingrozita . te rog ajuta-ma . daka potii sa-mi dai mai multe detalii te rog trimite-mi un emai-l la minalyz@yahoo.com . multumesc[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Felicitari Kim
Sa-ti dea D-zeu multa sanatate tie si la bb si sa ai o sarcina usoara.Esti cred al patrulea exemplu de reusita.
Eu nu am avut nici o neplacere din cauza fibromului in sarcina, nici nu s-a mai vazut la eco de pe la 17 saptamani.Acum am 36 de saptamani si astept cu nerabdare sa nasc.Desi imi este tare frica,sper ca totul sa fie bine.Medicul mi-a spus ca nu se va atinge de fibrom la nastere, ar fi cea mai mare prostie,risc sa fac hemoragie, cica mai vedem cum evolueaza dupa nastere.
Fetelor reusitele curg asa ca sa nu va pierdeti speranta,se poate face bb si cu fibrom.
Va pup si multa sanatate.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va multumesc fetelor, sunteti dragute ca intotdeauna, si ma bucur ca am reusit sa va binedispun si sa va dau incredere inca o data. Aveti incredere in tratamentele care le faceti naturiste, homeopate si in Dumnezeu si mama-natura!

Margot, iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! Cum vei naste, cu cezariana? Daca ai timp...orice sfaturi, informatii poti sa-mi dai, imi prind bine...

Va pup

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Margot, bine ai revenit. Daca nu ma insel, exact cand nastea Rici tu ne-ai dat vestea ca esti insarcinata, apoi ai cam lipsit muult, ne bucuram enorm sa aflam ca sarcina a decurs fara probleme.Ce dimensiune avea fibromul tau inainte de sarcina (parca subseros era?)
Kim, curaj si sarcina usoara, vedem ca se poate.
Rici e la mare, il bronzeaza pe micutul Albert care am auzit ca e deliciul plajei, asa ca pregatiti-va de o vacanta in mai multi anul viitor si voi, Kim si Margot.Daca asteptati rasp de la ea, scrieti-i mai bine un email sau PM, sa gasesca mesajul la intoarcere, nu stiu daca mai intra asa des pe "fibrom"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Kim iti tin pumnii astazi la doctor.
Sa ne spui cum a fost.

MadaS bine ai venit din concediu,

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput