Fibrom uterin (8)
Raspunsuri - Pagina 14
kim spune:
E un scump, fetelor, m-am topit toata cand l-am vazut, tati la fel, un bb in miniatura, bine dezvoltat, are 2cm16, inimioara ii bate frumos, palpaie, la frecvente normale.
Sa va mai spun ca fibromul e tot acolo si mare, ba chiar a mai crescut, are 8.5/5/5.5 cm si s-a deplasat din stanga in jos apasa mai tare vezica, dar e bine ca-i face loc la locatarul principal.
Se mai vad 2 pete de lichid, probabil cheaguri de sange in afara saculetului embrionar, a zis sa nu-mi fac probleme, dar m-a chemat sa vin din nou peste 2 sapt sa vedem daca au disparut. Daca ati mai auzit de asa ceva sa-mi scrieti si mie.
Atfel, tati ne rasfata si suntem bine, si avem acum 4 zile de lafaiala (luni se sarbatoreste ziua muncii, deci nu se munceste).
Apropo, m-a sunat Arinna, vine la Montreal si ne intalnim maine...
KIM & my baby
Florinini spune:
Loma, sper ca rezultatele sa fie bune si sa poti si tu sa speri la bebe mai mult. Eu zic sa incerci si peste pronosticuri si peste aprobarile medicilor, uneori nici ei nu stiu daca ce au spus e viabil sau are culoare gri. Deci ...
Kim, felicitari ptr. puiut, se pare ca ai fost la eco la aceeasi varsta cu mine, si al meu la prima eco masura tot 2,16cm, si eu ce mare mi-l vedeam si ce mandra eram de el. Sa te bucuri si sa creasca mare puiutul tau si sa te vad in curand ca ai trecut si de eco in care il vei vedea prima data pe bebelin miscand(poate in jur de 13 saptamani dupa cum am inteles din programarea ta).
Fetelor, am intrat sa va spun ca joi am fost la eco si bebelinul nostru este bine si foarte miscaret. Are de toate, l-a masurat din cap pana in picioare si corespundea la o varsta putin mai mare cu 4 zile dacat socoteala initiala, ceea ce inseamna ca e bine dezvoltat. Are aproape 500 gr si pe deasupra are si putzica, deci e BAIAT asa cum ne-am dorit. Suntem tare fericiti, si sparem ca totul sa fie bine pana la final.
Fibromul a mai crescut dar nu are de-a face cu bebelinul inca. Se vede si cu ochilu liber si la pipait poti sa delimitezi clar spatiul fibromului si cel al bebelinului.
Multa sanatate si numai bine la toate fetele si multa incredere ca totul va fi bine.
Florinini
si
bebe David 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
arinna spune:
Colegutze,
...da, m-am intalnit cu Kimutza fiind in vizita in Canada si timpul scurt care l-am avut la dispozitie, vizitand Montrealul o zi cu prietenul meu si inca cateva persoane,l-am petrecut impreuna... nu ma pot abtine sa nu va spun ce finutza, placuta si frumushica e,a fost o zi foarte frumoasa si ne-a incantat pe toti...

Kimutza,
Abia astept sa te vad cu bb mic la anul!
Florinini,
...numai bine in continuare si sarcina usoara, fara probleme!
kim spune:
I-auziti ce de laude, sa nu credeti cumva ca Arinna e mai prejos, e o scumpa! exact cum mi-am inchipuit, si ne-am distrat pe cinste sambata pe Mont Royal. Data viitoare ii luam cu noi si pe bebei
, ca in curand Arinnuta noastra face nunta
si nu va mai fi mult pana la bb
!
Florinini, felicitari pentru David
si sarcina usoara in continuare!
Loma, asteptam noutati!
Margot, se apropie ziua cea mare
, suntem alaturi de tineeeeeee!
KIM & my baby
arinna spune:
Kimutza
,
...abia astept sa-l vad pe bb al tau,
sau
iti dai seama ce dragutz trebuie sa fie !
Numai bine, o sa fie cald afara si frumos,o sa va plimbati toata ziua pe Mont Royal...
Margot,
parca in jur de 15 septembrie era data, intr-adevar, se apropie cu pasi mari, ce faci, cum te simti, iti dorim numai bine si suntem alaturi de tine!

MadaS spune:
Fetele
Inainte sa va mutati toate la gravidutze, va mai dau niste informatii gasite pe Internet. Se pare ca un nou medicament- CETROLIX este recomndat pre-operator pt cele care vor sa inlature ulterior prin operatie fibromul.
Pt cele care nu citesc in franceza, pare ca este superior ca timp de actiune (doar 1 luna) fata de Diphereline, si cu mai putine efecte adverse (nu induce acele efecte nedorite ale menopauzei,reversibile de altfel)
Stiu ca dr Tutunaru coordoneaza un program prin care Cetrolix se prescrie gratuit, dar doar celor diagnosticate laparoscopic cu endometrioza (tratamentul este acelasi pt endometrioza sau pre-operator pt fibrom)
http://www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=123572
se pare ca in cazul nostru, al celor cu fibrom, nu e sansa sa-l avem gratuit.Dar, la ritmul de gravidutze de aici, poate ca nu e nici necesar, KIM, FLORINNI, RICI, MARGOT ne demonstreaza ca se poate bebe si cu fibrom
Sa stiti ca am vesti de la Rici, mereu vorbesc cu ea: Albert a fost la mare in vacanta, vedeta plajei, are vreo 8 kg parca, si a inceput sa....vorbeasca, usurel, asa, da gangureste mereu
Asa ca pregatiti-va fetele cu bebei la purtator, va fi galagie pe la voi prin casa in curand!!!
Gabela spune:
Buna fetelor, nu am intrat pe forum de foarte mult timp, fiindca am fost foarte foarte ocupata atat la serviciu cat si acasa, iar in afara de asta nici nu aveam nimic important de spus. Adica n-am mai dat pe la doctori de un car mare de vreme, n-am mai facut tratamente, nimic. Pur si simplu nu am timp de ajuns la doctori, sau poate ca am si o frica in sinea mea si las de pe o zi pe alta. Una peste alta, ma bucur ca am reusit in sfarsit in seara asta sa intru si asa sa aflu vestile bune despre gravidutele noastre.
Felicitari gravidute scumpe, sa va dea bunul Dumnezeu sanatate voua si bebeilor vostri si sa aiba grija de voi sa aveti sarcini usoare si fara probleme si bebei sanatosi si frumosi la final!
Kimutza mai ales m-a dat pe spate, ca sa zic asa; felicitari din toata inima!
Loma scumpa, sper sa dai si tu vestea cea buna in curand! De altfel toate fetele care isi doresc o sarcina!
Va pup pe toate si promit ca atunci cand am vesti vin si le impartasesc cu voi!
Gabela
Loma spune:
Gabela 
in sfarsit ai aparut, bine ai revenit, cu forte proaspete. Despre mine ce sa-ti spun ca si noi (eu si sotul) am fost super ocupati si obositi, ne-am luat o casa, si am aranjat-o cu manutele noastre, inca nu am terminat dar nu mai e mult, si nici noi nu prea am avut timp de
, insa luna am muncit ceva mai mult la asta si vad ca nu s-a intamplat nimic...
dar nu ne lasam.
La mine problemele nu cred ca sunt strict legate de fibroamele mele cred ca mai degraba ca e uterul retrovers si cine mai stie de ce...
Kim si Arina vad ca au pus-o de intalneala, bravo fetelor.
Arinuta 
casa de piatra,
sanatate si tot ce va doriti.
Florini
multumesc de urari.
Loma
kim spune:
Ha ha... bine ati revenit fetelor, Gabela si Madas, ma bucur sa aud vesti si despre Rici, chiar ma gandeam la ea si la Albert care are azi-maine 1 anisor. Loma, acum ca sunteti la casa voastra, o sa vina si bb, nu trece mult timp, ai sa vezi, dar nu te fixa f tare pe idee, ca o sa vina cand nici nu te astepti.
Mie imi creste burtica, Arinnna poate sa va spuna. In rest sunt bine , happy
cceea ce va doresc si voua.
KIM & my baby
arinna spune:
Mada,
...multumim pentru informatie,esti foarte documentata despre lucruri importante, ca intotdeauna...
Loma,
...multumesc mult pentru urari!
KImutza,
...sigur ca creste burtica...si ca de obicei, veselia ta e molipsitoare!