Fibrom uterin (8)
Raspunsuri - Pagina 11
maryd spune:
KIM,FELICITARI PENTRU 
Abia astept sa-ti vad bebelusul pe aici prin poze ![]()
Stii, izbanda ta ne da si noua aripi,cele care au probleme in a reusii sa aiba BB, ne ajuta sa speram, sa ne gandim ca UITE ESTE POSIBIL si sa ne imaginam in aceasta postura.
M-am bucurat foarte mult pentru tine
Mary
prettysunshine spune:
Kim,acum am vazut vestea cea buna,iti doresc o sarcina usoara si un bebe voinic si sanatos!Daca tu a trebuit sa vii pana aici ca sa ramai insarcinata,inseamna oare ca eu ar trebui sa ma duc in Canada in vacanta,ca poate,cine stie?![]()
Felicitari inca o data si nu ne parasi,mai scrie si aici,sa vedem ce mai faci.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
maryd spune:
Rosa Sinensis,
Eu cred ca ar trebui sa te duci sa faci o intrebare doctorului care s-a ocupat de problema ta ca sa te linistesti.Sa te duci si cu ultimele rezultate ca sa-si aduca aminte de problemele tale...Parerea mea este ca numai dupa ce ai faci lui o vizita sa mergi la altul sa intrebi, dar sa cauti pe cineva care sa-ti ofere siguranta, sa-ti dea incredere.Mie mi s-a intamplat ca in momente in care eram disperata si mai aveam putin si izbucneam in plans in momentul in care trebuia sa intru intr-un cabinet, medicul prin atitudinea afisata de la prima vedere imi oferea siguranta si incredere.Incearca sa gasesti un medic care TIE ati inspira incredere si siguranta.
Mary
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by maryd
Rosa Sinensis,
Eu cred ca ar trebui sa te duci sa faci o intrebare doctorului care s-a ocupat de problema ta ca sa te linistesti.Sa te duci si cu ultimele rezultate ca sa-si aduca aminte de problemele tale...Parerea mea este ca numai dupa ce ai faci lui o vizita sa mergi la altul sa intrebi, dar sa cauti pe cineva care sa-ti ofere siguranta, sa-ti dea incredere.Mie mi s-a intamplat ca in momente in care eram disperata si mai aveam putin si izbucneam in plans in momentul in care trebuia sa intru intr-un cabinet, medicul prin atitudinea afisata de la prima vedere imi oferea siguranta si incredere.Incearca sa gasesti un medic care TIE ati inspira incredere si siguranta.
Mary
Medicul a fost extrem de dragut,cu totul altfel decat alti medici,n-am ce sa-i reprosez din punctul asta de vedere,cand a vazut cat de teama mi-era la cauterizare (am mai facut una si atunci n-a fost prea placut),mi-a explicat absolut tot ce face ca sa nu-mi mai fie teama.
Dar nici eu nu stiu ce sa cred,pana acum nici un medic nu mi-a spus ca am polipi si am mai facut ecografii,asa ca nici nu mai stiu cata incredere trebuie sa am.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
Loma spune:
KIM, felicitari, felicitari 

.... asta da o veste f. buna, astazi am intrat si eu pe aici si am vazut mesajul tau, 
Dumnezeu ti-a asculatat ruga, ti-am zis eu ca o vacanta te ajuta sa ramai insarcinata. Vezi barza pentru tine venea in Romania, nu stia drumul spre Canada.. ![]()

Ma bucur nespus ptr. tine, sa ai grija de comoara. 
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi amandoi
.
Sa te duci la mamicile de aprilie, dar sa mai treci si pe aici din cand in cand.

de la Loma ptr. o luptatoare.
Smerenia este regina virtutilor.
Loma spune:
Rosa eu as merge si la un al treilea doctor, daca parerile primilor doi nu prea coincid, poate al treilea iti confirma diagnosticul unuia dintre cei doi, si atunci stii ce ai de facut, parerea mea.
Sanatate multa
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
arinna spune:
Kimutza,
...FELICITARI!!!ma bucur nespus pentru tine,asta da surpriza...l-ai si vazut la eco, cate saptamni are ? Abia astept sa ne scrii mai multe dar tu esti acum ocupata cu plecarea, sa ai grija de tine si sa nu te obosesti prea mult...Pupici si te asteptam....

MadaS spune:
Kim
Acum m-am intors in tara dupa o vacanta in Spania si aud numai vesti bune! Ne trebuia un dram de motivatie cu exemplul tau, caci acum vine toamna si iar stam aproape de forum, cautand exemple pozitive si reusitele altora care sa ne motiveze si pe noi sa mergem mai departe optimiste.Eu, cu experienta trat homeopat de 6 luni, inclin totusi sa cred ca daca e sa se fi micsorat fibromul la 4 cm e datorita sarcinii si schimbarii profilului hormonal in primele saptamani de sarcina, in general homeopatia nu e cale rezultatelor rapide, ci de durata. Oricum ar fi, esti pe calea cea buna, curaj, suntem alaturi de tine.
Rosa, eu cred ca tb sa fii atenta cu atatea pareri contradictorii, poate ar merita un drum pana la Bucuresti pt tine sa faci o eco la un medic bun, sa ai o concluzie clara. Nu vreau sa va sperii, dar decurand o prietena a fost diagnosticata de un medic ...endocrinolog la eco cu polip, se pregatea "moral" de chiuretaj biopsic, si din intamplare a ajuns la alt medic, ginecolog renumit, care a ras de primul diagnostic si i-a confirmat ca nu are nici un polip. Va dati seama, facea un chiuretaj "orbeste" pe baza unei banuieli a unei tipe care nu era specializate in ecografii
Ei inclin sa cred ca ecografia e o mare arta, si putini sunt cei care ar trebui sa dea diagnostice eco, in Bucuresti sunt 3-4 si sunt specializati clar in asta, si mai gresesc si ei uneori.
kim spune:
Un gand bun in special fetelor care mai scriu pe aici: mioritza, oanalu, rosa, maryd, loma, oana_B, arinna, madas dar si celorlalte care mai trec din cand in cand si au fost aproape in diferite momente ale mele.
Sunt f fericita! si in continuare ma rog sa am o sarcina fara probleme. Sotul meu nici n-a stiu daca sa se bucure sau nu, stiind ce probleme as putea avea din cauza fibromului, nu-i venea sa creada ca poate sa fie si bine. Oricum o sa am mare grija si o sa fie mereu sub control medical. Se pare ca au avut dreptate medicii de aici care mi-au spus sa fac copii si rezolv totodata si problema fibromului. bine ca nu m-am operat.
Intr-adevar, ca acasa in Romania nu e nicaieri. Acolo toate se rezolva. mi-a prins bine tot; mancarea buna, rasfatul cu ai mei, confortul psihic, sa vad oameni dragi si locuri familiare. Atat noi cat si parintii, familia in ro am plans de bucurie la gandul ca vine barza cu printisorul mult asteptat.
Am ajuns ieri in Montreal dupa o calatorie lunga si grea (pana am ajuns mi-a fost foarte rau, somn, frig, desi super infoffolita aveam parca frisoane). Noroc ca sotul meu drag are mare grija de mine si ma menajeaza, s-a obisnuit cu gandul si e tare mandru.
Joia viitoare am programare la medic si va mai tin la curent. As vrea sa va mai dau detalii, dar multe nici eu nu stiu:
Tb sa fiu in aproximativ 4 saptamani, oare cum pot sa calculez? Testele de sarcina le-am facut in zilele 34, 35, acum sunt in ziua 40, oare cand sa fi ramas? Mare dilema... e singura luna in care n-am notat in calendar... eu cred ca in Romania, sotul zice ca in Canada... ultimul cm l-am avut din 4 in 7 iulie. Oricum dr homeopat zice ca perioda fertila nu coincide neparat cu ovulatia, ci e legata de ora la care te-ai nascut, de pozitia soarelui fata de luna.
Vreau sa ma documentez pe net si sa-mi iau ceva carti sa fac totul ca la carte, sa nu-mi para rau de ceva, cand o viata depinde de tine, si nu se stie daca se mai iveste o a doua sansa...
deci am de citit... oricum nu plec de aici... mai scrieti-mi, va pup,
KIM
kim spune:
Gagici! Este un site care iti calculeaza tot, se pare ca sunt in 6 saptamani. (Pentru ca nu se poate stii exact data conceptiei, se calculeaza de la ultima menstra, desi varsta embrionului este cu 2 sapt. mai mica).
Data presupusa a nasterii: 11 aprilie 2006, deci ma mai gasiti si pe la mamici de martie-aprilie...
Fantastic ce te poate schimba o sarcina, ma simt alt om, de fapt suntem doi, am alte ganduri, alte prioritati, ma gandesc numai la minunatia care s-a cuibarit in burtica mea, sunt hipersensibila, trec de la o stare la alta: ras, plans, slabiciune, ameteala, greata, foame, somnolenta, oboseala, incertitudine, euforie... N-am crezut ca e e chiar asa, in orice caz merita sa traiesti asemenea momente in viata, asa ca fetelor, care mai stati pe ganduri... treceti la fapte!
Sanatate!
6+
KIM