Fibrom uterin (8)
Raspunsuri - Pagina 10
kim spune:
Salutari din Romania!!!
ma pregateam sa ma scuz ca n-am mai intrat si sa citesc cateva pagini bune scrise in lipsa mea, dar vad ca nici voi n-ati avut mai mult timp sau foarte multe noutati.
Va scriu si eu repede despre mine, in afara de faptul ca sunt bine acasa cu ai mei si mi-s zilele pline pline: am fost la gine in cluj
si mi-a evidentiat la echo fibromul de 7/7 cm (era 7/4), si cam ocupa tot uterul, asa ca mi-a spus ca tb operat si ca ma devreme sau mai tarziu nu scap fara cutit (ca operatia nu e mare lucru fiind fibrom pedunculat si ca f putin se tine de peretele uterului si ca m-ar fi operat a doua zi dar totusi nu era recomandat sa ma urc peste o saptamana pe avion- norocul meu- pe deasupra medicul pleca si in vacanta... Voi stiti ca eu nu vreau sa ma operez... asa ca m-am apucat de tratament homeopat sa-mi mai dau sansa asta macar 6 luni, doar operatie pot sa fac si mai incolo daca mai creste sau apar simptome urate. Singurul simtom care l-am avut luna asta (poate fi pus si pe seama schimbarii -emotional, mediu, clima, fus orar) mici scurgeri maronii care m-au tinut vreo 2 saptamani, acum astept de cateva zile ciclu si nu mai vrea sa vina,dar nu mai mir ca tot aiurea mi-a venit in ultimele luni... ar fi prea frumos s-o fi pus de un bb in Ro...
cam atat... va pupicesc...
KIM
arinna spune:
Kimutza
...si eu ma supar cu chestiile alea maronii, nu mai au nici o regula,apar ori la mijlocul ciclului ori cu o saptamana inainte, mereu ma indispun si ma ingrijoreaza,am prins frica de hemoragii de fapt...altfel murim de cald, si pe aici si pe acolo...
...n-ar fi o idee rea sa scapi de fibrom daca e relativ simplu...nu vrea nimeni operatie dar ce frumos ar fi fara, mai ales ca e numai unul si n-a cuprins tot uterul ca in alte cazuri
- al meu adica...
Sa inteleg ca mai e putin si te intorci...

kim spune:

Fetelor! azi, 6 august 2005, Dumnezeu m-a facut fericita cu 2 liniute ca 2 ochisori!!! 

Ce ziceti ca a trebuit sa vin pana in Romania ca sa se intample...
si sa a spun ca luna asta am fost asa de ocupati ca nici nu am prea avut vreme de 
Maine la prima ora mai fac un test de confirmare...
Deocamdata savurez bucuria, sunt in extaz
...
Ma rog sa fie adevarat... si fara probleme...
Va puuuuuup
KIM
kim spune:
Al doilea test pozitiv

Cred ca fibromul a fost ametit de tratamentul homeopat 
Da, Arinna, a inceput numaratoarea inversa, mai stau pana joi si gata
Iti dai seama ce bine mi-a prins aici
. In afara de problemele birocratice pe care le-am avut cu pasapoartele, cozile infernale la care am stat, prostia si snobismul unora, a fost perfect.
v-am pupat
KIM
oanalu spune:
FELICITARI KIM
Ma bucur enorm ca minunea s-a intimplat.Sa fiti sanatosi si in perioada care urmeaza sa ai multa, multa grija de tine.
Mult noroc si numai bine.
Oana.
mioritaus spune:
KIM, FELICITARI DIN TOATA INIMA....ITI DORESC SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS, SA VA UMPLE CASA DE BUCURII SI FERICIRE....
AI VAZUT CA ESTE BUN DE CEVA SI PAMANTUL ROMANESC?
MIORITA
kim spune:
Mersi Miorita pentru gandul bun!
Azi l-am vazut pe al meu Praslea cel voinic la echograf si sa stiti ca e minune de la Dumnezeu: saculetul l-a vazut medicul din prima, iar fibromul era mic (doar 4 cm!!! si acum 2 sapt. era de 7). Cum va explicati? Sunt in prima luna de tratament homeopat. Va dati seama?
KIM
Oana_B spune:
Kim, felicitari pentru reusita
Nu stiu daca e coincidenta da' acu' cateva zile vorbeam cu o prietena si-mi povestea de o fata din familia ei care tot asa s-a dus in Romania si a ramas insarcinata:))). Se pare ca ala-i pamantul nostru sfant si toate minunile se intampla acolo
ps: cre' ca tre' sa-mi iau bilet de avion neaparat:)))
Oana_B
prettysunshine spune:
In sfarsit,dupa mai multe luni,reusesc si eu sa scriu aici.De intrat am mai intrat,v-am mai citit,dar de scris n-am mai reusit.Acum scriu si dupa voi citi ce-ati mai scris voi intre timp,ca sa nu cumva sa nu apuc sa scriu nici de data asta.Am reusit in cele din urma sa ajung si eu la ginecolog in urma cu doua saptamani,sa vad ce-mi mai face fibromul.Si cand colo,am avut o surpriza.Mi-a zis ca am polipi si ca n-as avea fibrom,ci numai uter fibromatos,si ca din cauza polipilor nu puteam ramane insarcinata.Zis si facut,ma chiureteaza chiar in ziua respectiva pentru a scoate polipii,iar dupa doua zile cand m-am dus sa-mi iau rezultatul la testul Papanicolau,imi face si cauterizare,caci se pare ca iar am o rana pe col.Spre mirarea mea,nu mi-a dat nimic sa iau,nici un antibiotic,desi am intrebat in mod expres daca nu trebuie sa iau ceva.N-am sangerat deloc dupa,dar la o saptamana dupa chiuretaj am inceput sa sangerez,desi destul de putin.Ceea ce ma ingrijoreaza este ca astazi se implinesc doua saptamani de la chiuretaj,iar eu am avut ieri dureri de burta ca la menstruatie.Oare ar trebui sa ma ingrijorez si sa ma duc iar la doctor?
Lasand la o parte treaba asta,nici eu nu stiu ce sa mai cred,fiecare medic imi spune altceva.Ar trebui sa ma duc oare si la un al treilea?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru