Dermatita atopica (3)
Raspunsuri - Pagina 4
ad_rianna spune:
noi am folosit cremele in ordinea asta: locoid, advantan, advantan milk, elidel, elocom. cel mai bine i-a facut elocom-ul
bianca si tudor (03.11.2004)
roxette spune:
Trixera este o crema f. buna pentru hidratarea pielii, nu are parfum, parabeni, special conceputa pt. pielea sensibila si atopica. Dar nu face minuni, adica nu trece dermatita daca o folosesti. Doar hidrateaza.
Noi am folosit-o aproape un an cat a avut Andrei dermatita.
Multa sanatate,
Roxana
raluca a. spune:
Am fost saptamana trecuta si la alergolog.
Pana acum Mihnea nu a facut alergie la nimic (sau poate la branza de vaci facuta in casa? inca nu stiu. o sa mai incerc sa-i dau). i-a facut 3 teste si mi-a spus ca ar avea fond alergic la chimicale si proteine. mi-a recomandat sa evitam pestele, de ex.
eu pana acum i-am dat si peste si ficatel de pui si cascaval, unt, iaurt, galbenus, banane, piersici. nu a facut nimic.
o sa vad pe viitor. o sa-i dau in continuare si daca face ceva, mergem la doctor. dar va intreb, daca el nu a facut acum ceva, o eruptie, nu stiu... e posibil sa faca pe viitor??
pe fata si pe corp arata foarte bine. noi suntem super incantati de tratamentul homeopat.
o sa vad cum pot sa postez si eu niste poze sa-l vedeti pe mihnea al meu, daca vreti.
pana atunci, pup pe toata lumea si pe toti bb-ii.
annelise spune:
in sfarsit pot avea acces iar la net!
sunt in sua de 3 saptamani si mi-a lipsit mult !
problema mea este: nu stiu ce lapte de soia sa-i dau alexiai fiindca cel din ro nu l-am gasit aici.
inca nu i-am facut asigurare fetitei findca inca nu ne-a sosit social security, dar speram sa o ducem cat mai curand la un medic.
inca ne mai luptam cu dermatita si nu am avut curajul sa-i dau produse ce contin proteina de vaca. doar accidental...aproape toata painea de aici contine ori lapte , ori ou...si inepem sa ne scarpinam...
suntem mai bine decat pe vremuri dar numai stiu ce sa-i dau sa manace. am gasit cu greu biscuiti fara lapte, culmea exact ce-i care i dadeam in ro la un magazin cu produse din europa.
pepsi pot sa-i dau tofu?
ce produse din sua imi recomandati pt un bebe cu dermatita? astept cu nerabdare sugestiile voastre !!!
http://community.webshots.com/user/annelise171
annelise spune:
se pare ca au disparut copiii atopici...?ma tot uit la mesaje noi...dar numai apar...
dorac spune:
nu au disparur, dar parca este mai bine sau ne-am mai obisnuit cu eruptiile. biscuiti fara lapte in ro? de unde?
ce parere aveti de mersul la mare cu bb nostrii?
pupici la bb si mamici
mariussimiuc spune:
Cu ceva timp in urma i-au iesit lui Robert niste pete pe spate,pete care se mareau de la o zi la alta.Am mers la dermatolog si...dermatita atopica.Imi prescrie o reteta (gratuita!!!) cu Elidel.Pana am colindat toate farmaciile sa gasesc Elidelul gratuit mi-a expirat reteta.Ma intorc la doamna dr cu intentia de a-mi schimba data pe reteta.Mi-a schimbat data dar in acelasi timp si diagnosticul si medicatia.Cica nu e dermatita,e altceva,nu am inteles exact ce anume si mi-a prescris Locoid.E adevarat ca au trecut petele acelea,dar oare e posibil sa treaca dermatita atopica in 2 zile si fara nici un medicament?
Annelise,daca fiecare copilas isi gaseste cate un dr ca al meu s-ar putea sa nu mai zarim picior de atopic in lumea asta!!!
Miha si puiul Robert
Iubirea mamii
annelise spune:
miha, esti sigura ca a fost dermatita atopica? intr-adevar e cam absurd sa dispara in 2 zile...medicii astia sunt o figura!
dorac, sunt biscuiti fara lapte praf in ro. petit beurre rostar-eu din acestai i-am cump in ro si i-am gasit si in sua.
sanatate la toti copii atopici!