Mamici de iulie-august 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

nu am mai intrat pe DC in weekend, am lenevit tot weekend-ul.A fost frumoasa vremea si am fost la cumparaturi.Am mai luat unele cosmetice pt bebe, crema anti iritatii, baby wipes etc sa mai adaug la bagajul de spital.

Anis e super ca poti sa faci atata miscare, este recomandat ca in sarcina sa faci exercitii cardio de 3-4 ori pe sapt.
dar bineinteles in limita posibilitatilor.

Sunt foarte fericita ca un ultimele 2 saptatamini am pus pe mine numai 600g.M-am cantarit acum de dimineata.Am 156 jumate pounds ceea ce inseamna 69.5 kg.Sunt foarte fericita, lumea spune ca burta mea ii toata bebe :)

Vergeturi nu am si sper sa nu apara, ma dau cu crema de corp pt mancarimi altfel nu m-as da deloc.

Adriana si Aidan 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, vrei sa spui ca tu ai luat de fapt 4 kg pina la sapt 29 si te temi ca vei sari de 10 kg? pai nu ai cum...abia daca ajungi la zece daca bebe sta cuminte pina la termen si te ingrasi o juma de kg pe sapt de acum incolo, ceea ce mi se pare greu de crezut daca pina cum abia ai luat 4 kg...dar ce-ai facut, te-ai abtinut,sau pur si simplu esti un om din ala fericit de natura care nu se ingrasa din nimic si niciodata?
daca tu te stresezi, noi cele care am luat in greutate la greu ce sa mai facem?
sa stii ca nu neaparat te ingrasi mult in ultimul trimestru, fiindca stomacul e inghesuit si nu poti minca mult, plus ca incep arsurile, scad poftele. stai linistita si papa, o sa ai nevoie de rezerve si bebe ia in greutate acum.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lumi imi pare rau sa aud asa vesti, dar cum spun si fetele trebuie sa va tineti tare, pentru a merge mai departe trebuie in primul rand sa va sustineti moral.Totul va fi bine, sunt sigura.

Adriana si Aidan 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Kulta, hainute am destule si acum mai important ar fi carutul, restul le iau intr-o zi,daca imi tuna in cap. vreau sa ma duc la instrumentarium sa iau termometru de frunte, baby monitorul il iau dupa ce ne mutam( si il iau din Gigaantti, ca la Anttila e dublu!), in 2 camere e de moft.
ieri am venit in Vanta la ikea, ne-am hotarit brusc pe la 11 hai! si mi-a parut rau ca nu aveam nr tau de tel. astept cu nerabdare sa intre si omul meu in concediu si sa ne plimbam mai mult.
e bine de tine ca vin ai tai, dar ai si unde sa ii primesti. la noi, apartament mic,la bloc,nu cred ca ne-am simti bine sa ne calcam pe bataturi...am primit hirtia de la posta ca a venit pachetul de la kela, abia astept sa-l luam dupa-masa.la voi merge mult mai repede, tie ti-a sosit de mult, parca.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mamini, crede-ma ca nu m-am abtinut de la nimic!
Chiar ieri am dat gata 200 gr de fursecuri cu stafide, 4 eclere mici...2 cu frisca si 2 cu ciocolata si 2 felii de paine cu miere! Simt nevoia sa mananc dulciuri....ahhh si am uitat de cele 2 felii zdravene de placinta cu mere pe care mi le-a adus sora mea (le-am uitat ca pe-astea le-am mancat de dimineata !)
Asa ca la chestia cu abtinutul.....slabe sanse....sunt fan prajituri de cand ma stiu! Numai in primel 3 luni de sarcina am avut un apetit mai scazut pentru dulciuri....nu stiu de ce....atunci eram fan - masline negre- as fi mancat toata ziua!

Eu consider ca am luat 6 kg ca 2 le-am slabit in primele luni! Da' nu-i asta baiul!
Ideea e ca eu sunt scundutza rau si o sa-mi fie tare greu cu nshpe kg in plus! Si mai fac si cezariana....asa ca nu trebuie sa pun prea multa grasimioara ca se repara mai greu operatia!

Pupici

Irda
28+1 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Irda, eu zic ca esti bine si ca o sa te mentii in limita aia de 10 kg care e super( din pacate, eu le-am luat deja, acum ce-o mai veni in plus...Dumnezeu cu mila!). totusi nu sari calul cu dulciurile, papa, dar nu e bun atita zahar...
si eu o sa fac cezariana(90%) si mi s-a spus ca daca ma mentin sub 14-15 kg sunt ok( la mine asta va cere vointa) si am plecat oricum de la un plus de greutate.
eu zic ca tu chiar n-ai de ce sa iti faci griji, bucura-te ca "iti permiti" sa maninci, esti norocoasa.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mamini si eu am luat pana acum la 33 de sapt 7 kg si bebe avea la inceputul sapt 32 deja 2,200 kg.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut fetele!
Nici noi n-am intrat in we pe forum, sambata am stat in curte la bunica si in sfarsit am facut gratar! ; duminica cam deprimant!
Mi-a luat foarte mult sa citesc ce ati scris.
Luminita, sigur o sa gaseasca ceva sotul tau mai ales ca are experienta, nu te necajii foarte tare si da-i incredere ca sigur si el e ingrijorat. Toata lumea vorbeste de cumparaturi, Lumi, daca vrei sa cumperi pt. bebe inante, eu zic sa te uiti pe www.barza-ro.com, au preturi foarte mici - un patut 2240000 si e ok/ o varianta si mai ieftina este complexul comercial Europa. Daca te inarmezi intr-o sambata dimineata cu rabdare si nervi de otel - pt. ca intr-adevar e cam tiganie acolo, dar gasesti aceleasi lucrusoare pe care le gasesti si in magazine; nu sunt de firma, dar e comparabila cu marfa din Obor de exemplu.

Zina si bb Matei 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Monica-Elena tu ai facut din nou eco morfologica de trimestrul III?
Fetelor, voi mai faceti aceasta ecografie mai amanuntita si daca da, cand? Eu sunt programata de azi intr-o saptamana, as avea cam 31 saptamani, oare nu e prea devreme?

Anis pui acum la inceput de capitol (chiar dc mai e un pic si deschidem altul) anuntul de intalnire? Ca vad ca nimeni nu mai vorbeste despre asta!

mamini pai Irda este micuta rau de tot nici n-are avea unde sa se puna asha mult pe ea, ca doar oasele raman aceleasi!

Fetele, voi mai stiti ceva de Delia, mamica lui Codrin? ca n-a intrat de multisor.

Kulta tinem pumnii sotului la interviul de astazi!!! Si ma bucur mult pentru vizita care te asteapta la vara!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va multumesc pt incurajari. Eu il sustin din tot sufletul. Problema e ca daca nu rezolvam, nu avem nimic pt bebe. De nascut il nasc eu ca doar nu ma vor lasa cu copilul in burta, dar apoi....nu am cumparat nimic pt el. Nu stiu ce vom face.

Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput