Mamici de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
Lulu imi pare tare rau...dar fii optimista si veti gasi voi o rezolvare!!
Fetele emisiunea a fost acum 1 ora in reluare...dar au sarit ultima parte..sau n-am vazut eu??
AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
Din pacate timpul e foarte scurt: 1 luna. Noi ne-am calculat ca vom strange bani pt nastere + pt bebe, bazandu-ne pe salariul lui. Acum nu stiu incotro sa apucam pt ca bebe vine si noi...nu avem cu ce sa il primim. Va rog din suflet, daca auziti ceva pe undeva, dati-mi si mie de veste. Sotul meu e economist si in anul I la masterat in Finante europene. Poate auziti de vreun job. Va multumesc!
Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
andatudor spune:
Anis-nu au sarit partea a2a,ci o difuzeaza maine tot de la 10,asa ca sa nu o pierzi! M-am uitat in ziar si am vazut programul.
Fetelor voua v-au aparut deja vergeturi?? Ca eu am deja mai multe dungulitze rosii-mov pe ambii sani!!! Chiar nu ma asteptam sa-mi iasa pe sani,dar adevarul este ca au crescut enorm si s-a intins rau pielea.Eu folosesc acum crema de la Avon impotriva vergeturilor si dau cu ea peste tot,sa vedem ce efect va avea!!!
Anda si buburuza din burtica 26+
anis spune:
Anda...eu mi-am luat o gramada de creme..pana la urma cel mai bun e uleiul Johnson's baby
AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Anda si eu m-am trezit la prima sarcina cu 2 vergeturi pe unul din sani. Au disparut apoi, si au reaparut acum. In rest e OK.
Eu am hotarat ca voi termina toate borcanele, sticlele si recipientele cu cremainainte de a mai cumpara ceva. Daca nu te-ai apucat de cumparat, sa stii ca uleiul de masline e foarte bun!
Lulu capul sus caci sigur va fi totul bine! Trebuie sa va mentineti moralul rdicat, sotul are o pregatire buna si e imposibil sa nu-si gaseasca altceva! Bunica mea are o vorba: "Tot raul inspre bine!"
Cami felicitari pentru amenajarea camerei! Si pe noi ne-au intrebat ieri nasii daca ne apucam sa vopsim iar camera- anul trecut am zugravit-o albastru, inainte sa raman insarcinata. Si ce daca? E o culoare foarte potrivita si pentru fetita, nu?
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)
mamini spune:
eu am vergeturi si pe sini si pe burtica, dar am inteles ca daca e sa le faci, le faci. si daca slabesti dupa nastere, trec. asa ca ma mai dau si eu cu o lotiune cind mi-aduc aminte si in rest...traiesc cu speranta.
M
Irda spune:
Fetele pana la urma chestia cu vergeturile e clara!
Cel putin din punctul meu de vedere.....daca esti predispusa genetic la asa ceva le faci cu oricate creme ti-ai da!
Nu zic sa nu ne mai dam cu crema....eu imi dau cu crema antivergeturi de la Sanosan si nu am nici urma de vergetura, dar nici nu am crescut foarte mult in greutate, adica am intrat azi in 29 de saptamani si am 48 kg la 1,52 cm inaltime (in noiembrie cand am ramas aveam 44 kg apoi am slabit pana la 42 kg, iar acum cand am intrat in 7 luni am 48).
Sanii nu au crescut nici ei foarte mult, sutienele pe care le purtam inainte de sarcina cu buretei acum imi vin foarte bine (le-am scos bureteii )!
Cred ca si cresterea brusca in greutate le favorizeaza, da' asta e.......bebeii sa fie sanatosi ca vergeturile se estompeaza in timp!
Eu imi propusesem sa nu depasesc 10 kg ca la inaltimea mea...dar abia de-acum incolo incepe adevarata crestere in greutate......2 kg o sa le ia numai bebe! asa ca....
Pupici si nu va stresati ca-i chinuiti pe bebei!
Luminita la meseria pe care o are sotul tau cred ca o sa-si gaseasca repede de lucru, dar trebuie sa inceapa sa caute de acum!
In legatura cu banii pentru nastere, nu cred ca o sa ramai nenascuta daca nu dai la dr., neonatolog etc sumele care se vehiculeaza
pe-aici! Stai linistita...or sa se rezolve lucrurile!
Pupici
Irda
28+1 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
irinabungau spune:
Mey Cami, nu-s decat 3 poze vechi acolo!!!! Unde-s poznele noi? Cred ca n-ai dat share la album!! Vrem sa vedem!!!
Luminitza, intra si pe BestJobs.ro pe net, sunt o gramada de joburi!!! Hai bafta, tinem pumnii sa gaseasca ceva mai bun si... tine minte: orice sut in fund este un pas inainte!! Parol!!
Anda, si mie mi-au iesit 2 dungulitze roz-mov pe sanul stang - ala a crescut mai mult , si vorba aceea, am dat cu crema la greu...
Anis, si mie mi s-a parut usor groaznica clipa intalnirii lui bebe cu mamica lui, dar... asta este, bine ca bebelina va veni cu atat de multe momente minunate incat vom uita prin ce am trecut... Este vorba de cateva ore, asa ca nu disperati!!! Ganditi-va doar cat de frumos va fi sa va tineti puiul in brate dupa aceea, pentru ca fiecare nastere isi are povestea ei.
Pupici,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
andatudor spune:
multumesc fetele pt. sfaturi.
Mamini-ai dreptate,chiar cred ca daca e sa le faci le faci,pt. si eu inainte de aceasta crema antivergeturi am folosit si uleiuri de corp si crema de galbenele si alte creme,dar bine ca nu mi-au aparut si prin alte parti,insa nu e timpul pierdut,nu??
Bogdana-presupun ca in timpul alaptarii sanii cresc si mai mult,nu?
Anda si buburuza din burtica 26+
KULTA spune:
Lulu75, si noi suntem in aceeasi situatie. De 1 luna de cind sotul meu a aflat ca se va incheia contractul cu job-ul pe care-l are acum, cauta disperat, merge la interviuri si daca nu gaseste pina pe 1 Iunie, suntem morti. Azi mai merge la un interviu si sper sa fie bine. Are ceva promisiuni, dar stii cum e.........pina nu stii sigur si nu inchei un contract, stai ca pe ace. Eu il incurajez cit pot si ii sunt aproape.
SUnt sigura ca Dumnezeu va avea grija si de noi. Eu nici macar nu muncesc, iau doar banii pe care-i da Statul.
Mamini, te-ai pus pe cumparaturi, mama?
Mi uita-te pe www.netanttila.com, chestii ieftine si faine. Eu am facut cumparaturi de acolo. Cind veniti pe la noi?Cine va boteaza bebelina?
Eu am o gramada de hainute de purtat, ramase de la Danuta insa cit despre hainute mai bune, primesc saptamina asta pachet din Romania de la mama si cumnata mea cu hainute pentru Sebastian si ceva haine de graviduta pentru vara.Imi vor mai aduce tot ele in August hainute pentru ca vin aici cu masina, toti, sa-si vada progenitura cu progenituri..
Pupici
K27+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"