Mamici de iulie-august 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna burticutze !
Am vazut si eu aseara documentarul despre bebei,super interesant !
ATENTIE !!! ESTE DIN NOU,IN RELUARE,JOI,26.05.05,ORA 17.00 !
Mi-am facut sambata ciorbitza de fasole si nu mi-a facut rau si mi-a luat sotul meu si cirese,ca demult ma gandeam eu la ele ....mai fetelor mai micutze de statura (ca si eu am 1.55),voua v-au zis doctorii vostrii ceva despre nastere,cum ca ar fi mai bine sa nasteti prin cezariana (bazinul prea mic) ? Eu am un doctor chitit pe nastere normala si mi-e sa nu ma lase sa ma chinui........
Am incercat sa pun si eu niste poze,dar nu merge.....

Cocoloasha,mamica de cocolosh 28+,Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

..." dar nici nu am crescut foarte mult in greutate, adica am intrat azi in 29 de saptamani si am 48 kg la 1,52 cm inaltime (in noiembrie cand am ramas aveam 44 kg apoi am slabit pana la 42 kg, iar acum cand am intrat in 7 luni am 48).
Sanii nu au crescut nici ei foarte mult, sutienele pe care le purtam inainte de sarcina cu buretei acum imi vin foarte bine (le-am scos bureteii )!
Cred ca si cresterea brusca in greutate le favorizeaza, da' asta e.......bebeii sa fie sanatosi ca vergeturile se estompeaza in timp!
Eu imi propusesem sa nu depasesc 10 kg ca la inaltimea mea...dar abia de-acum incolo incepe adevarata crestere in greutate......2 kg o sa le ia numai bebe! asa ca....
asta era mesajul de la Irda. dragele mele, eu nu am nimic cu ea, am vazut ca e micuta, eu incercam doar sa o linistesc, fiindca mie nu mi se pare ca 4 kg pe care le-a luat ea ar fi MULT, adica sa se ingrijoreze ca depaseste cele 10 pe care si le-a propus. nu am zis nici ca ar fi putin, ca proportie din greutatea ei initiala e normal, iar bebe oricum se serveste. sa nu credeti ca daca eu m-am ingrasat vreau sa va vad si pe voi umflate,nu m-ar consola cu nimic. fiecare are metabolismul ei. eu am stat cu ochii pe ce am mincat toata sarcina- pt mine "excesele" sunt o felie de piine alba( oho, de cind n-am mai mincat!), paste( ultima data in martie) sau o inghetata mars sau after-eight de 56 de g pe zi sau la doua-trei zile! nu doresc nimanui chestia asta.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mitub...pun anuntul cu inatlnirea..dar vad ca fetele nu mai zic nimik? Nici cand sa fie nici unde? Haideti sa va aud!!!!

Ce kg putine ati luat...eu am trecut peste 10..bine aveam 50kg inainte acum sunt cu 60 si ceva in fata...de la inghetata mi se trage as mannca non stop de 1 saptamana...

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna burtici am trecut sa va salutam si sa dam raportul ultimelor noutati: de azi incepem tratamentul cu Clexane de 40mg pana la nastere si dupa o perioada (nu stiu exact cat). Astazi am aflat ca tocmai a fost scos acest medicament de pe orice fel de lista(compensata, gratuita) prin urmare va trebui sa ne pregatim cu ~20.000.000 pt toata aceasta perioada.

Sambata seara am facut pt linistea mea sufleteasca o eco morfologica: bb este bine, cu capul in jos si esarfa de cordon ombilical, ir-urile bune in ambele artere (pt diagnostiul meu asta era foarte important) si avem la 30sa implinite 1567g. Acum astept pareri: cum vi se pare greutatea pt varsta ei? Dr m-a asigurat ca este absolut normala, dar ama asa o usoara indoiala, poate unde am citit si despre voinicii vostri (Monica-Elena si Ioana).

Luminita, imi pare foarte rau de situatia in care va aflati, dar sunt sigura (asa cum sunt si in cazul meu) ca exista intotdeauna o portita de iesire, sau o mana care ti se intainde. Curaj!

Si noi am vazut reportajul dar n-am rezistat pana la sfarsit, asa ca asteptam reluarea de joi.

Astept pareri despre greutatea bebelushei!!!!

Ioana si bblina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana( Nique15) daca te uiti pe dc
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP30
e ok bebitza ta.
si eu cind am fost la ultima eco, mi s-a parut ca e micuta fata mea(25s+4 si aproape 800 g, de fapt avea 765 sau ceva asa...),dr a zis ca e ok,dar eu speram sa fie mai mare si pe dc am gasit ca e normal intre 700 si 900 de g.
bineinteles ca noi vrem ca bebeii sa fie grasunei, ca au start mai bun, dar nu toti cresc la fel. dar dupa DC, e chiar bine bebe al tau, mai ales ca e domnisoara si sunt mai mititele...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cocoloasha,
prietena mea de care v-am scris ca a nascut acu 2 saptamani, are 1.57m (eu am 1.58m) si a luat pe perioada sarcinii 13kg, a nascut normal, fara nici un fel de anestezie, medicament, calmant... nimica, dr. chiar a felicitat-o ca a fost o nastere usoara.
Detalii nu stiu sa iti spun, dar cert e ca inainte era mai slaba ca mine (eu aveam 48-49kg) si ea in jur de 43-44kg si nu s-a pus niciodata pb sa nasca cu cezariana.
Nici mie dr. mea nu mi-a spus, dar eu am controlul de trim. III martea viitoare si o voi intreba, plus ca maine incep cursul de pregatire pentru nastere si intreb si moasa daca are vreo legatura.

Vad ca iar e vb. de kg., pana acuma 29sapt. + 5zile am luat 6kg, mananc orice, de la fructe, legume, lactate, pana la ciocolata si inghetata, nu ma abtin de la nimica. In schimb nu beau cafea, nu fumez si nici de alcool nu am pofte.
Asa m-a facut mama , de prin cls. a IX-a ma invart pe la 48kg si de atunci au trecut muuuulti ani.
Pentru mine cel mai important e sa fie bebelina mea sanatoasa si sa ea ia in greutate cum trebuie, altceva nu conteaza.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da, KAtink asa e...bebelina sa fie sanatoasa...si eu pana sa fiu gravida aveam 48-50 de kg, nu am iesit din ele de la 16 ani...si brusc acum dupa 18 sapt...am sarit peste cele 7 kg cat luam pana atunci..poate fac vreo elefantica
Eu nu imi fac griji..oricum toata lumea zice ca n-am luat kg multe..asa ca nu se vede...doar burtica e in prim plan...poate am lichid mai mult..cine stie..bebe sa fie sanatos...ca dupa aia am sa tin si eu pt prima data in viata cura de slabire...ca pana acum nu am stiut ce e aia

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am fost la doctor de dimineata, a fost o sedinta scurta, de rutina.Am ascultat inima care bate cum ar trebui, mi-a facut un eco scurt de 5 minute sa vada cum e asezat bebe, era cu capul in jos de data asta, dar cu cu fata in sus "sunny side up".Avea ochisorii deschisi si e mare avea piciorusele indoite la piept, nu prea mai are loc acolo.
Urmatoarea programare o am pe 1 Iunie la spital de data asta cu doctorul ce ma va asista la nastere.

Despre greutate a zis ca e foarte bine si nu a spus nimic de faptul ca am pus doar 600g in 2 sapt.A zis ca de acum asa va fi nu voi mai pune mult, poate cel mult 3 kg. Yupeeeeeee!!!!!!

Adriana si Aidan 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Facem ce facem si tot la kg ne intoarcem!
Eu am fost un bat de cand ma stiu, de la 48 de kg, avem acum 57. 9kg am luat, dar ca si la Adriana ingramadite pe burtica. Poate reusim si noi sa punem poze daca isi face tati timp de noi.

Zina si bb Matei 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mitub

Fetele, voi mai stiti ceva de Delia, mamica lui Codrin? ca n-a intrat de multisor.

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Cu Deliaam vorbit eu scurt la sf. sapt. trecute. E bine. Se simte bine si incearca sa nu-si mai faca griji in privinta colului.
Acum renoveaza casa si e ocupata.

Andy si 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput