LEI paralei din 1998 sau din alti ani
ANDREI
27.IUL.1998
greutate la nastere 3,100 kg
lungime 56 cm
ora 8:30
saten cu ochi caprui
zburdalnic si nelinistit, iute si la manie si la minte,
cam prea zbantuit pentru un peste ca mine.... toata viata m-am ferit de lei, si-acu am dat-o in bara...
Raspunsuri
clara spune:
ROBERT-MARIAN
20 AUGUST 1998
3,800 KG. LA NASTERE
PAR SATEN, OCHI NEGRI
LEU RAU DE TOT!
CE COINCIDENTA!
SI EU TOT PESTE SINT.
SOTUL E LEU.
CULMEA E CA AS VREA TOT UN COPIL LEU!
carmenp spune:
Vad ca vorbiti de leii-copii, dar daca tot m-am bagat unde nu-mi fierbe oala, aflati ca sunt leoaica get-beget, nascuta pe 15 august si sunt mindra de zodia mea! Cred ca este o zodie buna, chiar daca unii spun ca suntem prea iuti sau mai stiu eu cum, doar suntem zodie de foc, nu? Mai cred ca, printre altele, cei din lei suntem niste norocosi.
Carmen si Ionut
danab spune:
Hei, Rodica! Si eu sunt nascuta pe 27 iulie dar in '73.Da' Carmen, ai dreptate, eu personal sunt o norocoasa!
Va pup.
sorana spune:
He, He!
Si eu sunt leoaica.
Le-am dat ceva de fuca parintilor mei, da' uite ce mare m-am facut!
Sa fie snatosi si sa aiba noroc!
Monica si Sorana
GabrielaG spune:
OCTAVIAN MIHAI
17 APRILIE 1998
3,900KG, ORA 11.25, iASI
BLOND CU OCHII ALBASTRI ININTIAL, ACUM SUNT VERZUI. UN BERBEC INCAPATANAT , O DULCEATA DE COPIL, CUMINTE SI LINISTIT, PANA SE SUPARA, CA DE ACOLO...E JALE
GABRIELA SI BAIETII
Rodica spune:
LEOAICELOR, CE MA SFATUITI IN LEGATURA CU CRESTEREA SI EDUCAREA UNUI LEU?
DIN PROPRIE "ESPERENTA", CE V-A MERS CEL MAI BINE?
SEMNEAZA: RODICA, DRESOR INCEPATOR
GabrielaG spune:
Ooppss! Am gresit!(zic si eu ca fecioru-meu). Abia acum am vazut ca e vorba de leuti, nu de BB-i nascuti in 98. Ce-oi fi patit?
Scuze si pupicei,
Gabriela si baietii
Violeta spune:
Victor
17 august 2000
Baietelul meu e un leut adevarat, iar eu mamica lui sunt leoaica (11 august) si nu cred ca are sanse vreun dresor... Desi, nu se stie nicidata!...
Rodica, zodia asta este de foc, suntem colerici, iuti la manie, dar si cu inima mare, sinceri, luptatori,veseli si f.f.f. norocosi.
Amalia spune:
Si eu am un leu....si doamne ce leu
DAVID
nascut la 26 IULIE 2001 cu 3,700kg si 52 cm
ochi caprui
Este un copil foarte iute...si la manie si in gesturi, extrem de iubitor, perseverent si incapatanat. La parte cu afectiunea, imi merge la suflet, dar pentru un rac autentic ca mine, furiile lui ma dau gata.
Si eu astept sugestii de la cei care cunosc zodia, despre cum se poate creste un leu fara a-i leza sentimentele... Cum te poti intelege bine cu ei, evitand momentele in care s-ar putea infuria?....se pot evita?
Sanatate maxima!