LEI paralei din 1998 sau din alti ani
Raspunsuri - Pagina 2
malina spune:
Si noi avem un leut nascut in 14.08.1997
-4.300 kg
-59 cm
este un scump si ffff cuminte si acum
katty spune:
Eu sint leoaica 03-August-1969, si piticul meu Robert-Andrei este pe 27 iulie 2002 (ora 12, 4,150 kg la nastere, 51 cm, blond cu ochii albastri). La 7 luni are 9,500 kg si 74 cm. Frumos nu??.
Sintem cam incapatinati amindoi!!! Dar ne iubim mult!!!
Catalina+Andrei(7 luni)
diana904 spune:
Si noi sintem lei.
Diana- 20.08.1970 si bb Tudor 30.07.2001
pentru Rodica, in plus fata de ceea ce ti-a spus Violeta ( f adevarat de altfel) imi permit sa-ti dau si eu un sfat: sa ai incredere in el, iar atunci cind e o problema spune-o deschis, urim ocolisurile....nu-l trata si nu-i vorbi cu superioritate!! Astea au fost greseli mari ale parintilor mei cu mine, de aceea relatiile noastre sint f. reci, sfatuindu-va pe voi ma sfatuiesc si pe mine, sa nu fac aceleasi greseli cu Tudor.
Bafta la dresaj!
iris spune:
si iaris a noastra e leoaica
6.08.1999 ora 9.25
3.500 kg, 52 cm
ochi verzi
numai cind avea apropae doi ani si si-a manifestat prima perioada de crize, m-am gindit ca , na cu ce leu m-am procopsit; in rest a fost si e cumintica; destul de conservatoare in schimb, si timida, ii place sa stie ce are de facut, e sfatoasa de numa', dar e harnicuta, ma ajuta destul de mult, si cel mia frumos, se poarta foarte bine cu sora ei mai mica; probabil ca asa e un leu crecut de un rac ca mine?
Corina spune:
Si Anna e leoaica
Nascuta pe 17 august 2002,ora 15:05, 4.270kg si 55cm
Deocamdata e cuminte,nu m-a trezit niciodata noaptea,nu a refuzat niciodata mincarea,dar oricum mai are timp sa arate ce poate ;deocamdata are doar 6 luni si jumatate!
pupici
Corina si Anna
Crisu spune:
si eu sunt leoaica, 5 august '77, si le-am scos peri albi parintilor, insa acum e pe drum un scorpionut(sau scorpionuta) care cred ca o sa-mi puna capac.
Crisu
petruta spune:
Interesant! Bebe Mihai Alexandru, 30.07.2002, ora 14.10 ( cica leu cu ascendent in scorpion) 3,000 kg, 50 cm ( standard). Eu, berbeaca ( 28.03.) si taica-su rac ( 21.07).
A inceput sa-si manifeste incapatinarea de mic : a mincat fructite cind a vrut el, mincarica la fel, refuza sa mai faca gimnastica ( sta bat ), si gura nu-i mai tace, si nu stiu ce va mai urma si cum il voi imblinzi. Astept sfaturi.
Petruta & bb Mihai
milenadinu spune:
Baiatul meu e nascut pe 13.08. 2002la ora 23:55,adica 5 minute inainte ca mama lui sa implineasca 30 de ani.Deocamdata e prea mic, nu stim inca care pe care,probabil ca cel mai scarmanat din toata combinatia asta o sa iasa tati ,care-i un tauras nevinovat.Serios vorbind, n-am prea dat mare atentie istoriilor legate de zodie, dar m-am bucurat ca fiul meu este leu( a fost fara intentie ).Posibil ca diferenta de treizeci de ani si cinci minute dintre noi sa ne aduca mari dispute in viitor ( ca asa-s leii , lupta pentru intaietae )dar sper sa ne lege cu o afinitate si o complicitate cu totul si cu totul speciala.