In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ce centrala mey??ca m-am benoclat pe cnn si alte cele si n-am vazut nik...unde a auzit si cand s-ar fi intamplat????

chiar ca e scump dar as face daca as sti ca e eficient?auzi da tu de unde vrei sa slabesti ca nu mi s-o parut ca ar fi ceea ce descrii tu asa colorat:)

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Carrie, vezi ce face haina din om? Asa pacalesc pe toata lumea, pe bune, sa vezi cum se mira cand ma vad la costumash de baie, dupa ce ma zaresc imbracata. Acu io nu zic ca-mi atarna celulitele, nici vorba, iar cu pielea mea nu mi-e rusine, insa asa cum am zis, pot sa ascund cu mare usurinta dimensiunea coapselor mele. Hainele mele chiar pacalesc destul de bine...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

ce centrala, roxana?....
mi se zbarli parul ... unde? cand? cum? cat?

ad_rianna, cum merge? sper ca a trecut febra...
iar cu ploaia...cum nu ploua in manastur? in gheorgheni a tras niste rapaieli si ieri si alaltaieri...acu sunt 15 grade si sufla vantul...naspa naspa....daca acolo e mai caldut vin fuguta la o plimbarica.....

a, roxana, sa-mi spui tu draguta draga cum ai rezisatat la electro...ca io ori mi-s tare sensibila, ori...nu stiu ce, ca taaare nu-mi place...

ioana, eu sunt "abonata" la stanca la dr. diculescu...nu stiu daca mai sunt pe aici si alte fete care il cunosc...chiar daca n-am nascut cu el, nu pot sa-ti zic decat ca sunt taaare multumita. si il gasesti si la cab. dr. todea...

gata. ma striga galusca....pb e ca azi a inceput sa ma strige de pe la 6.30....am dormit putin si-mi simt capul maaare si parca-mi face belenge-denghe....bine ca azi se intoarce tati de pe coclauri...

a, vroiam sa-mi iau un aparat de aer conditionat dar daca mai uit mai bine cred ca-i vreme de radiator....

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI COPILASI!!!!!Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor, si LA MULTI ANI pentru toti copii nostri, nascuti sau nu inca :)

Am si eu o intrebare, ati nascut careva cu Dr. Zsigmond Ana? Eu merg la ea de la 18 ani, deci de vreo 12 si pana acum sunt fte multumita, dar am auzit si varianta opusa, si as fi vrut sa stiu ce experienta au avut altele. Evident ca despre fiecare medic se aud bune si rele.
Despre Dr. Mihu si eu am auzit de bine, in schimb de Dr. Nanu numai aiureli.
Eu maine merg la Gine I pt analiza tripla si ma vede si Samatian la doppler (eco-ul singurul motiv pt care merg o unica data la el), sper sa fie totul bine ca si pana acum, si sper sa fie bebelica sanatos si vioi, data trecuta innota de zor prin burtica. Sigur se va vedea si sexul, dc sta cum trebuie, am emotii si nu mai pot de nerabdare.

O zi de sarbatoare minunata va doresc,

Ripley, 16+ (vineri 17)

Mergi la inceput

Ola fetele.

Mai cred ca v-am bagat in sperietzi cu centrala aia si eu m-am speriat si astept detalii de la sora mea, sa-mi zica daca vestea a fost pe bune sau alarma falsa. Sper ca a fost alarma falsa...

Ha ha ploaia de ieri a fost doar in centru, bey era o apa pe strazi...tuna frate si baga din greu...

Ancuzza, la electro am rezistat cu greu, nu mi-a placut. Azi merg la Luna, la prima sedintza o sa va pove maine cum a fost!

Rilpey, sa-ti spun eu ce stiu de Dr Zsigmond...am o colega care era gravida si habar nu avea. S-a dus la ea la control si ea a crezut ca are o tumora si i-a facut histerectomie tipa nici nu avea 30 de ani, no! Io nu zic ca nu-i geniala insa uite ca gafe mai fac cate unii brrrrr...eu as fi dat-o in judecata pt malpraxis, i-a distrus viata.

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DE PE PLANETA!!!

Roxa

Mergi la inceput

Am primit confirmarea ca ce v-am spus eu e real, dar nu se va afla din diverse motive. Luati-va gandul de la litoralul care are legatura cu Ukraina, daca nu vreti sa aveti constiinta incarcata.

Mergi la inceput

[size=3]LA MULTI ANI bebeilor ![/size=3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ancuzza nu mai au febra dar sunt f. maraiti si mananca f.rau...am capiat deja. n-a plouat deloc in manastur ieri
mey ce e cu explozia aia din ukraina? e pe bune? pot sa mai zic si la altii? si vremea chiar e naspa azi. vroiam sa-l imbrac pe tudor in pantalonasi scurti...sa renunt?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

am vrut sa scriu mare si frumos si mi-o plecat degetu' aiurea....
ca de dimineata cand am mai trecut pe aici aveam numai un ochi deschis, si ala pe jumate'.....

si ince ceva....AVEM UN DINTEEEEE ! primul ! asa. sa stie tot clujul....ca de cand ne tot scarpinam la gingii ....

dr. zsigmond...NU. si mai bine nu povestesc de ce...nu vreau sa stric ziua nimanui... iar stamatian am auzit ca e taaare plictisit si fara chef...asa-i?

Mergi la inceput