In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

da de ce-i asa secret si nu se va afla? ca doar nu o fi fost a americanilor, ca numa' astia nu gresesc niciodata si le fac pe toate bune si frumoase...

ad-rianna, e ciudata vremea rau de tot. am plecat de dimineata...erau 15 grade (in gheorgheni ). pe horea am dat jos un strat de haine, cald la soare de te coci! baiu e ca sufla un vant, care pe langa ca sufla mai e si cam rece...nici pe mine nu stiu cam sa ma imbrac!

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Bine v-am regasit!

La multi ani puilor de oameni pe care ii aveti sau ii asteptati!

Am revenit la baza, dupa doua saptamani de caldura maxima (37-38 grade) in Spania , iar acum incerc sa revin si cu mintile in atmosfera locala.

Sunt cam fara cuvinte, am vazut un munte de mesaje scrise in lipsa mea, incerc sa prind din urma firul evenimentelor si revin. Acum doar
pentru toata lumea.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

suuupeerrr!!! bravo alessia deci asa tarzior? eu imi faceam probleme ca de ce nu le-au iesit inca, la 7 luni.
pai de ce nu se zice nicaieri atunci de explozia din ukraina?

am uitat sa zicem si noi "la multi ani" fericiti si sanatosi tuturor copiilor

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani tuturor copilasilor!

Ripley, nici eu n-am auzit pareri bune despre Dra Zsigmond. Dupa ce-am nascut, am avut o colega de sala care a nascut cu ea si n-a ajutat-o deloc la nastere. Saraca avea trei randuri de cusaturi, abia se putea misca.

Ancuzza, felicitari pentru dintisor! La mai multi!

Ieri am fost la echo si ... avem GEMENI! Toate planurile noastre sunt date peste cap, dar o vom scoate cumva la capat. Sanatosi sa fim!

Tatiana 8+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Wow Tatiana, gemeni, uraaaaaaaaaaaaa!!!
Doamne Ajuta!!

Ancuzza, felicitari pt dintzishor!!! La mai multzi !!

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

wooow tataiana, felicitari! supeeeer! gemenii sunt adorabili! asa-i ad_rianna?
o sa ai doi super bb sanatosi si frumosi!

uai, fetele...ce inseamna daca imi dau lacrimile cand aud vesti de genul asta?.....si cand ma uit la poze cu bb mici-mici ma apuca asa ....ceva...ho, anca...alessia face 10 luni...e cam devreme, nu? desi nu toti avem norocul tatianei, sa o nimerim din prima....

multu' de felicitari...v-am zis ca deja eram agitata ca toti au dinti numa' a mea nu.....

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Wowww Tatiana!!!!Felicitari pentru gemeni!!!!

Ancuzza felicitari pentru dintzuc!!!!La mai multi si fara dureri!

Bey Roxi ce-i cu povestile astea despre Ukraina???Nu ne speria mah!

Noi tot asa.....umblam in 4 labe, cotrobaim numai pe unde nu e voie......si cam atat!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salut gagici

Cristiana , La Multi Ani pt Thea! Asteptam pozici

Tatiana , felicitari!!

Roxi , eu merg la Altermed si am platit 3 mil , 10 sedinte incluse +1 gratis pt ca am platit tot odata. Eu m-am obisnuit , de fiecare data rezist la viteze tot mai mari..Dupa 5 sedinte blugii ii dau jos fara a desface fermoarul lejerr...

Pupici

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

LA MULTI ANI!!! pt.toti copilashii de ziua lor

TATIANA,waw,felicitaaaari! Cred si eu ca s-au dat planurile peste cap.Aveti cazuri de gemeni in familie?

SIMONA,bine ai revenit! Sper ca ne povestesti niste impresii din Spania!

ANCA,felicitari pt.dintishor!

ROXANA,stii cumva care pot fi implicatiile sau ma rog,cum poate sa-i afecteze pe copii(adica ce amploare are fenomenul)? Tin minte ca in 1996(parca) cu Cernobil a fost tare nasol dar nu s-a prezentat cazul pe cat de grav era. Multe afectiuni sunt puse azi chiar de catre medici pe seama radiatiilor de atunci.Asa ca eu una,as prefera sa ma pazesc!

Va pup,
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

In mesajul anterior s-a strecurat o mica eroare: am vrut sa fie 1986-explozia de la C-dar e adevarat ca nici pe asta nu sunt f.sigura. Ma rog,nu prea are importanta.

Mergi la inceput