In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dupa cum v-am spus, e adevarat, dar nu e vorba de explozie ci de scurgeri de substanta radioactiva, uite link aici pe DC si are inauntru un link la hotnews...pana la urma s-a aflat:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50219

Habar nu am cum sa ne protejam. Io-l sun pe medicul meu sa il intreb si va spun si voua...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by TatianaG

La multi ani tuturor copilasilor!

Ieri am fost la echo si ... avem GEMENI! Toate planurile noastre sunt date peste cap, dar o vom scoate cumva la capat. Sanatosi sa fim!

Tatiana 8+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

uraaaa!!!!

join the club! va asteptam cu sfaturi, ca noi vom fi mari si cu experienta
pupicei

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor,

Am venit de la eco si mi-au luat sange pt. tripla (alegerea mea, influentata de chestii auzite si citite pe site).
Asa ca l-am vazut la 3D pe bebe super, statea cu mantutzele in cap, e bine format, are 17 sapt (cum stiam dealtfel), toate sunt ok cu el.
Si...... e baietztel!!!!!!!!!!!!!!!
Uraaaaa! exact cum ne-am dorit, i se vedeau outzele fte bine chiar la final, ca la inceput era cu fundul spre noi si m-am stresta ca nu se va intoarce.
O zi super,

Ripley 16+ (maine 17)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

waw ripley, felicitari!.... ti-am zis ca e asa cum simti... ma refer la putuca.. sa creasca mare si sa ai o sarcina usoara!

roxana mey draga, zi-ne ceva cu centrala aia...ai vb cu dr?

ad_rianna, sper ca gemeneii tai scumpi si-au revenit de tot dupa vaccin....ma zbarlesc la gandul ca si pe noi ne paste pe sfarsitul lui iulie....

am vrut sa va mai zic ceva, dar dupa ce am stat o juma de ora sa dechid dc-ul...am uitat...:)

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ne-am intors si noi de la spital unde i-au luat sange lui tudor. asa mila mi-a fost de el, e prima data cand l-am auzit sa planga cu sughituri. si l-a si chinuit putin, pt. ca intai i-a pus acul intr-o manutza si acolo i se coagula sangele prea repede asa ca i l-a mutat in cealalta manutza
ripley sa-ti traiasca feciorul! sarcina usoara in continuare
ancuzza cum e alessia cu dermatita. ieri am fost la dr.miu la control si l-a trecut pe tudor pe NAN-ALFARE si nu gasesc, am fost la o groaza de farmacii si nu au. acu sotul meu face excursie in tot orasul sa caute. ea ce lapte papa ca nu mai tin minte

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Buna fetili, noi am avut o zi mai proasta ieri.proaspata posesoare a 2 anisori alaltaieri noapte a facut aproape 40 febra prima data in viata ei.noaptea binenteles ca sa nu ai dr .i-a scazut f greu, am chinuit-o si cu cersaf us si cu sosete cu otet si tot tacamu.ieri toata ziua febra mare, dr ne-a zis ca e rosu in gat forma usoara, dar e viral si se manifesta cu febra mare.
A zis sa mai asteptam cu antibioticul,i-am dat antitermice dar cum le trece efectul iar sare peste 38.ea e vesela dar pe ochisori se vede ca nu e bine, iar eu stau la job ca pe ace….asa ca desi le uras diseara bagam antibioticu pe rol.

Mai ce nu inteleg io cu centrala asta, cum naiba sta o lume si se tot vaita si nu se repara acoperisul ala fisurat????cred ca trebuie sa avem grija cu statul la soare, si la mare sa ungem bine copiii cu crème de protectie.da oare sa mai mergem la mare???

Tatiana felicitari pentru pici, ce mamica fericita esti!!!
Ancuzza si voua pentru dinte!la mai multi!:)

Adrianna ai niste copii super dulci nu m-am saturat sa-i admir!

Ripley, sa-ti creasca barbatelu sanatos in burtica!

Avem pozici de la chef, ne puteti vedea in album la sectiunea “2 anisori”

Va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

ad_rianna, nu stiu ce sa zic.....adica nu mai e asa de rosie in obraji, pielea nu mai e asa de uscata....in schimb, ca nu cumva sa fie toate ok, are mai nou niste bubite mici mici albe sau transparente....dupa cat am studiat pb cu dermatita, asta o fi aia seboreica....ca deja mi-s doctor a, se inroseste rau de tot cand ii este cald...da' rau-rau!
cat despre lapte, am incercat o data sa il schimb pe cel cu care am inceput si nu-ti zic ce-am patit...asa ca am ramas pe NATIVA'. venim din italia incarcati ca niste magari..mi s-a spus ca exagerez, ca sigur gasesc si aici ceva asemanator....poate, dar cum asta inseamna sa fac incercari pe pielea galustei mele....hmmm....raman cu caratul...
da' nan-alfare asta ce are mai deosebit de ti-a zis sa treci pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetele!
Cristiana, ce rau imi pare ca Theiuta e bolnavioara, mititica de ea, de unde a luat oare virusul? Va tin pumnii sa ii treaca repede!
Cat despre mers la mare, la noi, ar trebui sa ne luam gandul. Eu una mi l-am luat si sora mea deasemenea. Ea a primit cadou o vacanta pe litoral, la noi si a renuntat. Trebue sa tratam cu mare seriozitate problemele acestea. Si prima data, au existat persoane care au ignorat avertisentele si din pacate s-au cam fript. E drept, u toti s-au imbolnavit, dar riscul e atat de mare incat nu stiu daca ne putem permite sa il ignoram sau sa-l minimizam.

Nana_sim, bun venit acasa. Te asteptam cu vesti, detalii scheme...ia zi, ai dansat la disco pe melodia aia care face valva printre romani?

Ripley, felicitari pt putzulika, nu-i asa ca ti-a zis Stamatian: "dimensiunile putzei - normale" mie asa mi-a zis aaaa, si mi-a aratat si cristalinul okiului!!!

Unde sunteti, celelalte fete cucuiete? Vrem vesti bune depre voi.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roxana, nu mi-a spus nimic stamatian, pt ca desi m-am programat cu pile si nu demult, nu era in cluj. Ceea ce in prima faza m-a dezamagit fte tare.... nu ca il voiam pe el, dar m-am dus la gineI pe aparat si pt experienta lui.
Ma rog, m-a vazut o dra.dr. cam timorata in prima faza, si care oricum a facut masuratori gramada si in ordine aleatoarea, probabil de emotie, dar parea fte capabila, aparatul e bestial, asa ca sunt multumita. Oricum peste 2 sapt merg la dr. a mea si ma va vedea din nou, chiar dc al ei e mai vechi, insa cu toate zvonurile/povestile nasoale despre ea inca mai am incredere.
Imp. e ca bebelica e bine, iar dc. stamatian programeaza si nu este.... ma rog, pb. lui de a se tine de cuvant.

Cat despre chestia cu explozia sau ce-o fi, eu nu as risca sa-mi duc copilul la mare la noi anul asta, genul asta de chestii grave din pacate inca se ascund iar rezultatele se vad doar in ani. O ruda prin alianta a fost cu copilul mic la mare cand cu Cernobilul si dupa 2 ani a ajuns la londra la transplant de maduva din cauza ca facuse leucemie. Poate fi o coincidenta nefericita, poate fi orice, insa eu sincer nu as merge. Dar fiecare cu parerea ei, si poate nu e dracu asa negru, adik dauna ecologica prea mare. Multam tuturor pt. urari.

Ripley

Mergi la inceput

fetele, ma tacanesc....ma suna o prietena si-mi zice sa stau in casa ca acu 3 ore s-a intamplat ceva la cernavoda! eu intreb "cernavoda sau cernobal????" nu si nu ca cernavoda....inca nu e minic confirmat, ca e suflare venita pe cai importante....
acu io sper ca e o porcarie si v-am speriat degeaba pt. ca e oameni care nu stie ce vorbeste....daca e asa, va dau voie sa dati dupa mine cu ce gasiti...eu sper sa dati in mine...ca de stat in casa, stam, e usor....da' ce mai papam fratilor? pui de la americani?

Mergi la inceput